OFICIAL | Espanyol l-a împrumutat pe Arlauskis până în vară

28 ian 2016 7037 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
OFICIAL | Espanyol l-a împrumutat pe Arlauskis până în vară

UPDATE: Giedrius Arlauskis este oficial jucătorul lui Espanyol. Fostul portar al Stelei a fost împrumutat de la Watford până la finalul sezonului. Portarul de 28 de ani a făcut joi vizita medicală, iar după-amiază a semnat contractul. Espanyol are şi opţiune pentru un transfer definitiv, dacă Arlauskis va reuşi să impresioneze.


Giedrius Arlauskis, fostul jucător al Stelei, a ajuns noaptea trecută la Barcelona, iar în această dimineaţă a trecut cu brio vizita medicală la Espanyol. Portarul urmează să semneze în cursul zilei de astăzi contractul cu gruparea pregătită de Costel Gâlcă.

Arlauskis este a doua mutare a lui Gâlcă la Espnayol după ce catalanii l-au achiziţionat pe Oscar Duarte, un fundaş în vârstă de 26 de ani. Arlauskis va fi împrumutat de Watford la Espanyol până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare. Dacă va da randament, Espanyol va trebui să plătească un milion de euro pentru un transfer definitiv.

Arlauskis (28 de ani) a jucat la Unirea Urziceni, Rubin Kazan, Steaua şi Watford.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/oficial-espanyol-l-a-imprumutat-pe-arlauskis-pana-in-vara-15004057
15004057
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”