Wimbledon, ziua a 4-a | Monica Niculescu a răzbunat-o pe Simona Halep și a învins-o pe Jana Cepelova cu 6-3, 6-3 pentru a se califica în turul trei. Halep a părăsit și competiția de dublu

Wimbledon, ziua a 4-a | Monica Niculescu a răzbunat-o pe Simona Halep și a învins-o pe Jana Cepelova cu 6-3, 6-3 pentru a se califica în turul trei. Halep a părăsit și competiția de dublu
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Monica Niculescu a reușit cea mai bună performanță personală la Wimbledon, după ce s-a calificat astăzi în turul 3 al competiției. Eleva lui Călin Ciorbagiu a învins-o în turul secund pe  Jana Cepelova, cu 6-3, 6-3. Slovaca o eliminase pe Simona Halep în primul tur al turneului. În turul următor, Niculescu (48 WTA) o va întâlni pe jucătoarea cehă Kristyna Pliskova (134 WTA).
  • Calificată în turul trei în proba de simplu, Irina Begu continuă competiția și la dublu. Ea și Lara Arrubarrena s-au calificat în turul secund după ce au învins perechea americană  Varvara Lepchenko/ Christina McHale cu 6-4, 6-4. În următorul meci, cele două vor juca cu perechea australiană Jarmila Gajdosova/ Ajla Tomljanovic
  • Simona Halep a părăsit Wimbledon-ul după ce a fost eliminată și la dublu. Ea și Elena Bogdan au fost învinse în primul tur de Su-Wei Hsieh/ Flavia Penetta cu 6-4, 6-1.
  • Nici Raluca Olaru nu a trecut de primul tur la dublu. Ea și partenera sa, Chen Liang au fost învinse cu 7-5, 7-5, de Belinda Bencic (Elveția)/ Katerina Siniakova (Cehia)

 

 

UPDATE 22:30 S-a terminat și ultimul meci al zilei la Wimbledon. Croatul Ivo Karlovic s-a calificat în turul trei după un meci maraton cu Alexandr Dolgopolov pe care l-a învins cu 5-7, 6-3, 6-4, 7-6 (7/4), 13-11. Cu cei 53 de ași reușiți în meciul de azi,Karlovic ajunge la un total de 9708 ași serviți în carieră, la doar 475 de ași în urma liderului all time, Goran Ivanisevic, care a totalizat 10183 de ași.


UPDATE 21:45 Germanul Dustin Brown reușește să producă marea surpriză la Wimbledon. Acesta îl elimină, în turul secund al turneului pe Rafael Nadal. 

 


UPDATE 21:30 Victorie pentru Irina Begu și Lara Arrubarrena care se califică în turul secund al probei de dublu. Perechea româno-iberică a trecut de duo-ul american Varvara Lepchenko/ Christina McHale cu 6-4, 6-4.


UPDATE 21:20 Monica Niculescu și-a aflat advesara în turul 3.   Kristyna Pliskova a învins-o, în turul doi, cu 3-6, 6-3, 6-4, pe rusoaica Svetlana Kuznețova, cap de serie numărul 26. Niculescu și  Kristyna Pliskova nu s-au mai întâlnit până acum.


UPDATE 20:54 Se complică lucrurile pentru Rafa Nadal. Ibericul a câștigat setul secund, însă în setul 3, Dustin Brown s-a distanțat la 4-2.


UPDATE 20:40 A început și meciul de dublu al Irinei Begu. Ea și Lara Arrubarrena joacă pe Terenul 14, în primul tur, cu perechea Varvara Lepchenko/ Christina McHale


UPDATE 20:36 Victorieeee pentru Monica Niculescu care reușește cea mai bună performanță a carierei la Wimbledon. Eleva lui Călin Ciorbagiu se califică în turul 3 la Wimbledon după ce a învins-o cu 6-3, 6-3 pe Jana Cepelova, jucătoare care furniza marea surpriză a competiției după ce o învingea în primul tur pe Simona Halep. În turul următor, Monica va juca cu învingătoarea meciului Svetlana Kuznetsova – Kristina Pliskova, sora geamănă a Karolinei.

O oră și 25 de minute a ținut meciul dintre Monica Niculescu și Jana Cepelova


UPDATE 20:27  Monica dă semne de oboseală și  încep să se înmulțească și greșelile nefortațe. Reușește însă să facă rebreakul și urmează să servească pentru set.

Jocul ei în fața Cepelovei este apreciat ce cei care au văzut și meciul Simonei cu jucătoarea din Slovacia.


UPDATE 20:23 Cepelova rupe șirul de trei game-uri consecutive reușite de Monica și își câștigă serviciul, 4-2. Mai mult, în game-ul următor face break și rămâne în joc, 4-3


UPDATE 20:11 BREAK reușit de Monica. Slice-ul româncei a fost devastator în acest game, în care a concretizat a doua minge de break, 3-1. Ea menține ritmul și în game-ul 5, pe care îl câștigă pentru a duce scorul la 4-1


UPDATE 20:05 Game câștigat greu de Niculescu, care își păstrează astfel serviciul, 2-1


UPDATE 20:00 Surpriză pe Terenul Central, unde Rafa Nadal a pierdut primul set cu Dustin Brown. Va reuși germanul să repete performanța de la Halle, când îl elimina pe iberic?


UPDATE 19:58 Cepelova își câștigă cu dificultate serviciul și egalează, 1-1.


UPDATE 19:55  Setul secund începe cu românca la serviciul. Monica servește impecabil și nu îi dă nicio șansă adversarei de a intra în joc, 1-0.


UPDATE 19:53 Monica își adjudecă primul set, după ce mai reușește un break, 6-3, după 31 de minute de joc.


UPDATE 19:40 Cepelova își câștigă serviciul și rămâne aproape de Monica, 4-3. În game-ul 8, Niculescu începe să scoată așii și își câștigă serviciul pentru a se distanța iarăși la două game-uri, 5-3.


UPDATE 19:40 Niculescu reușește să oprească seria bună a adversarei și își câștigă, cu greutate, serviciul, 4-2


UPDATE 19:35 Cepelova leagă două game-uri consecutive, după ce își câștigă serviciul și se apropie de Monica, 2-3. Jucătoarea din Slatina  pare că și-a pierdut din concentrare


UPDATE 19:32 Primul break reușit de Cepelova, într-un game în care Monica nu a reușit să facă niciun punct.


UPDATE 19:27 Încă un break pentru Monica, care se desprinde la 3-0. Cepelova nu a arătat deocamdată nimic din jocul cu care a reușit să o învingă pe Simona Halep, în primul tur.


UPDATE 19:24 Niculescu se distanțează la 2-0, după numai șase minute de joc. Ea și-a câștigat fără probleme serviciul, slice-ul ei nimicitor lăsând-o fără replică pe slovacă.


UPDATE 19:22 Monica începe în forță meciul și are trei mingi de break pe serviciul adversarei. Cepelova reușește un punct, însă trebuie să se mulțumească cu atât, pentru că Mona câștigă primul game, 1-0


UPDATE 19:10 Niculescu și Cepelova s-au mai întâlnit  o singură dată,  în 2014, la Madrid, când s-a impus jucătoarea din Slatina cu 6-0, 6-1.
 


UPDATE 19:05 Pe Terenul Central începe meciul dintre Rafael Nadal și Dustin Brown, o partidă ce se anunță interesantă. Germanul furniza anul trecut marea surpriză a turneului de la Halle, după ce îl învingea din postura de deținător al unui wild-card, chiar în primul tur, pe Rafa, cu 6-4, 6-1.


UPDATE 19:00 Începe meciul Monicăi Niculescu. Întâlnirea dintre Ying – Ying Duan și  Tatjana Maria se s-a terminat cu victoria germancei care s-a impus în decisiv cu 10-8.


UPDATE 18:50 Nu putem încheia discuția despre Roger Federer fără a vă prezenta una din loviturile reușite de elvețian, un lob senzațional, ce poate candida la titlul de cea mai frumoasă lovitură a turneului. Între timp, FedEx a urcat în turul 3, după ce s-a impus în setul 3 cu 6-2.


UPDATE 18:44 Așteptăm să înceapă meciul Monicăi Niculescu. Întâlnirea dintre chinezoaica Ying – Ying Duan și germanca Tatjana Maria se apropie de final. Este 8-8, în decisiv.


UPDATE 18:41 Simona Halep a părăsit și competiția de dublu. Perechea Halep/ Bogdan a fost eliminată în runda inaugurală de către Hsieh/ Pennetta cu 6-4, 6-1.


UPDATE 18:35 Roger Federer este aproape de a se califica în turul 3 la Wimbledon. Elvețianul conduce cu 2-0 la seturi, 6-4, 6-2, în meciul cu americanul Sam Querrey și are dublu break  în setul 3, unde conduce cu 5-2.  Cunoscut pentru sobrietatea sa, FedEx și-a suprins fanii cu o fotografie inedită postată în acest an, pe un cont de socializare.


UPDATE 18:18  Simona Halep este la un pas să părăsească și competiția de dublu. Halep și Bogdan sunt conduse cu 1-0 la seturi, după ce perechea  Hsieh/ Pennetta s-a impus în setul inagural cu 6-4.


UPDATE 17:50 Raluca  Olaru a părăsit turneul de la Wimbledon. Raluca și partenera ei, Chen Liang au fost eliminate în primul tur al probei de dublu, de către perechea Belinda Bencic (Elveția)/ Katerina Siniakova (Cehia), care s-a impus cu un scor simetric, 7-5, 7-5


UPDATE 17:40 Germanca Tatjana Maria reușește să câștige setul secund și trimite meciul de pe terenul 11 în set decisiv. A început și meciul de dublu în care fac pereche Simona Halep și Elena Bogdan. Cele două întâlnesc binomul Su-Wei Hsieh (Taiwan)/ Flavia Pennetta (Italia)


UPDATE 17:20 Ne apropiem de începerea meciului Monicăi Niculescu. Pe terenul 11, unde va juca Monica, chinezoaica Ying – Ying Duan are 1-0 la seturi în fața germancei Tatjana Maria. În setul 2, este 1-1.


UPDATE 16:50  Probleme pentru Raluca Olaru și Chen Liang. Binomul româno-chinez a pierdut primul set cu 7-5.


UPDATE 16:44  Meci  bun reușit de Andy Murray. Favoritul gazdelor urcă în turul 3 după o victorie fără emoții în fața olandezului Robin Haase.


UPDATE 16:40 Pe terenul 3, Gilles Simon defilează spre turul 3. Francezul are 2-0 la seturi, 6-1, 6-1, cu slovenul Blaz Kavcic. Începe setul trei.


UPDATE 16:20  Meciul dintre Sabine Lisicki și Christina McHale de pe Terenul Central se apropie de final. După meciul fetelor, va intra în joc unul dintre favoriții publicului, cel care a făcut istorie pe iarba de la All England Club, Roger Federer. Deținător a șapte trofee aici, elvețianul (cap de serie numărul 2) îl va întâlni, într-un meci din turul secund, pe americanul Sam Querrey.


UPDATE 16:10 Încep primele emoții pentru noi. Pe terenul 6 intră Raluca Olaru, care va juca la dublu cu Chen Liang. Cele două vor întâlni, în primul tur al competiției, perechea Belinda Bencic (Elveția)/ Katerina Siniakova (Cehia)


 


UPDATE 15:45 S-au terminat și primele meciuri. Astfel, Caroline Wozniacki s-a calificat în turul 3 după ce a învins-o pe Denisa Allertova cu 6-1, 7-6 (6).
Și o primă surpriză a zilei la Wimbledon: Ekaterina Makarova s-a oprit în turul secund după ce a fost învinsă de Magdalena Rybarikova cu 6-2, 7-5, la fel ca partenera de dublu a Irinei Begu, Lara Arruabarrena care a ieșit și ea de pe tabloul de simplu. Iberica a fost învinsă într-un meci din turul secund, de italianca Camila Giorgi cu 6-0, 7-6 (5).


UPDATE 15:30 Meciurile de pe Terenul Central vor avea un spectator de rang înalt, pe soția Prințului Charles, Camilla, ducesa de Cornwall


UPDATE 14:30 Salutare! Astăzi le vom susține împreună pe reprezentantele României în cursa lor la Wimbledon. Primele meciuri ale zilei au început cu o mică întârziere din cauza ploii.

 


Ziua patra a turneului de la All England Club aduce în prim plan o altă reprezentată a României, rămasă pe tabloul principal, Monica Niculescu. După ce ieri Irina Begu s-a calificat, în premieră pentru ea în turul 3, astăzi, Monica va încerca să urce și ea în turul trei al competiției. Meciul se anunță unul interesant, cu atât mai mult cu cât adversara ei este slovaca Jana Cepelova, cea care a eliminat-o pe Simona Halep în runda inaugurală a turneului. Învingătoarea din acest meci va juca în turul următor cu învingătoarea dintre Kuznetsova și Pliskova.    

În plus, vom avea reprezentante și în proba de dublu, unde vor juca, toate în primul tur,  Simona Halep, Raluca Olaru, Irina Begu și Elena Bogdan. Astfel, Raluca Olaru și chinezoaica Chen Liang vor întâlni perechea Belinda Bencic (Elveția)/ Katerina Siniakova (Cehia),  iar dublul tricolor Simona Halep/ Elena Bogdan va întâlni perechea Su-Wei Hsieh/ Flavia Penetta. După ce ieri a urcat în turul 3 la simplu, astăzi Irina Begu va debuta și la dublu, unde împreună cu Lara Arruabarrena va întâlni duo-ul format din americancele Varvara Lepchenko/ Christina McHale.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de preț!
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de preț!
Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL
Italienii au reacționat, după ce s-a aflat ce propunere a primit Cristi Chivu de la o cvadruplă câștigătoare UCL
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se întâmple cu el
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se menține în formă maximă
Dieta-minune lui Carmen Brumă: ce consumă iubita lui Mircea Badea de ani buni! Așa se menține în formă maximă
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă, cum s-a făcut!"
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
TOŢI cei cu TELEFOANE mobile sunt obligați să respecte din 29 aprilie. Guvernul a dat lege
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi…
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Povestea Anei Cumpănaș, femeia care l-a trădat pe faimosul mafiot american John Dillinger, subiect de film VIDEO
Povestea Anei Cumpănaș, femeia care l-a trădat pe faimosul mafiot american John Dillinger, subiect de film VIDEO
Spania îl angajează pe Del Bosque pentru a superviza federaţia de fotbal
Spania îl angajează pe Del Bosque pentru a superviza federaţia de fotbal
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri