Messi s-a dus la teatru cu mama sa. Cum au reacţionat cei 500 de spectatori când l-au văzut

28 mar 2016 11144 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Messi s-a dus la teatru cu mama sa. Cum au reacţionat cei 500 de spectatori când l-au văzut

Lionel Messi (28 de ani), starul argentian din echipa Barcelonei, a încercat să asiste fără să fie reperat de public la o piesă de teatru din oraşul său natal, Buenos Aires, dar a fost reperat de unul dintre actori şi a urcat pe şcena pentru a fi ovaţionat, anunţat The Sun.

Căpitanul naţionalei Argentinei a fost convins să urce pe scenă, iar cei 500 de spectatori prezenţi la spectacol au început să-l ovaţioneze. "Ole, ole, Leo, Leo", au strigat cei prezenţi în sală. Messi a întârziat intenţionat la piesa respectivă, şi a intrat în sală după ce aceasta a început, iar lumina era stinsă. Messi a fost însoţit de mama sa şi alţi membrii ai familiei.

În ciuda timidităţii, fotbalistul s-a lăsat îmbrăţişat de toţi actorii prezenţi pe scenă, în faţa unei mulţimi radiante. Messi urmează să joace, marţi, cu naţionala Argentinei la Cordoba, contra Boliviei, într-un meci din preliminariile Mondialului 2018.

Sursa: MEDIAFAX

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/messi-s-a-dus-la-teatru-cu-mama-sa-cum-au-reactionat-cei-500-de-spectatori-cand-l-au-vazut-15164604
15164604
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”