Sorana Cîrstea, victorie în primul tur al turneului de tenis pe zgură de la Rio de Janeiro

16 feb 2016 1954 afişări Comentează şi tu Tenis
Sorana Cîrstea, victorie în primul tur al turneului de tenis pe zgură de la Rio de Janeiro

Tenismena Sorana Cîrstea (locul 199 WTA) a câştigat, luni seară, meciul împotriva sportivei braziliene Maia Beatriz Haddad (locul 228 WTA), scor 6-2, 6-1, în primul tur al turneului pe zgură din Rio de Janeiro (Brazilia), dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Cîrstea a trecut de tenismena în vârstă de 19 ani în doar o oră şi cinci minute de joc şi s-a calificat în optimi de finală. Pe durata meciului, românca a servit un as şi a făcut două duble greşeli, iar procentajul primului serviciu a fost de 57% (dintre care 60% puncte câştigate). Cîrstea şi-a pierdut de două ori serviciul contra tenismenei Maia Beatriz Haddad. Este cea de-a doua victorie pentru româncă în confruntările cu Haddad, în 2016.

Pentru victoria obţinută, românca va primi 30 de puncte în clasamentul WTA şi 3.400 de dolari. În turul doi al competiţiei, Cîrstea o va întâlni pe Polona Hercog (Slovenia, locul 83 mondial), favorita cu numărul 5 a competiţiei. Sorana Cîrstea a primit o invitaţie din partea organizatorilor pentru a putea juca pe tabloul principal al turneului.

Turneul WTA din Rio de Janeiro este dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Mediafax

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/sorana-cirstea-victorie-in-primul-tur-al-turneului-de-tenis-pe-zgura-de-la-rio-de-janeiro-15076560
15076560
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”