Caz şocant în fotbalul mondial. Un jucător a fost mâncat de un crocodil chiar sub ochii prietenilor lui: "Avea vreo 5 metri, ei n-au putut să facă nimic!"

20 mar 2017 7967 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Caz şocant în fotbalul mondial. Un jucător a fost mâncat de un crocodil chiar sub ochii prietenilor lui: "Avea vreo 5 metri, ei n-au putut să facă nimic!"

Un jucător amator din Mozambique a avut un sfârşit tragic, după ce a fost ucis de un crocodil. Tânărul de 19 ani alerga pe malul râului Zambezi şi un crocodil a sărit şi l-a tras în apă.

Destin tragic pentru un tânăr jucător din Mozambique. Potrivit Goal.com, Estevao Alberto Gino a fost atacat de un crocodil în timp ce alerga pe malul râului Zambezi. Uriaşul amfibian a stat ascuns sub apă şi l-a apucat de mijloc în momentul în care tânărul a trecut prin dreptul său.

Alberto Gino a fost tras la fund, a strigat după ajutor, însă cei doi prieteni care îl însoţeau n-au mai avut cum să intervină: ”Crocodilul a ieşit brusc din apă şi l-a luat de talie. După aceea, animaul a fugit înapoi în apă. Cei doi prieteni au fost foarte speriaţi în momentul în care a auzit ţipelete, dar nu au putut face nimic. Crocodilul avea în jur de cinci metri”, a declarat Edy Carvalho, antrenorul lui Atletico Mineiro de Tete, la care Alberto Gino era legitimat.  

Estevao Alberto Gino avea 19 ani şi juca fotbal la nivel de amatori

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.