Victor Hănescu şi Titi Aur experimentează cadouri inedite

30 ian 2018 559 afişări Comentează şi tu Tenis
Victor Hănescu şi Titi Aur experimentează cadouri inedite

Victor Hănescu şi Titi Aur fac parte dintr-un proiect special ce oferă idei inedite de cadouri, concept care a fost realizat de Florin Genet, un obişnuit al multinaţionalelor.

"Am ajuns la saturaţie într-un moment când am văzut că practica oferirii de cadouri, în compania în care lucram la acel moment, devenise plicul cu bani. Mă simţeam ca la o nuntă cu dar, când participanţii 'cumpără' mâncarea şi distracţia aferente. Am simţit atunci că pot aduce o schimbare, că pot ajuta oamenii să provoace din nou bucurie sinceră, nu doar să bifeze o participaţie materială”, spune Florin Genet, fondatorul brandului Experimeteaza.ro.

Astfel, printre primii parteneri ai brandului Experimenteaza.ro se numără si cele două celebrităţi, Titi Aur, care organizează experienţe de raliu şi simulatoare auto de neuitat şi Victor Hănescu, care este dispus să ia cina cu un împătimit al sportului alb, încasările urmând să fie donate către MagiCamp. De asemenea, printre provocările acestui brand de succes sunt incluse şi alte experimente sportive pentru amatori, cum ar fi scufundările acvatice, o plimbare cu balonul la mare altitudine  sau cadour iextrem de rare, precum realizarea propriului parfum, crearea unei cafele unice sau chiar pilotarea unui avion MIG în Rusia! Aşa că dacă te numeri printre persoanele care găsesc plăcere în a oferi bucurie celor din jur prin cadouri inspirate, sau apreciezi o experienţă care te face să ieşi din ritmul cotidian, vei găsi cu siguranţă foarte atrăgătoare oferta Experimeteaza.ro.
 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.