LIVE BLOG Premier League. Umilință pentru Tottenham, Chelsea se împiedică de West Ham. City este noul lider

LIVE BLOG Premier League. Umilință pentru Tottenham, Chelsea se împiedică de West Ham. City este noul lider
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • FINAL / Liverpool – Everton 4-0 (Gerrard 21, Sturridge 33 și 35, Suarez 50)
  • FINAL / Crystal Palace – Hull 1-0 (Puncheon 15)
  • FINAL / Southampton – Arsenal 2-2 (Fonte 21, Lallana 55 / Giroud 49, Cazorla 53)
  • FINAL / Swansea – Fulham 2-0 (Shelvey 61, Chico 76)
  • FINAL / Norwich – Newcastle 0-0
  • FINAL / Manchester United – Cardiff 2-0 (van Persie 7, Young 59)
  • FINAL / Aston Villa – WBA 4-3 (Weimann 12, Bacuna 25, Delph 35, Benteke 64 – pen / Brunt 4, Delph 9-autogol, Mulumbu 43)
  • FINAL Chelsea – West Ham 0-0
  • FINAL / Sunderland – Stoke 1-0 (Johnson 17)
  • FINAL / Tottenham – Manchester City 1-5 (Capoue 59 / Aguero 15, Y. Toure 51 – pen, Dzeko 54, Jovetic 78, Kompany 89)

Fluier final pe cele patru stadioane! După aceste rezultate, City trece pe primul loc


23:33 Încă un gol pentru Manchester City! Kompany înscrie după ce a scăpat foarte ușor din marcajul lui Chiricheș. Românul a făcut cel mai slab meci de când a ajuns la Tottenham


23:21 Manchester City închide jocul prin reușite lui Jovetic. Atacantul „cetățenilor” a pătruns în careul lui Tottenham, iar șutul său, deviat de Chiricheș, l-a învins pe Lloris


23:08 Gazdele trec din nou în avantaj prin golul reușit din penalty de Benteke


23:03 Tottenham reduce din diferență prin Capoue în urma unei faze fixe. Poate Tottenahm să revină cu un om mai puțin?


22:57 GOOOOL City! Dzeko reușește să înscrie după o serie de greșeli în apărarea lui Tottenham. Sherwood este depășit de situația după eliminarea lui Rose


GOOL Yaya Toure! City se distanțează și este greu de crezut că va pierde acest meci


22:53 Cartonaș roșu pentru Rose! Fundașul lui Tottenham l-a faultat pe Dzeko în poziție de ultim apărător. City are penalty


22:49 S-au reluat partidele din această seară din Premier League


22:42 În acest moment, Premier League are un nou lider!


Pauză pe cele patru stadioane!


22:28 WBA egalează, iar derby-ul din Birmingham este unul pe care fanii celor două echipe sigur nu îl vor uita prea curând


22:22 FANTASTIC!!! Aston Villa trece în avantaj după ce a fost condusă cu 2-0. Delph înscrie pentru gazde!


22:21 Tottenham înscrie prin Dawson în urma unei faze fixe, dar golul este anulat pentru o presupusă poziție de ofsaid.


22:19 Echipa lui Pellegrini a tras de zece ori pe poarta lui Lloris în primele 35 de minute. Tottenham a amenințat poarta lui Hart o singură dată


22:13 City domina partida cu Tottenham! Lloris își salvează echipa de la primirea celui de-al doilea gol


22:09 Aston Villa egalează în meciul serii! Bacuna este marcatorul.


22:04 Sunderland deschide scorul prin Johnson în minutul 17


22:00 GOOOL MANCHESTER CITY! Aguero scapă din marcajul lui Chiricheș și deschide scorul pe White Hart Lane cu un șut pe lângă Lloris


21:57 Cine se gândea că Aston Villa – WBA va fi cel mai spectaculos meci al serii. Gazdele reduc din diferență prin Weimann, iar după doar 12 minute avem trei goluri


21:53 

GOOOOL WEST BROMWICH! Oaspeții majorează scorul după doar 9 minute de joc. Golul a fost de fapt un autogol, marcat de Delph


21:50 

Aguero are o primă acțiune periculoasă la poarta lui Lloris, dar șutul său a lovit bara laterală. Chiricheș a fost depășit ușor!


21:49 

Primul gol al serii vine de la West Bromwich. Oaspeții au reușit să deschidă scorul prin Brunt


21:45 Au început cele patru partide!


21:11 

Chelsea: Cech, Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Ramires, Mikel, Willian, Oscar, Hazard, Eto”o

West Ham: Adrian, Demel, Tomkins, Collins, O’Brien, Taylor, Noble, Diame, Nolan, Downing, Carroll


21:07 

Sunderland: Mannone, Bardsley, Brown, O’Shea, Alonso Johnson, Colback, Larsson, Ki, Altidore, Borini

Stoke: Begovic, Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters, Whelan, Nzonzi, Adam, Assaidi, Crouch, Odemwingie


21:05

Aston Villa: Guzan, Lowton, Vlaar, Clark, Bertrand, Westwood, El Ahmadi, Delph, Bacuna, Weimann, Benteke

WBA: Foster, Reid, Lugano, Olsson, Ridgewell, Morrison, Yacob, Mulumbu, Anelka, Anichebe, Brunt


21:00 

Vlad Chiricheș este titular în derby-ul din această seară din Premier League. Spurs primește pe teren propriu vizita lui City, iar românul va avea mult de furcă în fața mașinii de fotbal a lui Pellegrini. La oaspeți, Pantilimon e doar rezervă.

Tottenham Hotspur 4-4-2

Lloris – Walker, Chiriches, Dawson (c), Rose – Lennon, Bentaleb, Dembele, Sigurdsson – Eriksen, Adebayor

Manchester City 4-4-2

Hart – Zabaleta, Kompany (c), Demichelis, Clichy – Navas, Fernandinho, Yaya Toure, Silva – Aguero, Dzeko

Îl poate opri Chiricheș pe Aguero?

Spurs și City au o linie de clasament aproape perfectă în ultimele cinci întâlniri (4 victorii și o remiză pentru trupa lui Sherwood, respectiv 5 succese la rând pentru formația lui Pellegrini), iar ciocnirea de mâine se anunță a fi una extrem de spectaculoasă.

Deși Vertonghen a fost recuperat, Spurs va miza în continuare pe Vlad Chiricheș, dar misiunea românului se anunță a fi, de această dată, extrem de grea. Tottenham a pierdut în tur, fără drept de apel pe Etihad, scor 0-6, iar principalul om de gol al „cetățenilor”, Kun Aguero, e în formă maximă.

Revenit în urmă cu mai puțin de două săptămâni pe teren, după o absență de peste o lună (s-a accidentat în disputa City-Arsenal 6-3), argentinianul a „explodat” pur și simplu. A marcat la prima atingere de balon în Cupa Ligii, a recidivat în campionat, contra lui Cardiff (bifând, totodată și un assist), pentru ca sâmbătă, în Cupă, să reușească tripla. City a depășit deja granița celor 100 de goluri marcate în acest sezon, în toate competițiile, și nimeni nu pare a avea la îndemână antidotul pentru a o opri.
 


23:52 

Victorie clară pentru Liverpool în fața lui Everton, scor 4-0! Cuplul SAS (Sturridge și Suarez) a făcut show în fața unui adversar care nu a contat! E cea mai mare victorie a lui Liverpool în fața concitadinei din ultimii 32 de ani și prima la o diferență atât de mare pe „Anfield” în ultimii 42 de ani!


23:51 

Mijlocașul Huddlestone intră în poartă pentru Hull după ce goalkeeperul McGregor a luat roșu, iar cele trei schimbări fuseseră făcute de Steve Bruce


23:42 

Excelent debutul lui Juan Mata pentru Manchester United, cu cifre excelente (45 de pase reușite din 52 încercate, 2 șuturi la poartă plus un assist)!


23:39 

United a devenit prima echipă cu peste 1.000 de puncte câștigate acasă în Premier League, după victoria cu Cardiff. Acum, „diavolii” au 1.001 puncte în dreptul partidelor disputate pe „Old Trafford”


23:35 

Ce evoluție ciudată a avut meciul dintre Southampton și Arsenal. După ce nu au tras deloc la poartă în prima repriză, „tunarii” și-au revenit și au marcat în minutele 49 și 53, doar pentru ca Lallana să facă 2-2 în minutul 55! Arsenal rămâne lider în Premier League, cu 2 puncte peste locul 2, ocupat de City.


23:32 

FINAL DE MECI! Deși nu a convins, United a câștigat cu 2-0, iar Juan Mata a debutat cu un assist pentru „diavoli”. Moyes poate începe să spere din acest moment la un loc de Liga Campionilor.


23:17 

În urmă cu o săptămână, Chico Flores era aproape să fie dat afară de la Swansea după ce s-a bătut cu un coechipieri. Azi, fundașul spaniol face 2-0 pentru „lebede”, care sunt aproape de prima victorie după 4 decembrie 2013!


23:08 

GOOOOOOOOOL LIVERPOOOL! Umilința continuă pentru oaspeți! Contraatac școală al lui Liverpool, purtat de Suarez, care a alergat aproape 50 de metri și a marcat cu un șut pe lângă Howard! E pentru prima dată când „cormoranii” marchează 4 goluri contra lui Everton în ultimii 23 de ani!


23:01 

GOOOL UNITED! Manchester  se îndreaptă spre o victorie clară, dublându-și avantajul în fața lui Cardiff, prin golul marcat de Young.


22:56 

INCREDIBIL!!! Southampton revine și face 2-2, prin Lallana, după un assist al lui Jay Rodriguez! Trei goluri în doar șase minute pe „St Mary’s”!!


22:55 

GOOOOL ARSENAL! Comeback incredibil al „tunarilor”!!! Cazorla marchează pentru 2-1, după o pasă a lui Ozil!


22:52 

GOOOOOL ARSENAL! Poate că „tunarii” nu au început partida cu dreptul, însă au revenit imediat după pauză, prin Giroud!


22:49 S-au reluat reprizele secunde ale partidelor care au început la ora 21:45!


22:47 

Pauză pe Anfield, 3-0, într-un meci în care Liverpool a dat des lovitura pe contraatac! În schimb, Romelu Lukaku ar avea probleme la ligamentele gleznei și a devenit incert pentru Cupa Mondială din Brazilia. Iată momentul accidentării!


22:43 

Nici Suarez, nici Sturridge nu au jucat 20 de partide în Premier League în acest sezon. Dar au împreună 35 de goluri marcate și 8 assisturi! Excelente cifre pentru „cuplul” numit SAS de presa britanică!


22:40 

E pentru prima dată în 222 de meciuri între cele două echipe când una dintre formații marchează cel puțin trei goluri până la pauză!


22:38 

Ultima dată când Everton primise cel puțin trei goluri în Premier League a fost pe 23 noiembrie, într-un 3-3 cu…. Liverpool!


22:35 

GOOOOOOOOOOOOL LIVERPOOL! Ce gol minunat reușește Sturridge, cu un lob peste Howard de la 16 metri, după o greșeală a defensivei oaspeților! E al 13-lea gol în Premier League pentru Sturridge în acest sezon.


22:33 

E pauză în primele patru meciuri ale etape. United o conduce pe Cardiff cu 1-0, după golul lui van Persie, în timp ce Southampton – Arsenal e tot 1-0!


22:33 

GOOOOOOOOOOL LIVERPOOOOL! Everton a fost aproape să egaleze, dar Liverpool face 2-0! Contraatac fulger al lui Coutinho, care pasează excelent pentru Sturridge, iar englezul îl învinge fără probleme pe Howard!


22:33 

Suită de ocazii pentru Everton, care ratează trei șanse bune prin Mirallas, Barry și, din nou, Mirallas! Oaspeții au fost la un pas să egaleze.


22:29 

În prima repriză, Arsenal nu a tras nici măcar un șut la poartă! „Tunarii” nu s-au concentrat pe meci și acum se văd într-o situație dificilă!


22:23 

Cum golul nu a fost de ajuns, Everton mai primește o lovitură dură! Atacantul Romelu Lukaku se accidentează și nu mai poate continua. Martinez nu are niciun vârf de meserie pe bancă! În locul belgianului a intrat deja Naismith.


22:22 

GOOOOOOOOL LIVERPOOOL!!! Steven Gerrard marchează cu o lovitură de cap după un corner al lui Suarez!


22:16 

GOOOOL PALACE! Jason Puncheon, omul care s-a făcut de râs cu o execuție incredibil de slabă a unui penalty în urmă cu două etape, contra lui Tottenham, a marcat din nou! Atacantul lui Palace a deschis scorul cu Hull, iar londonezii urcă pe 13 în Premier League. Incredibil revirimentul gazdelor sub Tony Pulis! Cu doar 15 goluri marcate în acest sezon, Palace iese din zona retrogradării!


22:10 

Instantaneu superb în primele minute, cu Skrtel dominând deja duelul cu Ross Barkley.


22:06 

GOOOOOOOOOL SOUTHAMPTON! Iar startul excelent nu rămâne nerăsplătit! Southampton deschide scorul prin Fonte, cu o lovitură de cap după o fază fixă!


22:04 

Start excelent pentru Southampton în primele minute ale partidei cu Arsenal. Surprinzător, „sfinții” au avut o posesie de 72%, dominând clar liderul din Premier League.


22:01 

A început al 222-lea derby din Merseyside, iar Barkley e aproape să înscrie cu un șut de la 30 de metri, care trece la o palmă peste vinclul porții lui Mignolet!


21:57 

Van Persie a înscris împotriva celui de-al 30-lea club în Premier League, o nouă dovadă a valorii excelentului olandez. Singura echipă aflată în acest moment în Premier League împotriva căreia nu a marcat RvP este Hull.


21:54 

E prima reușită pentru golgheterul sezonului trecut din ultimele trei luni! Van Persie nu mai marcase din 10 noiembrie pentru United!


21:52 

GOOOOOOOOOL UNITED!!! Nu numai Mata e o față nouă pentru United, ci și Robin van Persie, care nu a jucat deloc în 2014! Olandezul înscrie pentru United în minutul 7, cu o reluare cu capul!


21:47  

Record pentru Steven Gerrard, care joacă în al 28-lea Merseyside Derby din carieră, depășind performanța precedentă, de 27 de derby-uri ale orașului Liverpool, stabilită de fostul fundaș central al „cormoranilor”, Jamie Carragher.


21:45 Start în primele patru partide din etapa a 23-a a Premier League! Înaintea etapei, Arsenal era lider cu 51 de puncte, unul peste Manchester City și două peste Chelsea.


21:43 

Fularele cu Juan Mata au început deja să se vândă pe „Old Trafford”, deși spaniolul nu a venit decât de două zile la United.


21:38 

Înainte de deplasarea de la Swansea, Fulham a negociat continuu cu Olympiacos Pireu cedarea lui Kostas Mitroglou la echipa londoneză. Se pare că Fulham oferă 14 milioane, în timp ce grecii cer 15 milioane pe omul care a calificat Grecia la baraj în dauna României. Acordul e aproape să fie finalizat.


21:28 

E revenirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe „Old Trafford” din postura de adversar. Norvegianul a evoluat la United între 1996 și 2007, marcând 126 de goluri în 366 de meciuri pentru „diavoli”. Cel mai celebru gol e cel marcat în finala Ligii Campionilor din 1999, când a înscris golul victoriei pentru United în finala cu Bayern, scor 2-1, în ultimul minut de joc!


21:25 

United ar putea deveni prima echipă care câștigă 1000 de puncte pe teren propriu în Premier League. Deocamdată, „diavolii” au doar 998!


21:22 

Juan Mata debutează pentru Manchester United, în timp ce Ryan Giggs va fi pentru a 800-a oară titular în tricoul „diavolilor”.


Liverpool: Mignolet – Cissokho, Skrtel, Kolo Toure, Flanagan – Gerrard, Henderson, Coutinho – Sturridge, Suarez, Sterling

Everton: Howard – Stones, Alcaraz, Jagielka, Baines – McCarthy, Barry – Mirallas, Barkley, Pienaar – Lukaku


Crystal Palace: Speroni – Mariappa, Gabbidon, Delaney, Moxey – Puncheon, Ward, Jedinak, Bolasie – Chamakh, Jerome

Hull: McGregor – Bruce, Davies, McShane, Rosenior – El Mohamady, Meyler, Huddlestone, Livermore – Jelavic, Long


Swansea: Tremmel – Rangel, Chico, Williams, Davies – Britton, de Guzman, Shelvey, Routledge – Hernandez, Bony

Fulham: Stekelenburg – Riether, Hangeland, Burn, Richardson – Dejagah, Parker, Sidwell, Kacaniklic – Dempsey, Berbatov



Southampton: Boruc – Chambers, Fonte, Yoshida, Shaw – Cork, Schneiderlin, S. Davis, Lallana – Rodriguez, Gallagher

Arsenal: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Arteta, Flamini – Ozil, Cazorla, Gnabry – Giroud


Manchester United: De Gea – Rafael, Smalling, Evans, Evra – Valencia, Jones, Giggs, Young – Mata, van Persie

Cardiff: Marshall – Caulker, Hudson, John, Mcnaughton – Medel, Whitts, Noone, Mutch – Bellamy, Campbell


Norwich: Ruddy – Martin, Bennett, Bassong, Olsson – Snodgrass, Fer, Johnson, Pilkington – Hooper, van Wolfswinkel

Newcastle: Krul – Debuchy, Taylor, Williamson, Santon – Tiote, Sissokho, Anita – Ameobi, Remy, Ben Arfa
 


Cea mai interesantă dispută din ultimele decenii

Dincolo de orgoliile care se nasc de fiecare dată în derby-ul orașului Liverpool, întâlnirea din această seară are o importanță aparte pentru poziția din clasament, englezii considerând meciul dintre cele două combatante ca fiind cel mai interesant din ultimii aproape 30 de ani.

Căutând în istoria întâlnirilor directe, presa din Regat a găsit ultima confruntare cu o asemnea magnitudine, jucată între Liverpool și Everton, tocmai în februarie 1986. Atunci, Gary Lineker a fost eroul în jumătatea albastră a orașului, dubla sa fiind sinonimă cu o victorie enormă în economia clasamentului pentru „caramele”, chiar pe Anfield.

Acum, locația este aceeași, dar miza este una enormă, mai ales în plan financiar.  Formația care va obține un eventual succes diseară ar fi în pole-position pentru obținerea unui loc în Champions League, nu atât din prisma clasamentului, cât al moralului (între ocupanta poziției a 4 – Liveroool – și Everton, cea de-a șasea clasată în Premier League, fiind o distanță de un singur punct).

În tur, Goodison Park a fost martora unei dispute de cinci stele, scor 3-3, evoluția excelentă a golgheterului Luis Suarez fiind anulată pe final, când vârful împrumutat de la Chelsea, Romelu Lukaku, a înscris o dublă.

Absențe de marcă

Brendan Rodgers poate alinia o formație destul de apropiată de cea ideală de la mijloc în sus, însă apărarea este în piuneze. La începutul sezonului, linia de fund era formată, pe hârtie, din Glen Johnson, Agger, Sakho și Enrique, dar niciunul dintre apărătorii „cormoranilor” nu va putea fi folosit diseară. Totuși, staff-ul tehnic al lui Liverpool are avantajul că, măcar pe zona defensivă, dispune de soluții, astfel că absențele celor mai sus menționați ar putea să nu conteze atât de mult.

De partea cealaltă, Martinez are unul dintre cei mai buni fotbaliști, Seamus Coleman, indisponibil și va trebui să improvizeze, urmând a-l folosi pe Stones, un jucător lipsit de experiență. De asemenea, o decizie în ceea ce îi privește pe Jagielka, Distin sau Barkley se va lua chiar înainte de meci, dar informațiile indică faptul că, măcar doi dintre ei vor fi apți pentru a fi pe teren din primul minut.

Echipele probabile

Liverpool

Mignolet – Flanagan, Skrtel, Toure, Aly Cissokho – Sterling, Gerrard, Henderson, Coutinho – Sturridge, Suarez

Everton

Howard – Stones, Jagielka, Distin, Baines – Barkley, McCarthy, Barry – Mirallas, Lukaku, Naismith

Partidele etapei 23

Marți

Ora 21:45

Manchester United – Cardiff

Norwich – Newcastle

Southampton – Arsenal

Swansea – Fulham

Ora 22:00

Crystal Palace – Hull

Liverpool – Everton

Miercuri

Ora 21:45

Aston Villa – WBA

Sunderland – Stoke

Chelsea – West Ham

Tottenham – Manchester City

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit de mulți
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup