„Miami drama” | Drumul Simonei Halep s-a oprit în semifinale, după un meci spectaculos cu Serena Williams. Victorie cu emoții pentru liderul mondial: 6-2, 4-6, 7-5

  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Serena Williams va disputa a zecea finală din carieră în turneul de categorie Premier Mandatory de la Miami, după ce a câștigat un meci dramatic, de două ore și opt minute în fața Simonei Halep, 6-2, 4-6, 7-5.
  • Românca a fost protagonista celui mai spectaculos duel cu liderul autoritar al tenisului feminin al ultimei decade, cu o super-revenire hrănită din ambiție, dar și din promisiunea făcută ei însăși după meciul abandonat mental, în fața rusoaicei Makarova, la Australian Open.
  • Prestația Simonei în fața unei Serena Williams ieșite pe teren la turație maximă a umplut rețelele de socializare de mesaje de apreciere și declarații de dragoste ale fanilor.

Simona Halep i-a oferit o replică superbă Serenei Williams, intrată pe teren cu o determinare fantastică, punând în scenă o prestație de nivel maxim în primul set pentru liderul mondial al tenisului feminin. Semifinala turneului de la Miami a reușit să răspundă tutror așteptărilor legate de nivelul de joc și al spectacolului, ba chiar a oferit ceva în plus. Simona a încasat răbdătoare biciuirile americancei, s-a agățat de fiecare game și a reușit să echilibreze meciul în setul secund, după o evadare netă a Serenei în primul act, dictată doar de evoluția perfectă a deținătoarei a 19 titluri de Mare Șlem, la simplu, nu de un joc subțire al constănțencei.

A treia favorită a reușit prin joc, dar și prin susținerea fanilor din tribune, să o destabilizeze pe Serena Williams, a dus-o în pragul unei crize de nervi, americanca simțindu-se brusc „în deplasare” pe un teren central care i-a adus până în 2015 nu mai puțin de șapte titluri. Simona a părut epuizată emoțional, fiind luată tare de Serena în debut de manșă a treia, însă o dată în plus a demonstrat că nu va mai abandona niciodată vreo luptă și a întors meciul, de la game jucat cu serviciul pentru accederea în finală, pentru Williams. Americanca a conchis pe serviciul advers, însă duelul a fost unul dintre cele mai intense ale acestui început de sezon.

Așa am trăit semifinala Simona Halep – Serena Williams de la turneul de la Miami – meciul care încheie sezonul de hard american de primăvară al jucătoarei aflate pe poziția a treia a clasamentului WTA

06:52 Super-luptătoarea Simona are puterea să se oprească pentru a oferi câteva autografe la ieșirea de pe teren, în ciuda dezamăgirii unei a cincea înfrângeri în fața liderului mondial.


06:50 Serena Williams a recunoscut că a suferit teribil pentru victoria cu numărul 701 a carierei: „dominam, apoi am făcut atâtea greșeli neforțate”. Sâmbătă, americanca va juca împotriva ibericei Carla Suarez Navarro având ca obiectiv titlul cu numărul opt în turneul de pe coasta de est a Americii.


06:43 Serena închide meciul cu un break alb, care nu admite replică – 6-2, 4-6, 7-5: americanca a decis soarta a 83 dintre punctele meciului, cu 38 de lovituri câștigătoare, dar și 45 de erori neforțate, în timp ce Simona a încheiat tot pe minus, cu 10 winneri și 24 de greșeli. Halep a luptat fenomenal, dar a terminat benzina puțin prea devreme pentru a duce la bun sfârșit misiunea „victoria cu numărul doi în fața Serenei Williams


06:35 Meciul a depășit două ore de joc: Serena este destabilizată din punct de vedere emoțional, suferă pentru fiecare punct, câștigat sau pierdut, iar arbitrul Kader Nouni este obligat să le ceară spectatorilor să păstreze decența în timpul punctelor! Iată răspunsul pe care un fan ar vrea să-l ofere, din partea Simonei Halep: „îmi pare rău că lumea este geloasă, dar ce pot face dacă sunt atât de populară?”


06:29 Simona rezistă! Românca întoarce pentru a doua oară partida: face primul punct, încasează un as și se răzbună pentru super-punctul pierdut în setul secund, în care a arat terenul: blochează returul, pe diagonală scurtă, răspunde cu scurtă unui stop al Serenei și își oferă șanse de break, pe care americanca nu are putere să le salveze, pentru că primul serviciu, dreapta și reverul o trădează în același timp. Serena este în pragul unei crize de nervi, dar nu rupe racheta.


06:21 Serena Williiams ajunge la un singur game distanță de victorie, la 5-2. A ridicat mult nivelul trăirilor de pe teren, strigă după fiecare punct la concurență cu fanii români, nu mai este la fel de infailibilă ca în primul act, dar are un plus în fața Simonei.


06:05 Setul trei este scris după logica primului. Simona nu apucă să prelungească seria din final de set doi, pentru că americanca a redevenit stalară și nu mai ratează, ci pune totul pe linie. 3-0 în 15 minute.


06:00 Iată statistica setului doi: Serena a decis cele mai multe puncte. Simona a câștigat un set în care a lovit câștigător o singură dată! Serena aratat însă terenul de 20 de ori!


05:53 Simona redivivus! A treia favorită închide setul doi, 6-4, cu un game de serviciu în care s-a desprins la 40-0! După ce la Indian Wells s-a bucurat pentru calificarea în sferturi cu un game înainte de a pune pe tabelă toate punctele necesare, acum, Simona nu a realizat că setul doi s-a terminat!


05:47 Cu siguranță, Simona va vorbi din nou despre lecția învățată în Australia: românca s-a agățat cu dinții de primele 4 game-uri pe serviciu și la 4-4 a forțat returul: fără a reuși winner-ul direct, Simona a provocat greșeala Serenei, care s-a văzut condusă 15-40. și simona are sânge rece și convertește. 5-4 și Simona va servi pentru set. Reacția lui Brad Gilbert? „Wow!”


05:36 Serena Williams rămâne dominatoare pe propriile game-uri de serviciu, la 4-3, Simona nereușind să împingă nici măcar un joc la egalitate, nici atât la minge de break. Simona găsește în continuare bine primul serviciu, 70%, față de 40% pentru Serena, dar jucătoarea care a câștigat 64 dintre meciurile în care a luat manșa inaugurală, pe cimentul de la Miamiface punct indiferent dacă este prima sau a doua servă.


05:26 Simona își depășește minimul de trei game-uri reușite în finala de la Singapore, în fața Serenei Williams, după ce salvează la limită un nou game pe serviciu în care a lăsat-o pe Serena să recupereze și să pună presiune. La 2-2, liderul mondial reușește punctul meciului, obligând-o pe Simona la un semi-maraton acceptat cu seninătate, dar fără reușită, de tricoloră. Și Serena provoacă publicul să acopere galeria română, dirijând uralele, semn că nu se simte confortabil să fie „în deplasare” la Miami, turneul în care are nouă finale jucate.


05:17 Probabil că doar zece minuni ar putea s-o ajute pe Simona să întoarcă cursul jocului cu Serena Williams. „Magicianul” care a lansat hitul „Zece”, Florin Chilian, este în tribune, la meciul Simonei.


05:11 „Simona arată frustrarea, dar nimeni nu poate face nimic când Serena joacă așa”, dă verdictul Chris Evert, la capătul primului set.


05:06 SET SERENA, 6-2, în 33 de minute! Williams continuă evadarea, forțând închiderea primului set pe serviciul Simonei, cu patru puncte consecutive: dacă setul a început cu o venire la fileu, după serviciu, finalul a adus un retur câștigător.


05:02 O jumătate de oră perfectă pentru Serena Williams, care domină schimburile cu autoritatea cu care se află pe prima poziție a clasamentului WTA. 5-2. Simona a consumat deja consultarea tehnică cu antrenorul, dar Serena pare capabilă să puncteze și pe diagonală, și în lung de linie, și lung pe linia de fund și cu unghiul scurt. Asta în condițiile în care, la prima minge, Simona are un plus de 20 de procente.


04:52 Break Serena Williams. Americanca lasă în urmă toți demonii din partidele precedente jucate la Indian Wells și Miami și produce jocul său de super-nivel. Dictează punctele cu lovitura de dreapta, produce pagube și pe reverul, dar și pe dreapta Simonei, și deocamdată câștigă duelul loviturilor directe. Simona este înpinsă un pas în spate. 4-1 pentru liderul mondial.


04:45 Galeria este cu Simona. Trei game-uri, toate adjudecate de jucătoarea aflată la serviciu, avantaj pentru Serena, cea care a deschis partida. Simona a replicat rapid până și la capitolul ași în acest debut de meci, care în fine le aduce pe ambele pe teren cu joc intens. Numele scandat prina dată la Miami este Simona, iar steagurile tricolore au fost primele găsite de obiectivele camerelor de luat vederi.


04:35 Ce poate fi mai relevant pentru miza meciului de astăzi decât felul în care Serena  a început partida? După serviciu, americanca a ajuns direct la fileu. Jucătoarea care va reuși să își impună ritmul se va impune și e clar, nu degeaba lumea, de la fani la jurnaliști, au pregătit pungile cu popcorn pentru acest meci. Spectacolul a apărut din primul minut. Simona, apărută cu un plasture pe genunchiul stâng, „mușcă” la rândul ei, cu o dreaptă în lung de linie din alergare care o avertizează deocamdată pe Serena. Americanca își adjudecă însă serviciul.


04:15 „Urmează cel mai mare meci din circuitul WTA după finala de la Australian Open: numărul unu mondial, Serena Williams, versus numărul trei mondial, Simona Halep. Cele două au împărțit seturi albe toamna trecută”, anunță respectatul jurnalist New York Times Ben Rothenberg.

 


UPDATE 04:05 Da, Djokovic știe „că noi o vrem pe Halep”. Liderul mondial răspunde cu break ratării mingii de meci și, pus a doua oară în situația de a închide meciul, cu serviciul, îndeplinește formalitatea. Victorie 7-5, 7-5 pentru sârb, într-o oră și 53 de minute de la primul punct. Simona și Serena sunt invitate pe Central!


UPDATE 03:57 La o minge de a se încadra perfect în programarea organizatorilor. Novak Djokovic a irosit o minge de meci, la 5-4. David Ferrer a condus schimburile impecabil, cu lovituri însoțite de icnete, opuse scârțâitului pantofilor sport ai sârbului Djokovic. Re-break pentru spaniol, care prelungește suspansul, 5-5, și amână startul meciului Simonei. Să vedem pentru cât timp. 


UPDATE 03:52 Cu zece ore înainte de startul semifinalei, Serena nu se asimilase încă borna atinsă prin victoria în fața nemțoaicei „Bum-Bum” Lisicki, spunându-le fanilor, prin intermediul contului oficial de Twitter: „wow, 700 de victorii! nu îmi vine să cred”. Printr-o victorie, Simona o poate ajuta pe Serena să savureze cu adevărat această performanță remarcabilă, atinsă doar de alte șapte jucătoare, în istoria sportului alb.


UPDATE 03:43 „Ea, e pe bune!” Foarte activ la turneele americane, Nick Bollettieri a lăudat-o pe Simona, cu mai puțin de 24 de ore înainte de duelul cu Serena Williams: „este o jucătoare de urmărit. Excelentă la deplasarea în teren, prim serviciu solid și un forehand plat ucigător”. Să îi ținem pumnii campioanei noastre să confirme astăzi la fiecare dintre cele trei capitole menționate de cel la a cărui academie s-a format Maria Șarapova.


UPDATE 03:33 „Să sperăm ca Ioniță și-a antrenat palmele pentru marele meci!” mi-a luat-o înainte și a scris user-ul „Un fan”, pentru că toată lumea știe că Simona a răbufnit chiar în timpul meciurilor de la Miami, cerând mai mult entuziasm în loja sa. Așa, Simona are o șansă la victorie, iar Ioniță poate scăpa nemuștruluit. Ar fi al doilea meci la rând, după duelul de ieri cu Sloane Stephens.


UPDATE 03:23 „Serena nu va juca fantastic, iar Simona se va impune la capătul a trei seturi strașnice”, este predicția renumitului jurnalist Matt Cronin (TennisReporters), premiat la Indian Wells cu premiul pentru presă, în 2015.


UPDATE 03:15 Djokovic începe ezitant, dar se târăște înapoi în primul set și îl destabilizează pe muncitorul Ferrer. După 0-3, șase puncte consecutive cedate pe serviciu în debut de meci și 1-4, liderul mondial își adjudecă primul set, 7-5. Finalul acestui meci ne va da lumina verde pentru duelul S&S dinre Simona și Serena.


UPDATE 03:10 Iată însă un comentariu interesant postat de Robert K., un foarte activ user în secțiunea de comentarii a blogurilor de tenis, care conturează întregul tablou al unei confruntări cu jucătoarea cu 34 de titluri de Mare Șlem la simplu și dublu:  „Serena încearcă să facă un joc psihic. Încă de la intrarea în arenă utilizează mici trucuri: preferă să intre ultima în arenă ca uralele publicului să pună presiune pe adversară.  La aruncarea cu banul este mereu ultima care se apropie de fileu, lăsând adversara să se consume psihic ( Lisicki nu a mușcat momeala, preferând să se așeje până când Serena a fost pregătită). La mingile câștigate, urletul acela >, cu pumnul strâns, este parcă menit să sperie adversara, dar Serena nu se oprește aici: mai aruncă și o privire de > oponentei. Serena te face să uiți de planul cu care intri pe teren și să intri în jocul ei. Sunt convins că toate jucătoarele știu ca Serena are totuși un gabarit și nu se mișcă ca un fluture după fiecare minge …și totuși nu prea o plimbă„.


UPDATE 03:05  Simona va primi tactica de joc înainte de meci de la Victor Ioniță. Va ști exact ce are de făcut, iar la Singapore, în Grupa Roșie, a demonstrat că poate să și câștige. Ne pregătim pentru un duel pe cinste, în care poate vom avea ocazia să le vedem pe ambele jucătoare la potențial maxim, ceea ce nu s-a întâmplat în precedentele cinci meciuri disputate pe teren.


UPDATE 03:00 O oră până la startul anunțat al semifinalei Simona Halep – Serena Williams. Fie că ați ales varianta în care ați sărit complet orele de somn până la meci, fie că ați tras puțin pe dreapta, așa cum a făcut-o la vestiare Marcelo Melo, înainte de semifinala în care a jucat, la dublu, alături de Bruno Soares – vă invit să începem încălzirea pentru ultimul meci în programul de vineri de la Miami. Sunt Cezara Paraschiv și împreună îi vom ține pumnii Simonei, în duelul cu liderul mondial al tenisului feminin.


UPDATE Câștigătoarea semifinalei Simona Halep – Serena Williams, de la Miami Open, o va întâlni în finală pe Carla Suarez Navarro, care a trecut în cealaltă semifinală de Andrea Petkovic, scor 6-3, 6-3 (detalii aici). Simona Halep a învins-o pe spanioloaică chiar la Indian Wells, în sferturi, scor 5-7 6-1 6-1.



Simona Halep (cap de serie nr. 3) o va întâlni pe Serena Williams (cap de serie nr. 1) în semifinalele turneului de la Miami, la două săptămâni după ce liderul mondial s-a retras de la Indian Wells, chiar înaintea disputei cu sportiva din România.

  • Simona Halep are șansa să urce pe locul 2 WTA chiar de săptămâna viitoare. Condiția obligatorie e însă să câștige turneul de la Miami

Pentru Halep, o victorie în fața Serenei Williams ar reprezenta al 15-lea succes consecutiv în circutitul WTA (Halep a suferit o singură înfrângere în 2015, în fața Ekaterinei Makarova, în sferturile Australian Open) și un pas uriaș spre locul 2 mondial, ocupat în prezent de rusoaica Maria Șarapova. Halep o va depăși pe Șarapova în topul WTA dacă va câștiga turneul de la Miami.

În ciuda formei extraordinare traversată de Halep, Serena Williams este văzută de specialiști favorită certă în disputa de vineri dimineață. Ajunsă la 33 de ani, sportiva din SUA este deținătoarea trofeului de la Miami și are un record impresionant de 9! finale jucate la Key Biscayne, câștigând turneul de șapte ori (de asemenea record în WTA).

SIMONA HALEP vs SERENA WILLIAMS, drumul spre SEMIFINALELE MIAMI OPEN

Serena Williams – cap de serie nr. 1

  • Turul 1: –
  • Turul 2: Serena Williams – 6-3, 6-1
  • Turul 3: Serena Williams – Catherine Bellis 6-1, 6-1
  • Optimi: Serena Williams – Svetlana Kuznetsova 6-2, 6-3
  • Sferturi: Serena Williams – Sabine Lisicki 7-6, 1-6, 6-3

Simona Halep – cap de serie nr. 3

  • Turul 1: –
  • Turul 2: Simona Halep – Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1
  • Turul 3: Simona Halep – Camila Giorgi 6-4, 7-5
  • Optimi: Simona Halep – Flavia Pennetta 6-3, 7-5
  • Sferturi: Simona Halep – Sloane Stephens 6-1, 7-5

Serena Williams – Simona Halep, cotele la pariuri

Victorie Serena Williams: 1,36
Victorie Simona Halep: 3,25

Scor pe seturi

2-0 Serena Williams: 1,90
2-1 Serena Williams: 3,50
2-0 Simona Halep: 5,00
2-1 Simona Halep: 6,50

HALEP – SERENA WILLIAMS 1-4, în meciurile directe. Simona, ultima jucătoare care a învins-o pe Serena

În ceea ce privește întâlnirile directe, Serena Williams o conduce pe Halep cu 4-1, singura victorie a Simonei venind la Turneul Campioanelor din 2014. Atunci, Halep a reușit un zdrobitor 6-0, 6-2, în meciul din faza grupelor, Serena luându-și însă revanșa în finala competiției (6-3, 6-0).

Confruntarea de la Indian Wells, câștigată teoretic tot de Halep, prin abandonul adversarei, nu este luată în calcul.

Pentru Serena Williams, înfrângerea suferită în fața lui Halep la Turneul Campioanelor a fost ultima din circuitul WTA. În acest an, liderul mondial a câștigat Australian Open și a mai jucat doar la Indian Wells, unde a ajuns până în semifinale, fiind nevoită apoi să se retragă din cauza unei accidentări.


S. HALEP vs S. WILLIAMS 1-4

Nadia Comăneci despre meciul Halep – Serena Williams: „Înfruntarea titanilor. Succes, Simona Halep! Suntem alături de tine”

Fosta gimnastă Nadia Comăneci caracterizează, într-un mesaj postat, joi, pe contul personal de Twitter, drept „înfruntarea titanilor” meciul de tenis în care Simona Halep întâlnește liderul WTA, Serena Williams, în semifinalele turneului de la Miami.

„Înfruntarea titanilor. Simona o va întâlni pe Serena Williams, mâine (n.r. – vineri) în semifinalele turneului de la Miami . Succes, Simona Halep! Suntem alături de tine”, a scris Nadia Comăneci pe site-ul de socializare citat.

Simona Halep, locul 3 WTA, va juca, vineri dimineață, nu mai devreme de ora 04.00, împotriva sportivei americane Serena Williams, numărul 1 mondial, în semifinalele turneului Miami Open.

Partida dintre Halep și Williams, care va avea loc pe terenul central al complexului din Crandon Park, va fi precedată de întâlnirea dintre Novak Djokovic (Serbia) și David Ferrer (Spania).

Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 3, s-a calificat în semifinale după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA.

Halep vs Williams. Declarațiile date înainte de semifinala de la Miami

Serena Williams vrea „revanșa”

Tenismena în vârstă de 33 de ani a vorbit despre întâlnirea cu Halep, una pe care a afirmat că abia o așteaptă: „Sunt nerăbdatoare să joc acest meci pentru că nu am putut să evoluez împotriva ei data trecută. Am fost dezamăgită să nu pot să fiu pe teren, să nu fiu 100% aptă pentru partida cu Halep. Așa că abia aștept să o întâlnesc de data asta”.

Halep  joacă fără presiune: „Nu am nimic de pierdut”

„Am jucat repede cu Stephens, am făcut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos, a schimbat tactita, am pierdut încrederea, dar mă bucur că am câștigat. Nu am nimic de pierdut cu Serena, e numărul 1 mondial, voi da totul, voi veni pe teren și voi crede în șansa mea. A fost un meci bun la Singapore, mâine este un nou meci și cred că pot câștiga din nou cu ea”, a declarat Halep înainte de meciul cu Serena Williams, de la Miami.

Miza financiară a partidei Halep – Williams: 439 de mii de dolari! Trofeul de la Miami valorează 900.400$

Calificarea în semifinale este recompensată la Miami Open cu un premiu de 220.230 de dolari și 390 de puncte WTA. Câștigătoarea meciului Halep – Williams va primi 439.420 de dolari și 650 WTA pentru calificarea în finala Miami Open. Câștigarea trofeului e răsplătită cu 900.400 $ și 1000 de puncte WTA.

Pe lângă premiul consistent în bani, câștigarea Miami Open i-ar asigura Simonei Halep și urcarea pe locul doi în topul WTA, peste Maria Șarapova.

De ce o poate învinge Halep pe Serena Williams în semifinala Miami. Interoviu Dumitru Hărădău

„Nu am nimic de pierdut, e cea mai bună din lume”,  servește Halep. „A progresat enorm, e o jucătoare valorosă”, returnează Serena. Declarațiile de catifea se opresc pentru puțin timp în această noapte, la Miami, în semifinala transmisă de DolceSport, dar schimburile intense și jocul variat al protagonistelor vor transforma meciul într-un adevărat blockbuster. Trailerul e prezentat pentru ProSport de Dumitru Hărădău.

Bună seara, domnule Hărădău. Cât de greu e de anticipat în acest moment cum va decurge un meci Halep – Serena Williams?
În victoria de la Singapore, Simona a jucat bine, dar nu a bătut-o pe americancă (n.r. 6-0, 6-2 pentru Halep). Williams s-a bătut singură, pentru că Simona nu a făcut nimic deosebit. A jucat bine, dar repet: Serena s-a bătut singură. Apoi, în finală, liderul mondial și-a luat toate măsurile de precauție, a jucat inteligent, a intrat foarte bine în teren și a finalizat mereu în teren (n.r. 6-3, 6-0 pentru Williams). Simona a avut și ghinion în finală. Dar de la cele două meciuri Simona a progresat enorm: și la serviciu, dar și la deplasarea în teren.

Să luăm ultimele două partide în parte. Ce ați sesizat special la Simona?
Dacă analizăm meciul cu Pennetta (n.r. – 33 de ani), Halep s-a exprimat la un nivel foarte înalt. Mai ales împotriva unei italience care traversează o perioadă de grație, cu succese la jucătoare importante din circuit: Azarenka, Șarapova. De Pennetta nu poți trece dacă nu deții controlul în meci, dacă nu o domini din toate punctele de vedere și asta a făcut Simona acum (n.r. – meciul din optimi de la Miami 6-3, 7-5). A câștigat pentru că a marșat pe mingi speciale în momentele esențiale ale jocului.

CITEȘTE AICI CONTINUAREA INTERVIULUI CU DUMITRU HĂ‚RĂ‚DĂ‚U

 

 

  • Meciul Halep – Serena Williams, din semifinalele Miami Open, va fi în direct pe Dolce Sport, vineri, de la 04:00 și LIVE BLOG pe ProSport.

Editor video: Cezar Helmis

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar astăzi, 28 martie
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup