Messi îl va întâlni pe fanul care-i poartă tricoul făcut din pungi

1 feb 2016 4331 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Messi îl va întâlni pe fanul care-i poartă tricoul făcut din pungi

Un purtător de cuvânt al Federaţiei Afghane de Fotbal (AFF) a declarat că forul de la Kabul este "în discuţii preliminare" cu Lionel Messi pentru o întâlnire cu fanul său care a fost fotografiat într-un tricou al Argentinei improvizat din pungi de plastic.

Imaginea cu micuţul Murtaza, un copil în vârstă de 5 ani din Ghazni, o provincie măcinată de tensiuni din centrul Afghanistanului, a făcut înconjurul lumii. Fan de-al lui Messi, afghanul poartă în poză un tricou făcut din pungi pe care este inscripţionat numele atacantului de la Barcelona şi numărul 10.

Povestea lui Murtaza le-a atras atenţia lui Messi şi tatălui său, Jorge, care au declarat că vor să facă un gest de caritate pentru băiat.

Cum o venire a lui Messi la Kabul pare imposibilă, federaţia afghană încearcă să-i obţină familiei lui Murtaza viză de Spania pentru a merge la Barcelona. "Nu ne gândim încă la data întâlnirii", a declarat Sayed Ali Kazemi, purtătorul de cuvânt al forul de la Kabul.

Mediafax

 

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/messi-il-va-intalni-pe-fanul-care-i-poarta-tricoul-facut-din-pungi-15016016
15016016
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ