Manchester City e din nou campioană în Anglia. FOTO Cum a apărut Pantilimon la ceremonia de decernare a titlului

Manchester City e din nou campioană în Anglia. FOTO Cum a apărut Pantilimon la ceremonia de decernare a titlului
  • Publicat:
  • Actualizat:

Indiferent de rezultatul pe care Liverpool îl va reuși duminică după-amiază pe Anfield, Manchester City are nevoie de un singur punct duminică, acasă, împotriva lui West Ham pentru a câștiga al doilea titlu în doar trei sezoane

  • Liverpool – Newcastle 2-1 (Agger 64, Sturridge 66 / Skrtel 18 – aut.)
  • FINAL / Manchester City – West Ham 2-0 (Nasri 40, Kompany 49)
     
  • FINAL / Cardiff – Chelsea 1-2 (Bellamy 15 / Schurrle 73, Torres 76)
  • FINAL / Fulham – Crystal Palace 2-2 (Woodrow 60. Davis 90+4 / Gayle 29 și 84)
  • FINAL / Hull – Everton 0-2 (McCarthy 9, Lukaku 47)
  • FINAL / Norwich – Arsenal 0-2 (Ramsey 51, Jenkinson 62)
  • FINAL / Southampton – Man United 1-1 (Lambert 27 / Mata 54)
  • FINAL / Sunderland – Swansea 1-2 (Borini 51 / Dyer 6, Emnes 13, Bony 51)
  • FINAL / Tottenham – Aston Villa 3-0 (Paulinho 14, Baker 36 – aut., Adebayor 38 – pen.)
  • FINAL / West Brom – Stoke 1-2 (Sessegnon 56 / McAuley 22 – aut., Adam 84)

    CLASAMENT FINAL
    1. Manchester City 86p
    2. Liverpool 84p
    3. Chelsea 82p


19:55 Prima fotografie cu Pantilimon campion: portarul lui City a avut înfășurat steagul României la ceremonia în care a primit titlul de campion.


18:50 Fanii lui City intră pe teren și îi îmbrățișează pe jucători! Se aprind fumigene și toată lumea dansează. Scene incredibile pe Etihad Stadium.


18:48 FINAL DE MECI PE ETIHAD! City e noua campioană a Angliei, iar Manuel Pellegrini câștigă primul titlu de campion în Europa.


18:55 Așa arată clasamentul final din Premier League. City, Liverpool, Chelsea și Arsenal merg în Liga Campionilor, în timp ce Everton, Tottenham și Hull (finalista Cupei) s-au calificat în Europa League. Retrogradează Norwich, Cardiff și Fulham.


19:04 Aripa sârbă a vestiarului lui City sărbătorește titlul. Jovetic, Dzeko, Kolarov și Nastasic sărbătoresc câștigarea titlului.


18:40 Poza săptămânii vine de la meciul Tottenham – Aston Villa. Sandro salută stadionul după ce a fost înlocuit


18:33 Chelsea reușește să întoarcă partida de la Cardiff prin Schurrle (73) și Torres (76). „Albaștrii” vor termina, însă, campionatul pe 3.


18:23 GOOOOL LIVERPOOL!!!! Sturridge înscrie după o nouă pasă a lui Gerrard, iar Ameobi e eliminat! Cormoranii egalează, dar rămân la 2 puncte de City.


18:21 GOOOOL LIVERPOOL! Agger marchează, după o centrare a lui Gerrard. „Cormoranii” sunt acum la 4 puncte de City.


18:07 S-a terminat! City a făcut 2-0, după ce Kompany a marcat din 6 metri, după ce a reluat o minge „agățată” de Dzeko


18:03 Brendan Rodgers a identificat veriga slabă din angrenajul lui Liverpool și l-a înlocuit pe fundașul stânga Flanagan cu Aly Cissokho.


18:02 S-au reluat cele 10 partide din ultima etapă a Premier League.


17:51 E pauză pe toate cele 10 stadioane. În acest moment, City are cinci puncte avantaj în fruntea clasamentului și trebuie să piardă meciul pentru a putea pierde titlul. În plus, Liverpool e condusă și trebuie să revină pentru a spera în continuare la primul titlu de campioană după 24 de ani.


17:46 Bară City! Cu siguranță, meciul e gata! Silva trage puternic, însă Carroll scoate de pe linie, respingând în bară.


17:44 Și încă o ratare mare a lui City! Aguero lovește mingea cu capul, iar balonul trece puțin pe lângă poartă! Gazdele domină autoritar meciul.


17:40 GOOOOOOOOOOOOL CITY!!! Nasri șutează de la 20 de metri, cu pământul și îl păcălește pe Adrian. Echipa lui Pellegrini are cinci puncte în fața lui Liverpool în acest moment și e 99,99% campioană!


17:38 Tottenham face 3-0 prin Adebayor, care transformă un penalty. Echipa lui Chiricheș e calificată în Europa League în sezonul viitor.


17:35 Vidic și-a spart nasul după ce a fost lovit de Rickie Lambert la golul lui Southampton. Sârbul poate continua, dorește neapărat să joace la ultimul meci pentru United.


17:29 Skrtel are 11 goluri în acest sezon de Premier League, 7 pentru Liverpool, 4 autogoluri (Hull, West Ham, Swansea și Newcastle)


17:27 West Ham se apără pe două linii și continuă să nu conteze în atac. City domină autoritar și are 72% posesie în primele 25 de minute.


17:23 Skrtel e la al patrulea autogol în acest sezon pentru Liverpool. Slovacul a fost unul dintre jucătorii care au dezamăgit în momentele-cheie.


17:20 Dezastru pentru Liverpool! Skrtel își înscrie în proprie poartă, după o centrare din banda stângă! E clar deja că City are șanse tot mai mari să câștige titlul.


17:18 SUAREZ ÎNSCRIE! Însă golul superb al uruguayanului e anulat după ce arbitrul nu fluierase executarea loviturii libere.


17:17 Retrogradată, Cardiff vrea să părăsească Premier League cu fruntea sus și marchează pentru 1-0 cu Chelsea! Golul e al experimentatului Bellamy. E al șaselea gol al galezului contra lui Chelsea.


17:15 Paulinho deschide scorul pentru Tottenham în meciul cu Villa, după de Guzan blocase șutul său în faza precedentă.


17:11 Și Liverpool cere penalty pentru un fault la Sterling, însă nici aici nu se acordă nimic.


17:08 City cere penalty pentru un henț al lui Noble, însă arbitrul nu a văzut greșeala comisă de jucătorul lui West Ham și lasă jocul să continue. În ambele dueluri e 0-0, iar „cetățenii” sunt campioni în acest moment!


17:00 Au început cele  10 meciuri din Premier League. „Kop”-ul, peluza lui Liverpool, e plină-ochi!


16:58 Fanii lui United au închiriat un avion care trăgea mesajul „United 20 – Gerrard 0”. Adică numărul de titluri pe care le-au câștigat „diavolii” raportat la cel pe care l-a câștigat căpitanul lui Liverpool.


16:55 „I’m Forever Blowing Bubbles”, imnul lui West Ham, se aude în difuzoarele de pe „Anfield Road”, înaintea meciului cu Newcastle.


16:30 „Pentru noi, un egal e ca o victorie”, a spus managerul lui West Ham, Sam Allardyce. Cu un egal, City ar putea deveni campioană. Totul pare clar, City e la 90 de minute de titlu.


16:25 City a trimis în teren cea mai puternică echipă. Interesantă este titularizarea lui Kolarov în banda stângă, semn că Pellegrini forțează totul pe cartea atacului, sârbul fiind un jucător mai ofensiv decât Clichy. Pellegrini l-a titularizat și pe Kun Aguero, accidentat în urmă cu două etape la Everton.


16:05 ECHIPELE DE START MAN.CITY – WEST HAM

Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov – Javi Garcia, Toure – Nasri, Silva, Aguero – Dzeko

West Ham: Adrian – Reid, McCartney, Tomkins, O’Brien – Taylor, Noble –  Diame, Nolan – Downing – Carroll


16:04 ECHIPELE DE START LIVERPOOL – NEWCASTLE

Liverpool: Mignolet – Johnson, Skrtel, Agger, Flanagan – Henderson, Gerrard, Allen – Sterling, Suarez, Sturridge

Newcastle: Krul – Taylor, Williamson, Coloccini, Haidara – Debuchy, Anita, Tiote, Gouffran – Sissoko – Shola Ameobi


16:03 ECHIPELE DE START SOUTHAMPTON – MAN. UNITED

Southampton: Boruc – Clyne, Fonte, Lovren, Shaw – Wanyama, Cork – Schneiderlin, Davis, Lallana – Lambert

Man. United: De Gea – Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra – Januzaj, Fletcher, Kagawa, Welbeck – Mata – van Persie


16:02 ECHIPELE DE START SUNDERLAND – SWANSEA

Sunderland: Mannone – Vergini, Bardsley, Brown, O’Shea – Bridcutt, Larsson, Colback, Johnson – Borini, Wickham.

Swansea: Tremmel – Tiendalli, Amat, Bartley, Taylor – Fulton, Shelvey, Dyer, Emnes – Routledge, Bony


16:01 ECHIPELE DE START TOTTENHAM – ASTON VILLA

Tottenham: Lloris – Naughton, Chiriches, Dawson, Rose – Sandro – Sigurdsson, Paulinho, Eriksen – Adebayor, Kane.

Aston Villa: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Bertrand – Bacuna, Westwood, Delph, Weimann – Bowery, Agbonlahor.


16:00 ECHIPELE DE START NORWICH – ARSENAL

Norwich: Ruddy – Martin, Ryan Bennett, Turner, Olsson – Tettey – Snodgrass, Howson, Johnson, Redmond – Elmander.

Arsenal: Fabianski – Jenkinson, Sagna, Koscielny, Gibbs – Arteta, Rosicky – Ramsey, Ozil Podolski – Giroud.


15:54 Și trofeul Premier League a ajuns pe „Etihad”, semn că șefii competiției se așteaptă la o victorie a „cetățenilor” în meciul cu West Ham


15:52 Fulham și Cardiff sunt deja retrogradate matematic. Norwich este și ea pe punctul să retrogradeze, având nevoie de o victorie la minimum 16 goluri cu Arsenal pentru a rămâne în Premier League.


15:47 Mii de fani ai lui City sunt deja la stadion și au făcut spectacol în momentul în care echipa a ajuns la arenă.


15:42 Ziaristul italian Tancredi Palmeri, care colaborează cu „Gazzetta dello Sport”, susține că Louis van Gaal va semna mâine dimineață contractul cu Manchester United.


15:36 În urmă cu doi ani, City a câștigat titlul în fața lui Manchester United într-o manieră incredibilă. „Cetățenii” au marcat de două ori în prelungirile partidei cu QPR pentru a cuceri trofeul. Golurile au fost marcate atunci de Dzeko și Aguero. Vor reuși cei doi atacanți ai lui City să înscrie și azi?


15:15 „Pardew e o p**da”. Este banner-ul pe care fanii lui Newcastle îl vor afișa azi la meciul cu Liverpool. Ei sunt nemulțumiți de evoluția favoriților, care au încheiat sezonul catastrofal cu doar două victorii în ultimele 10 etape.


14:57 Au mai rămas doar două ore până la startul ultimei etape din Premier League în acest sezon. Calmul dinaintea furtunii se poate simți pe „Etihad Stadium”, acolo unde City are nevoie de un egal cu West Ham pentru a deveni campioană.


Ultima rundă din acest sezon de Premier League este programată duminică. Titlul nu este încă decis, dar Manchester City conduce clasamentul cu 83 de puncte, la două puncte de Liverpool, singura echipă care îi mai poate pune probleme. Echipa lui Pantilimon se va întâlni cu West Ham pe Etihad Stadium, acolo unde un egal i-ar asigura titlul de campioană. Un duel perfect pentru City, care a pierdut doar două meciuri în fața echipei pregătite de Sam Allardyce din ultimele 25 jucate pe teren propriu.

Simultan, pe Anfield, Liverpool o va întâlni pe Newcastle într-un meci care anunță multe goluri. În cele 39 de întâlniri pe care cele două echipe le-au avut de la începutul Premier League, nu a existat niciun meci fără gol marcat. „Cormoranii” vor lupta pentru victorie, deși înfrângerea împotriva lui Chelsea și egalul de la Crystal Palace din ultimele două etape au făcut ca Manchester City să devină favorită pentru al doilea titlu în decursul a doar trei ani. „Nu e nicio îndoială că Manchester City va câștiga titlul. Am avut nevoie de o victorie pentru a menține presiunea pe ei până la ultima partidă, dar nu am reușit acest lucru. Este ceva ce vom îmbunătăți sezonul viitor„, a declarat Brendan Rodgers, antrenorul lui Liverpool, pentru BBC.

În celălalt capăt al clasamentului, Fulham și Cardiff sunt deja retrogradate. Norwich este și ea aproape de Championship, dacă avem în vedere faptul că are nevoie de o victorie la diferență de 18 și un eșec din partea lui West Brom pentru a evita retrogradarea.


Manchester City – West Ham United (în direct pe Eurosport, duminică de la 17:00)

Manchester City (4-2-3-1): Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Kolarov; Nasri, Toure, Fernandinho, Silva; Aguero, Dzeko. 
Accidentați: Nastasic (genunchi), Navas (gleznă).

West Ham United (4-2-3-1): Adrian; Demel, Tomkins, Reid, McCartney; Noble, Taylor; Diamé, Nolan, Downing; Carroll.
Accidentați: Boriello (gambă)

Liverpool – Newcastle United (în direct pe Eurosport, duminică de la 17:00)

Liverpool (4-3-1-2): Mignolet; Johnson, Skrtel, Sakho, Flanagan; Henderson, Gerrard, Allen; Sterling; Sturridge, Suárez.
Accidentați: Coates (genunchi) , Enrique (genunchi).

Newcastle (4-2-3-1): Krul; Debuchy, Williamson, Coloccini, Dummett; Anita, Tiote; Sissoko, Remy, Gouffran; Shola Ameobi. 
Accidentați: Cisse (genunchi), R Taylor (genunchi), Sammy Ameobi (gleznă), Santon (biceps femural).


Articol scris de Emanuel IVAN

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
BREAKING NEWS | Elicopterul cu președintele Iranului în el s-ar fi prăbușit!
BREAKING NEWS | Elicopterul cu președintele Iranului în el s-ar fi prăbușit!
Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj
Meciul din Serie A care i-a băgat în cont 800.000 de euro lui CFR Cluj
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Neil Lennon a ajuns la București! Prima reacție a noului antrenor de la Rapid
Neil Lennon a ajuns la București! Prima reacție a noului antrenor de la Rapid
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut dura”
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut dura”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă…
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel cam mic!
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic
Se schimbă CNP-urile. De ce va apărea numărul unic "70" în toate codurile numerice personale
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
CERCETĂTORII cred că au AFLAT care este FORMA UNIVERSULUI!
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Imagini controversate din Iași, devenite virale. Gestul rușinos făcut de această blondă, în autobuz
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
Ungaria a pus interzis la frontieră. Șoferii români care nu pot trece granița. Toleranță zero
"Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinului în care muncea. Familia fetei…
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
„Cel mai rău lucru din istoria umanității!” Internauții se revoltă din cauza măsurilor de mediu luate de producătorii de băuturi răcoritoare
„Cel mai rău lucru din istoria umanității!” Internauții se revoltă din cauza măsurilor de mediu luate de producătorii de băuturi…
Baraj pentru cupele europene: Oţelul Galaţi întâlneşte pe U Cluj
Baraj pentru cupele europene: Oţelul Galaţi întâlneşte pe U Cluj
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
E nevoie de omologare dacă schimbi motorul cu unul de la dezmembrări?
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să…
×