Fotbal în an nou: Chiricheș a scris istorie pe Teatrul Viselor. Românul a fost votat omul meciului de o legendă a fotbalului englez

Fotbal în an nou: Chiricheș a scris istorie pe Teatrul Viselor. Românul a fost votat omul meciului de o legendă a fotbalului englez
  • Publicat:
  • Actualizat:

 

 

pe SCURT

FINAL / Swansea – Manchester City 2-3 (Bony 45+2 și 90+1 / Fernandinho 14, Yaya Toure 58, Kolarov 66)
FINAL / Liverpool – Hull 2-0 (Agger 37, Suarez 50)
FINAL / Arsenal – Cardiff 2-0 (Bendtner 88, Walcott 90+2)
FINAL / Southampton – Chelsea 0-3 (Torres 60, Willian 70, Oscar 82)
FINAL / Stoke – Everton 1-1 (Assaidi 50 / Baines 90+2 – pen.)
FINAL / Sunderland – Aston Villa 0-1 (Agbonlahor 16)
FINAL / West Bromwich – Newcastle 1-0 (Berahino 86 – pen.)
FINAL / Fulham – West Ham 2-1 (Sidwell 32, Berbatov 67 / Diame 7)
FINAL / Crystal Palace – Norwich 1-1 (Puncheon 44 – pen. / Johnson 39)
FINAL / Manchester United – Tottenham 1-2 (Welbeck 68 / Adebayor 34, Eriksen 66)

 

21:25 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Comentator al partidei pentru BT Sport, Michael Owen, fostul atacant al lui Liverpool, Real Madrid și Manchester United, i-a acordat titlul de „omul meciului” lui Vlad Chiricheș!!


21:25 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Cele cinci minute de prelungire dictate de Webb s-au încheiat, iar Tottenham câștigă cu 2-1 pe „Old Trafford”. Chiricheș a avut o evoluție excelentă, iar mulți dintre fani scriu că românul merită titlul de omul meciului!


21:30 Cu victoria de azi, Tottenham a urcat pe 6 în Premier League, la 2 puncte de locul 4, ocupat de Liverpool!


21:05 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Evoluția lui Chiricheș e excelentă și în ceea ce privește cifrele. Românul are 4 intercepții, 7 mingi degajate corect și 2 tacklinguri reușite din 3 încercate!


21:05 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Chiricheș intervine excelent în fața lui Kagawa, care fusese singur în careul lui Tottenham. Românul i-a blocat unghiul și a acordat corner.


20:58 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Până la gol, Chiricheș a avut o evoluție foarte apreciată, fiind sigur pe el.


20:56 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM GOOOOOOL UNITED! Welbeck pleacă din spatele lui Chiricheș și marchează pentru 2-1! Două goluri în două minute!


20:54 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM GOOOOOOL TOTTENHAM!!! Greșeală mare a defensivei lui United, iar Erkisen marchează pentru 2-0, din fața lui Valencia!


20:49 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM Chiricheș, aproape să comită penalty! Românul și-a tras piciorul la timp după o pătrundere a lui Welbeck, care a căzut în careu. Aflat aproape de fază, arbitrul Howard Webb nu acordă penalty!


 20:41 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  Percepția fanilor lui Tottenham față de Chiricheș s-a schimbat după ultimele minute. „E un jucător al naiba de inteligent”, „E unul dintre cele mai bune transferuri ale noastre”, sunt mesajele care curg pe Twitter.


20:34 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  S-a reluat meciul de pe Old Trafford cu repriza secundă a jocului dintre United și Tottenham.


20:27 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  United a încercat 28 de centrări în prima repriză a meciului cu Tottenham, însă niciuna nu a oferit o mare ocazie a „diavolilor”. În mod ironic, una din cele 8 centrări ale londonezilor a rezultat într-un gol, în timp ce o alta a produs o mare ratare a lui Soldado.


20:21 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  Și cifrele lui Chiricheș sunt bune! A completat 14 din cele 16 pase încercate, pentru un procentaj de 88%. Românul a interceptat patru baloane, a degajat alte patru mingi periculoase și a recuperat de șapte ori mingea. Pe scurt, Chiricheș s-a achitat excelent de sarcini, plasându-se bine în ultima jumătate a primei reprize.


20:15 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  E pauză pe Old Trafford! Tottenham conduce cu 1-0, după un meci pe care l-a controlat și în care a avut numeroase alte ocazii! După un start mai slab de repriză, și Chiricheș și-a mai revenit, fiind mult mai sigur. Deși a fost hărțuit în permanență de Januzaj, românul a devenit tot mai sigur în intervenții, asigurând poarta oaspeților.


20:06 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  GOOOOOOOOL Tottenham!!! Centrare perfectă a lui Eriksen de pe banda dreaptă, iar Adebayor reia superb cu capul din careu.


19:43 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  Eroarea românului a fost criticată de fanii lui Tottenham pe Twitter, care spun că Chiricheș e mult prea naiv, comparându-l cu David Luiz, alt jucător care comitea erori mari la debutul în Premier League!


19:40 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  Greșeală mare a lui Chiricheș, care încearcă să iasă cu balonul la picior din defensivă și pierde mingea. Gazdele au o lovitură liberă periculoasă de la 25 de metri, poziție centrală! Rooney bate însă peste!


 

19:32 Meci foarte slab făcut de Jermaine Pennant în ultimele 10 minute ale jocului Stoke – Everton. Fotbalistul gazdelor a fost introdus de Mark Hughes în minutul 80 și a comis patru faulturi, plus cel care a dus la penalty-ul transformat de Baines în minutul 92.


19:30 MANCHESTER UNITED – TOTTENHAM  Începe meciul de pe „Old Trafford!”


19:25 Plouă rău și la Manchester, cu cinci minute înainte de derby-ul dintre United și Tottenham!


19:23 Ghinion teribil pentru Nicklas Bendtner! Jucătorul care abia își revenise și a marcat primul gol al lui Arsenal în partida cu Cardiff s-a accidentat la gleznă și va lipsi „câteva săptămâni”.


19:18 Niciun penalty nu a fost dictat împotriva lui Manchester United în ultimele 76 de partide din Premier League!


18:55 Nouă meciuri s-au încheiat deja din etapa a 20-a a Premier League, iar favoritele au câștigat pe linie. Arsenal rămâne pe primul loc în campionat, cu 45 de puncte, cu un punct peste Manchester City și două puncte peste Chelsea. Liverpool e pe 4, cu 39 de puncte!


18:51 STOKE – EVERTON Everton reușește să egaleze printr-un penalty primit în minutul 92, autorul golului fiind Leighton Baines.


18:49 ARSENAL – CARDIFF GOOOOOL ARSENAL! Walcott face 2-0 în minutul 92!


18:49 ARSENAL – CARDIFF Umorul englezilor lovește din nou. Pagina „Backpage Football” scrie pe contul de Twitter că Bendtner, care e la al doilea gol în acest sezon de Premier League, are tot atâtea goluri în 2014 câte a marcat și Luis Suarez (20 de goluri în tot sezonul)


18:46 ARSENAL – CARDIFF GOOOOL ARSENAL! Criticat de mulți, Nicklas Bendtner aduce trei puncte cruciale în acest sezon, cu o reluare din careul galezilor! Arsenal e din nou lider în Premier League!


18:44 SOUTHAMPTON – CHELSEA  GOOOOL CHELSEA!! Intrat în minutul 52, Oscar a simulat în careu la prima fază și a primit un cartonaș galben! Însă brazilianul a fost excelent, reușind două assisturi și un gol, în minutul 81, cu un șut pe lângă Davis.


18:36: Vlad Chiricheș e titular la Tottenham pentru meciul cu Manchester United de pe Old Trafford! 

Manchester United: de Gea – Smalling, Evans, VidiÇ, Evra – Valencia, Carrick, Cleverley, Januzaj – Rooney, Welbeck.

Tottenham: Lloris – Walker, Chiriches, Dawson, Rose – Lennon, Capoue, Dembele, Eriksen – Adebayor, Soldado


18:29 SOUTHAMPTON – CHELSEA  GOOOOL CHELSEA! Willian înscrie cu un șut superb din 16 metri, plasat exact lângă bară! Londonezii joacă excelent în această perioadă și pot termina cu punctaj maxim din cele 3 meciuri dintre Crăciun și Anul Nou.


18:26 Suarez a avut nevoie de doar 15 meciuri pentru a atinge cota 20 în dreptul golurilor marcate în acest sezon! Nimeni nu a mai reușit acest lucru în istoria Premier League


18:25 FULHAM – WEST HAM  Raț vede galben în minutul 65, iar peste doar un minut, Fulham preia conducerea! Berbatov a făcut 2-1 cu un șut la vinclu!


18:19 SOUTHAMPTON – CHELSEA  Gol foarte norocos marcat de Chelsea!!! Oscar centrează în bara porții lui Southampton, iar Torres reia după ce mingea a ajuns la el din 6 metri!


 

18:10 LIVERPOOL – HULL  Suarez a marcat golul cu numărul 20 în acest sezon de Premier League fiind de departe golgheterul sezonului în prima ligă engleză!


18:09 LIVERPOOL – HULL  GOOOOOOL LIVERPOOL! Suarez marchează cu o lovitură liberă superbă! „Nu cred că Gerrard va mai executa loviturile libere la Liverpool când se va întoarce”, comentează un jurnalist englez pe Twitter.


18:05: S-au reluat cele opt partide care se joacă acum în Premier League!


17:51 FULHAM – WEST HAM  Kevin Nolan, căpitanul lui West Ham, a fost eliminat în meciul cu Fulham pentru că l-a lovit fără minge pe Amorebieta, fundașul lui Fulham. E a doua eliminare în patru meciuri pentru Nolan, care în precedentele 352 de partide din Premier League văzuse tot două roșii.


17:49 Fanii lui Arsenal glumesc deja pe Twitter pe seama lui Arsene Wenger. „Arsenal nu a marcat deloc anul ăsta, Wenger out!”, a scris unul dintre suporterii „tunarilor”.


 

17:40 FULHAM – WEST HAM  La fel ca în meciul cu Arsenal de Boxing Day, pierdut de West Ham cu 3-1, Răzvan Raț a fost introdus pe teren de Sam Allardyce în minutul 35, după ce managerul lui West Ham a hotărât să schimbe modulul de joc.


17:37 LIVERPOOL – HULL  GOOOOOOL LIVERPOOL! După ce Suarez a avut un gol anulat pentru ofsaid, Agger deschide scorul cu o lovitură de cap din careu! Este pentru prima dată când Agger e căpitanul „cormoranilor” chiar pe Anfield Road.


17:31  ARSENAL – CARDIFF Fanii lui Arsenal vor, în continuare, nume mari la echipa lor. Un fan i-a cerut azi, la meciul cu Cardiff, lui Arsene Wenger să îi aducă pe Diego Costa, Cavani sau Jackson Martinez pe „Emirates” pentru a rezolva criza de atacanți a „tunarilor”.


 

17:17 SOUTHAMPTON – CHELSEA  Vremea ploioasă din Sudul Angliei l-a făcut pe Mourinho să se „costumeze” special în această după-amiază.


17:11 FULHAM – WEST HAM  West Ham are mari probleme cu accidentările, neavând niciun fundaș central de meserie disponibil pentru meciul de azi cu Fulham. Interesant, Sam Allardyce a ales să utilizeze un sistem 3-5-2, fără niciun  „central” în defensiva de 3.


17:07 SOUTHAMPTON – CHELSEA  Mari probleme pentru Dejan Lovren, fundașul croat al lui Southampton. După o ciocnire cu partenerul său din centrul defensivei, Fonte, Lovren se află la pământ și nu mai poate continua. Se pare că Lovren și-a pierdut și câțiva dinți, fiind groggy.


17:00 Start în cele opt meciuri care au loc în Premier League la această oră!


16:58 City are 57 de goluri marcate în 20 de meciuri în Premier League, lucru pe care doar Tottenham (1964) l-a mai reușit în istoria primei divizii din Anglia.


 

16:48 Manchester City nu mai câștigase în deplasare pe 1 ianuarie în Premier League de 28 de ani, marcând primul gol într-un astfel de meci în prima zi a anului după 10 ani!


16:38 SWANSEA – MANCHESTER CITY  FINAL DE MECI! City câștigă cu 3-2, după un meci spectaculos, pe care „cetățenii” au reușit să îl domine.


16:35 SWANSEA – MANCHESTER CITY  GOOOOL SWANSEA! La fel ca în prima repriză, Bony marchează în prelungiri! Însă reușita ivorianului din minutul 91 e una superbă: șut de la 25 de metri, pe jos, direct în colțul porții. Swansea mai are încă șanse la un punct!


16:33  SWANSEA – MANCHESTER CITY  Momente grele pentru Swansea în acest sezon! Echipa galeză are doar o victorie în ultimele 10 meciuri și doar 2 în ultimele 16 partide. Galezii sunt la 5 puncte de locul 18, care retrogradează în Championship!


16:22 SUNDERLAND – ASTON VILLA Echipele de start

Sunderland: Mannone – Celustka, Bardsley, Diakite, Roberge – Cattermole, Ki, Colback, Ji, Giaccherini – Fletcher.

Aston Villa: Guzan – Lowton, Vlaar, Baker, Luna, Westwood – Bacuna, Weimann, Delph, Agbonlahor – Benteke


16:20 FULHAM – WEST HAM Echipele de start

Fulham: Stockdale – Riether, Amorebieta, Senderos, Riise – Duff, Parker, Sidwell, Richardson – Taarabt, Berbatov

West Ham: Jaaskelainen – Demel, Diarra, McCartney, O’Brien – Collison, Noble, Nolan, Diame, Taylor – Maiga.

Răzvan Raț e doar rezervă la „ciocănari”


16:20 ARSENAL – CARDIFF Echipele de start

Arsenal: Szczesny – Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Arteta, Flamini –  Walcott,  Wilshere, Cazorla – Podolski

Cardiff: Marshall – McNaughton, Caulker, Turner, John – Whittingham, Medel, Kim, Noone, Mutch – Campbell


16:17  SWANSEA – MANCHESTER CITY  Ce gafă a comis Joe Hart! Goalkeeperul lui City a ieșit să boxeze, dar a nimerit pe sub minge! Williams ratează însă din 4 metri cu poarta goală!


16:17 SOUTHAMPTON – CHELSEA Echipele de start

Southampton: Davis – Chambers, Fonte, Lovren, Shaw – Cork, Schneliderlin, Davis, Lallana – Rodriguez, Ramirez.

Chelsea: Cech – Azpilicueta, Cahill, Terry,  Cole – Mikel, Ramires – Schurrle, Mata, Hazard – Torres. 


16:14 NORWICH – CRYSTAL PALACE Echipele de start

Norwich: Ruddy – Whittaker, Turner, Bassong, Olsson – Fer, Johnson – Snodgrass, Hoolahan, Redmond – Hooper

Crystal Palace: Speroni – Mariappa, Gabbidon, Delaney, Ward – Bolasie, Jedinak, Dikgacoi, Puncheon – Chamakh, Jerome


16:11 STOKE – EVERTON Echipele de start

Stoke: Sorensen – Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters – Walters, Nzonzi, Adam, Whelan – Assaidi, Crouch

Everton: Howard – Coleman, Alcaraz, Stones, Baines – McCarthy, Barry, Barkley, Pienaar – Mirallas, Lukaku


16:09  SWANSEA – MANCHESTER CITY GOOOOOL CITY! Kolarov recuperează un balon în propria jumătate, ia acțiunea pe cont propriu și șutează puternic, fără speranțe pentru Tremmel!


16:06 LIVERPOOL – HULL Echipele de start

Liverpool: Mignolet – Johnson, Skrtel, Agger, Cissokho – Lucas, Henderson – Coutinho, Aspas, Sterling – Suarez

Hull: McGregor – Figueroa, Bruce, Chester, Davies – Meyler, Huddlestone, Koren, Livermore – Elmohamady – Sagbo.


16:02 WEST BROMWICH – NEWCASTLE Echipele de start

West Bromwich: Foster – Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell – Mulumbu, Yacob, Amalfitano, Sessegnon – Brunt, Anelka.
 
Newcastle: Krul – Debuchy, Coloccini, Williamson, Santon – Cabaye, Tiote, Sissoko – Remy, Shola Ameobi, Gouffran.

16:01 Ole Gunnar Solskjaer va asista alături de Vincent Tan la meciul Arsenal – Cardiff!


16:00  SWANSEA – MANCHESTER CITY GOOOOOL CITY! Yaya Toure marchează cu un șut puternic de la 15 metri, iar City e din nou în avantaj


 

15:49  SWANSEA – MANCHESTER CITY  A început repriza secundă, iar City s-a aruncat în atac încă din primele minute!


15:43 Pe reluări s-a văzut clar cum Bony a fost în ofsaid la golul lui Swansea.


15:38 Imediat după golul lui Bony, Joe Hart a fost surprins într-un moment amuzant, cu o grimasă care spune totul despre finalul de repriză al lui City.


15:33 Fernandinho devenise primul jucător brazilian care marchează de 1 ianuarie în Premier League după Emerson Thome în 2002. Bony a egalat însă, iar la pauză  scorul e egal, 1-1


15:31 SWANSEA – MANCHESTER CITY  GOOOOL SWANSEA! Bony e scăpat din marcaj și înscrie, dar reluările arată că ivorianul era în ofsaid! Greșeală a arbitrului de tușă, care nu a văzut că ivorianul fusese lăsat în afara jocului de linia defensivă a oaspeților.


 

15:00  SWANSEA – MANCHESTER CITY GOOOOOL CITY! Negredo scoate o minge pentru Fernandinho, care înscrie cu un șut puternic din 16 metri!


14:48 Critici multe pentru Ole Gunnar Solskjaer pe rețelele de socializare. Jurnaliștii, dar și fanii, spun că norvegianul nu trebuia să aleagă o echipă cu un patron atât de „trigger-happy”! Interesant e că într-o discuție cu Sir Alex Ferguson, Solskjaer a primit sfatul de a nu alege o echipă, ci un patron cu viziune și dispus să investească. Ori Tan pare exact contrariul descrierii lui Ferguson.


14:45  SWANSEA – MANCHESTER CITY A început primul meci din Noul An! 


14:39 Problemele dintre RCS-RDS și Eurosport s-au rezolvat, iar meciurile de azi pot fi văzute și în această rețea de cablu. Ziua începe cu Swansea – Manchester City, continuă cu Southampton – Chelsea și se încheie cu Man. United – Tottenham.


14:36 Și BBC anunță că Ole Gunnar Solskjaer va fi noul manager al lui Cardiff. Conform lui David Ornstein, reporter pentru televiziunea engleză, contractul nu a fost încă semnat, însă cele două părți s-au înțeles.


14:06 Swansea a promovat în Premier League în urmă cu doi ani, iar în două meciuri pe „Liberty Stadium”, Manchester City nu a reușit să marcheze contra galezilor!


14:00 Jurnaliștii de la Daily Mirror au utilizat un site care monitorizează avioanele în timp real și au observat că avionul privat al malaezianului Vincent Tan, patronul lui Cardiff, se îndreaptă spre Insulă. Întrebarea este dacă în avion se află și Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul care ar putea semna azi cu formația galeză.


13:48 SWANSEA – MANCHESTER CITY  Echipele de start

Swansea: Tremmel – Rangel, Chico, Williams, Davies – Canas, de Guzman, Shelvey – Hernandez, Routledge, Bony.

Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Nastasic, Kolarov – Fernandinho, Yaya Toure – Navas, Negredo, Nasri – Dzeko

Costel Pantilimon este din nou rezervă la „cetățeni”, Pellegrini preferându-l pe Joe Hart în poartă.


13:28 După ce l-a concediat pe Malky Mackay în urmă cu câteva zile, malaezianul VIncent Tan, patronul lui Cardiff, a ales deja înlocuitorul pentru managerul scoțian. E vorba despre fostul antrenor al lui Molde, Ole Gunnar Solskjaer, care s-a deplasat deja în Insulă pentru a discuta preluarea clubului galez. Informația e furnizată de postul de televiziune norvegian TV2.


13:13 Deși a declarat că are nevoie de întăriri, Jose Mourinho ar putea să nu aducă niciun jucător important în iarnă la Chelsea. Motivul? Pierderile uriașe înregistrate de „albaștri” în 2013, care se ridică la 49 de milioane de lire, cu 12 milioane peste pragul maxim care ar fi putut fi atins pentru ca Chelsea să rămână în limitele Fair Play-ului financiar al UEFA. Deocamdat însă, londonezii sunt activi în ceea ce privește jucătorii de perspectivă și l-au transferat pe burkinabezul Bernard Traore (18 ani) de la Auxerre.


13:10 Tabloidul „The Sun” scrie azi că Luis Suarez ar putea pleca de la Liverpool doar dacă o altă echipă îi plătește clauza de reziliere în valoare de 145 de milioane de euro. Sursa menționată pentru această informație este chiar fosta glorie a „cormoranilor”, Ian Rush. Suarez are 19 goluri în 14 meciuri pentru Liverpool în acest sezon.


 

 

12:55 În schimb, chiar dacă a suferit o accidentare urâtă în meciul cu Crystal Palace de sâmbătă, încheiat cu 1-0 pentru Manchester City, goalkeeperul Joe Hart va fi titular azi pe „Liberty Stadium”. Pellegrini îl preferă pe englez între buturi, spunând că se bucură că Hart a înțeles de ce a trebuit lăsat pe bancă în câteva etape. Șansele ca Pantilimon să mai revină în „11”-le de start al lui City sunt din ce în ce mai mici în acest sezon.


12:53 Ziarele din Anglia îl dau drept titular pe Chiricheș în meciul de azi de pe „Old Trafford”. Românul va face pereche în centrul defensivei lui Tottenham cu Michael Dawson și ar putea scăpa de un duel cu Wayne Rooney, care e incert.


12:50 Arsenal are mari probleme de efectiv înaintea meciului de azi cu Cardiff. Olivier Giroud s-a accidentat în victoria cu Newcastle de duminică și nu va putea evolua azi pe „Emirates”. Wenger nu poate conta însă nici pe Wilshere, Rosicky, Gibbs, Vermaelen, Ozil sau Ramsey, toți accidentați. Iar Theo Walcott, care a revenit în formă în ultimele etape, e și el incert!


12:47: Premier League e campionatul care nu ia pauză niciodată. Iar perioada Crăciunului și Anului Nou e una dintre cele mai importante din întreg sezonul pentru echipele care se bat la titlu. Fiecare punct pierdut contează enorm, mai ales că în doar o săptămână se joacă trei meciuri! Seria care a debutat de Boxing Day, pe 26 decembrie, se încheie azi, de Anul Nou, cu câteva meciuri extrem de interesante. Cap de afiș e jocul dintre Manchester United și Tottenham (ora 19:30), însă și partidele dintre Swansea și Manchester City (ora 14:45) sau Southampton și Chelsea (ora 17:00) promit spectacol.

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot face...'
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace…
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
E gata! Pe urmele lui Ronaldo: a scris istorie la Real Madrid, iar acum semnează cu Al-Nassr
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Cristina Spătar, implicată într-un accident: „Au venit cei de la SMURD, m-au scos de acolo”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Rapid poate da lovitura: 10 milioane de euro! Impresarul anunță: „Napoli îl vrea”
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește macrou
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă după ce a mâncat pește…
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e așa milă"
Viorel Lis, din ce în ce mai rău. E imobilizat și nu mai poate mânca. Oana Lis, solicitare disperată: "Mi-e…
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl întreabă: - Ce faci...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e la cură de slăbire, îl…
Meteorologii anunţă o
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii…
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani cash
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri de la 11 metri VIDEO
Amintiri de la Sevilla, meciul în care Helmut Duckadam a reușit o performanță unică în lume: a apărat 4 lovituri…
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Jucătorul de tenis de masă Ovidiu Ionescu, al 82-lea sportiv român calificat la Jocurile Olimpice
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”