A vrut să fie original! FOTO: Ce jucători a votat pentru Balonul de Aur căpitanul Camerunului

11 ian 2016 22058 afişări Comentează şi tu Campionate Externe
A vrut să fie original! FOTO: Ce jucători a votat pentru Balonul de Aur căpitanul Camerunului

Lionel Messi a câştigat al cincilea Balon de Aur în carieră - record absolut - însă nu toţi l-au văzut cel mai bun din lume. Stephane Mbia, căpitanul naţionalei Camerunului, a ţinut să fie original şi nu i-a votat pe niciunul dintre cei trei finalişti - Messi, Ronaldo şi Neymar.

Messi şi-a trecut în vitrină un nou Balon de Aur, al cincilea din carieră. Este singurul jucător care reuşeşte să atingă această cifră. Pe locul doi a fost Cristiano Ronaldo, iar podiumul a fost completat de Neymar. Mbia a văzut însă altă ierarhie pe 2015. Căpitanul Camerunului a considerat că cel mai bun jucător din ultimul an a fost Yaya Toure, chiar dacă ivorianul n-a avut cifre deosebite şi nici n-a câştigat vreun trofeu.

Însă Mbia nu s-a oprit aici. Pentru locul doi, mijlocaşul lui Trabzonspor l-a preferat pe Zlatan Ibrahimovic. Ultimele puncte i le-a dat lui Manuel Neuer.

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/a-vrut-sa-fie-original-foto-ce-jucatori-a-votat-pentru-balonul-de-aur-capitanul-camerunului-14962107
14962107
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”