Antrenorul lui Sunderland a explicat de ce l-a scos pe Panti din primul "11"! "Dacă avem o ofertă pentru el, o să-l întreb ce vrea să facă!"

9 ian 2016 13250 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
Antrenorul lui Sunderland a explicat de ce l-a scos pe Panti din primul "11"! "Dacă avem o ofertă pentru el, o să-l întreb ce vrea să facă!"

Costel Pantilimon a fost lăsat pe banca de rezerve pentru ultimele trei partide de campionat deşi portarul român i-a ţinut pe cei de la Sunderland pe linia de plutire prin evoluţiile sale. Locul său a fost luat de Vito Mannone, iar Sam Allardyce l-a readus la echipă şi pe Jordan Pickford, goalkeeper împrumutat la Preston.

Tehnicianul lui Sunderland şi-a motivat deciziile spunând că se gândeşte la viitor. În viziunea lui Allardyce, tânărul Pickford va deveni în scurt timp portarul numărul 1 al lui Sunderland, iar Pantilimon şi Mannone pot pleca dacă cineva se interesează de ei.

"E un puşti din Sunderland, un fan al lui Sunderland, a avut un impact uluitor la Preston încât ar fi o greşeală din partea mea să nu-l aduc înapoi şi să nu-i ofer şansa de a face un pas înainte. Practic, urmează drumul parcurs de Joe Hart şi Jack Butland.

Ce le-am spus lui Costel şi lui Vito legat de Pickford? Mai multă presiune, performanţe mai bune. Altcineva bate acum la uşile lor. Nu ştiu ce se va întâmpla cu ei, dar cu siguranţă Pickford nu va pleca nicăieri. Dacă va fi vreo ofertă pentru altcineva, pentru Costel sau pentru Vito, o să-i chem şi o să-i întreb ce vor să facă. Ce li se potriveşte lor mai bine, ce e mai bine pentru club. Dacă vom avea oferte, vom vorbi despre ele, dar nu s-a întâmplat asta încă"
, a declarat Allardyce.

Costel Pantilimon mai are contract cu Sunderland până în vara lui 2018, însă în aceste condiţii este greu de crezut că îşi va duce înţelegerea la bun sfâşit. Everton, echipă care l-a dorit în vara anului trecut, poate fi una dintre destinaţiile lui Panti.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/antrenorul-lui-sunderland-a-explicat-de-ce-l-a-scos-pe-panti-din-primul-11-daca-avem-o-oferta-pentru-el-o-sa-l-intreb-ce-vrea-sa-faca-14960093
14960093
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
RASTURNARE TOTALA de situatie in cazul mortii patronului Hexi Pharma. Care ar putea fi ADEVARATA CAUZA a decesului. ANUNTUL procurorilor