LIVE BLOG US Open, ziua a doua | Fabulos! Monica Niculescu câștigă al doilea cel mai lung meci din istoria turneului! Halep s-a calificat și ea în turul doi. Begu și Dulgheru, eliminate

LIVE BLOG US Open, ziua a doua | Fabulos! Monica Niculescu câștigă al doilea cel mai lung meci din istoria turneului! Halep s-a calificat și ea în turul doi. Begu și Dulgheru, eliminate
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de la US Open după ce adversara sa, Marina Erakovic, a abandonat la scorul de 6-2, 3-0 pentru jucătoarea din Constanța. În runda a doua, Simona va juca, joi,  împotriva Katerinei Bondarenko (Ucraina).
  • Alexandra Dulgheru a fost învinsă clar, în minimum de seturi, scor 3-6, 1-6, de germanca Angelique Kerber, a 11-a favorită a competiției, după o partidă care a durat 66 de minute. Românca nu a reușit să-li egaleze performanța de anul trecut, când pierdea în turul al doilea în fața Mariei Șarapova.
  • Irina Begu, favorită 28 la câștigarea competiției, a fost eliminată în primul tur de bielorusa Olga Govortsova, a 68-a jucătoare a lumii, după un meci dramatic, încheiat în tiebreak-ul setului decisiv., scor 1-6, 6-0, 6-7(3).  Irina a revenit de la 0-1 la seturi, a avut șansa de a câștiga partida, a ratat o minge de meci, dar s-a recunoscut învinsă după două ore și 10 minute de la primul serviciu.
  • Ziua de tenis la US Open a fost încheiată superb de Monica Niculescu (41 WTA), cea care a învins-o pe rusoaica Alexandra Panova (132 WTA), jucătoare venită din calificări, cu 7-6 (3), 5-7, 6-3. Niculescu a avut nevoie de 3 ore și 18 minute pentru a obține o victorie epică.

04:50 Calificare pentru Monica Niculescu, în turul doi al ultimului Grand Slam al anului: 7-6(3), 5-7, 6-3 cu rusoaica Alexandra Panova! Monica se impune la capătul unui roller coaster care a durat nu mai puțin de 3 ore și 18 minute, al doilea ca durată disputat la US Open în istorie. Jucătoarea antrenată de Călin Ciorbagiu a întâmpinat mari probleme în planul ofensiv, pierzându-și de 10 ori serviciul în primele două manșe. Niculescu a șters însă cu buretele game-urile chinuitoare pentru fizicul și psihicul ei, redresându-și serviciul în decisiv. În timp ce Kyrgios dormea la propriu pe centralul Arthur Ashe, din racheta Monicăi ieșeau scântei la execuția slice-urilor de forehand. Niculescu lupta pentru fiecare punct, fără să realizeze că victoria ei extenuantă va deveni una istorică în cadrul turneului de la Flushing Meadows: doar un meci feminin a durat mai mult de 3 ore și 18, jucat tot în acest an, între Saisai Zheng și Madison Brengle (2-6, 7-5, 5-7 în 2 ore și 20 de minute). După o noapte lungă, Alex Tăcină vă spune la revedere și „Hai Moni”!


04:40 Monica se apropie la un singur game de calificarea în turul doi, 5-2 în decisivul cu Panova! Interesant este că Niculescu nu și-a cedat serviciul în setul trei, după ce Panova reușise 10 break-uri în primele două acte.


04:30 Niculescu face legea în setul al treilea și se distanțează la 4-1! Game-ul precedent a fost unul cu multe egalități, dar experiența Monicăi și-a spus cuvântul.


04:15 Imaginile nu vin din Parlamentul României, ci au fost surprinse într-o pauză de odihnă a meciului Murray – Kyrgios. Australianul a adormit în setul doi, pe care l-a pierdut cu 6-3. Niculescu preia inițiativa în decisivul cu Panova, 2-1.

What more do I have to do to get it by this guy he’s thinking Kyrgios. pic.twitter.com/gEAcf2i8Sm


04:00 SET Panova în meciul cu Niculescu, 6-7, 7-5. Revenirea româncei nu a intimidat-o pe Alexandra și intrăm în decisiv, după două ore și 29 de minute de joc.


03:50 Revenire senzațională a Monicăi Niculescu, care egalează la 5 în setul al doilea, după ce a fost condusă cu 5-2. Partida dintre Niculescu și Panova rămâne la fel de imprevizibilă ca și servicul celor două.


03:45 Olga Govortsova, jucătoarea care a eliminat-o pe Irina Begu, a sărbătorit victoria cu un „selfie”, înainte de cină. După modelul Genie Bouchard, bielorusa adoptă și ea o atitudine de „prințesă de Dorobanți”.

Heading to dinner after a long match @usopen ✌️✌️✌️ @JenniferLSink pic.twitter.com/1KKiB8SOOE


03:35 Panova reușește să-și fructifice serviciul și rupe astfel seria uluitoare de 15 break-uri. Niculescu n-o mai poate copia și nu-și găsesște ritmul la serviciu, iar rusoaica devine favorită clară la câștigarea setului, scor 5-2.


03:20 Monica Niculescu este condusă de Alexandra Panova cu 3-2, în setul doi, iar meciul de pe Terenul 16 are un scenariu SF: 15 break-uri consecutive.


03:05 Pe centralul Arthur Ashe, Nick Kyrgios are o ieșire, la adresa arbitrului, care pare desprinsă de pe centralul de la Arenele BNR: „De ce dracu’ îi lasă să intre în timpul punctului”? Australianul este nemulțumit din cauză că spectatorilor le este permis accesul în arenă după încheierea pauzelor de odihnă. În ciuda zgomotului din tribune, australianul joacă bine și egalează la 5.

A tremendous display of power and touch sees #Kyrgios save a set point for 5-5. Watch and bet http://t.co/YN1mLT5Lxq pic.twitter.com/iZlALDTIcl


02:50 Seeeet Moni Niculescu!!! Jucătoarea antrenată de Călin Ciorbagiu câștigă tie-break-ul primului act la 3! Niculescu va începe cu serviciul setul secund, un avantaj însemnat.


02:40 „Break time” pe Terenul 16! Niculescu își pierde serviciul din nou în momentul în care servește pentru set, așa că avem parte de tie-break.


02:25 Monica a servit pentru primul set, dar…se produce al 8-lea break consecutiv, scor 5-5. E clar că jucătorii australieni au probleme grave de comportament. Tomic tocmai i-a certat pe spectatori pentru că aceștia îl încurajează pe Dzumhur. Australianul și bosniacul se află la egalitate, 1-1 la seturi.

Tomic now yelling at a Dzumhur fan between points. #USOpen pic.twitter.com/Tcg8pOGaFX


02:15 Meci „clasic” pe Terenul 16, acolo unde avem al 6-lea break din 8 game-uri jucate. Niculescu și Panova se află la egalitate, 4-4.


02:00 Moni Niculescu a condus de două ori cu break, dar serviciul n-a ajutat-o să se desprindă, scor 3-3. Pe centralul Arthur Ashe începe meciul vedetă al zilei, dintre Andy Murray și Nick Kyrgios. Să sperăm că iubita britanicului, Kim Sears, nu se uită la meci. Știm cu toții de ce este în stare Nick, asta după ce australianul i-a spus lui Wawrinka, pe teren, că iubita sa l-a înșelat cu Kokkinakis.


01:45 Moni îi citește repede jocul adversarei și reușește break-ul, scor 2-1!


01:25 A început meciul dintre Niculescu și Panova, care poate trimite a doua jucătoare din România în manșa secundă. Rusoaica venită din calificări servește prima și o face bine, 1-0. Din păcate, meciul nu este transmis la TV.


01:05 Trebuie să recunosc că nu am studiat limba rusă la școală, dar nu înțeleg de ce comentatorul de la Eurosport 2 îi spune „Rubliov” lui Andrei Rublev. Se apropie ora de start a meciului Niculescu – Panova, pentru că Istomin se află la două game-uri de calificare pe Terenul 16, conducând cu 4-1 și 2-1 la seturi în partida cu Becker.


00:45 Genie Bouchard, calificată în turul doi, nu prea mai bate pe nimeni în ultima vreme, fapt pentru care are mai mult timp liber. Și-a găsit noi preocupări, printre care și pasiunea pentru „selfiuri”. Vedem o fotografie realizată în urmă cu puțin timp la complexul Flushing Meadows, în care Genie este ușor de confundat cu o „prințesă de Dorobanți”.

Genie Bouchard having some fun at the #usopen ! @geniebouchard pic.twitter.com/wBJ29eSpMe


00:20 Mai avem de așteptat până la meciul Monicăi Niculescu, ținând cont că Istomin l-a egalat la seturi pe Becker, pe Terenul 16, scor 6-7, 6-4. Astfel, Niculescu – Panova începe după ora 01:30, spre disperarea fanilor români care dimineață merg la muncă.


23:55 Azarenka nu putea trece în turul doi fără a ieși în evidență prin ieșirile zgomotoase. Atunci când nu perturbă auzul spectatorilor prin strigătele care o caracterizează, Vika jignește oficialii: „Ai jucat vreodată tenis?”, a întrebat-o ea pe arbitra meciului. „Da”, a fost raspunsul, după care bielorusa a replicat: „Probabil că nu ai fost prea bună”.

Azarenka storms through round 1 at the #usopen but not before a heated run in with the umpire. https://t.co/ijL8wcibkI


23:35 Vika Azarenka, principalul pericol pentru Simona Halep într-un eventual sfert de finală, a trecut fără emoții de primul tur, 6-1, 6-2 cu Lucie Hradecka. Probabil că antrenorul bielorusei își va încărca în această seară cartela telefonică, pentru a nu fi luat prin surprindere de marele meci. Știm că Simona l-a demis pe Wim Fissette prin intermediul unui SMS și nu cred că belgianul îi va rămâne dator.


23:15 Radu Vâlcan vs Drake la US Open! Nu doar Serena are suporteri din rândul vedetelor în tribunele de la Flushing Meadows. Știm bine că rapperul Drake o susține din lojă pe americancă, dar acesta va avea concurență într-o eventuală finală Halep – Williams. Constănțeanca este încurajată la US Open de Radu Vâlcan și Adela Popescu, aflați în luna de miere în New York. Prezentatorul TV a postat și pe Facebook înaintea meciului Simonei din primul tur: „Fericire în luna de miere, la fereastra mea. New York”!


23:00 Roger Federer are 34 de ani, dar joacă mai bine decât atunci când avea 24! Elvețianul îi dă o lecție argentinianului Leo Mayer, scor 6-1, 6-2, 6-2, și merge la pas în turul doi. A fost victoria cu numărul 1042 din cariera lui „Fedex”.

.@rogerfederer beats Mayer 61 62 62 to reach @usopen 2R. More: http://t.co/QWcXgueHba #ATP #tennis pic.twitter.com/u4RNco3Z0f


22:45 Cristi Voicu v-a rămas dator cu rezultatul meciului care l-a avut în prim plan pe Santiago Giraldo, fapt pentru care vă dau eu o veste primită cu tristețe și la Târgoviște, de către Sorana Cîrstea. Iubitul jucătoarei noastre a pierdut cu 6-3, 6-7, 6-7, 6-7 în fața lui Austin Krajicek, iar Cîrstea îl așteaptă pe Giraldo la o înghețată „Sori”, pe plaiurile mioritice.

#USOpen 1R: por 6° vez pierde @ElGirald en su debut en Nueva York. 6-3, 6-7, 6-7, 6-7 Krajicek http://t.co/P7XRANNRKW pic.twitter.com/vASZCQHEh6


22:30 Salut, sunt Alex Tăcină și am preluat ștafeta de la colegul Cristi Voicu, cu speranța că voi fi mai norocos decât el. Așteptăm împreună o victorie a Monicăi Niculescu, în meciul contra Alexandrei Panova, cu începere după ora 00:30. Între timp am aflat adversara Simonei Halep din turul doi! Este vorba de Katerina Bondarenko, locul 104 WTA.


22:13 La cum arată lucrurile, ucraineanca Bondarenko va fi următoarea adversară a Simonei. E 6-0 și 4-3 pentru Katerina în meciul cu Putințeva. Cât despre mine, e timpul să-mi iau rămas bun, dar vă las alături de Alex Tăcină, al cărui stil inconfundabil vă va face, cu siguranță, să zâmbiți și să uitați de înfrângerile Irinei și Alexandrei.


21:46 De necrezut! Condus cu 2-0 la seturi și 3-0 în setul trei, americanul Donald Young revine și-l învinge pe Gilles Simon, al 11-lea favorit al competiției. Pe Arthur Ashe, Federer a început în viteza a cincea: 4-0 cu Leo Mayer.


21:32 Sorana dislikes this. Santi Giraldo a câștigat primul set cu Austin Krajicek, le-a pierdut pe următoarele două la tiebreak, iar acum servește sub presiune în fața americanului.


21:29 A început și meciul care odată terminat ne va oferi numele adversarei Simonei Halep din runda secundă. Ucraineanca Bondarenko a luat avantaj în primul set, 3-0 cu rusoaica Putințeva.


21:10 Atmosferă superbă la meciul lui Simon cu Donald Young. Americanul revine de la 0-2 la seturi și egalează, etalând un joc excepțional. Se intră în decisiv și am putea asista la o nouă mare surpriză pe tabloul masculin.


20:41 Pe celelalte terenuri, favoriții stau destul de bine. Karlovic a trecut în trei seturi de Delbonis, Berdych are două seturi la zero în fața americanului Fratangelo, fost campion la Roland Garros la juniori, iar Wozniacki conduce cu 5-2 în primul set cu Loeb. Simon are 2-1 la seturi, după ce a condus cu 2-0, cu Donald Young, în timp ce Robin Haase e aproape de o revenire de senzație în fața excentricului Dustin Brown: 2-1 și serviciul în decisiv, după ce jamaicano-germanul a câștigat primele două seturi.


20:25 GAME, SET ȘI MECI GOVORTSOVA! Din păcate, Irina a cedat în tiebreak-ul decisivului, deși la un moment dat reușise să revină de la 1-4 la 3-4. Begu părăsește competiția, la capătul unui meci pe care l-a început prost, cedând primul set, scor 1-6, l-a continuat perfect, câștigând manșa secundă cu 6-0, dar pe care l-a terminat în genunchi. Bielorusa a revenit în setul decisiv de la 5-2 pentru Irina, care a ratat o minge de meci pe serviciul Govortsovei, iar apoi nu a reușit să închidă partida pe propriul serviciu.


20:17 Tiebreak în setul decisiv. E momentul în care ne-am fi dorit cel mai mult ca meciul să fie televizat. Va fi o bătălie a nervilor, pe care sperăm să o câștige Irina.


20:13 Irina depășește un moment greu. Govortsova a revenit de la 2-5 la 5-5, dar Begu a reușit să câștige un game vital: 6-5 pentru Irina, care e sigură de tiebreak în acest moment.


20:03 Rebreak Govortsova! Irina a avut șansa de a încheia partida, mai întâi pe serviciul adversarei, unde a ratat o minge de meci, iar mai apoi cu propria servă, dar bielorusa a reușit rebreak-ul la ultima strigare- Begu conduce cu 5-4, dar adversara sa urmează la serviciu.


19:50 Govortsova strânge scorul. Irina a avut șansa de a se distanța la 5-1, dar bielorusa a salvat game-ul de serviciu. E 4-2 pentru Begu, care mai are nevoie de două hold-uri pentru a trece în turul secund.


19:42 „Am jucat agresiv în săptămânile trecute și încerc să rămân așa. Nu vreau să lovesc puternic mingea, dar vreau să termin punctele cât mai rapid. Antrenorul mi-a spus să stau departe de racheta de tenis câteva săptămâni și așa am făcut. Am venit cu multă energie și lucuri pozitive. Trag din greu în fiecare zi pentru a-mi îmbunătăți jocul”, a declarat Simona Halep imediat după meciul cu Erakovic.


19:36 BREAK IRINA! Așa cum se întâmplă de multe ori în tenis, după câteva game-uri dificile pe propriul serviciu vine și break-ul. Irina a spart serva bielorusei și are 3-1 în setul decisiv.


19:32 Echilibru. Irina și Govortsova merg cap la cap în setul trei al meciului de pe Terenul 15., 2-1 pentru româncă. Totuși, în cele două game-uri de serviciu Begu a avut ceva emoții, în timp ce bielorusa s-a descurcat ceva mai bine.


19:30 Schimbare! Iese Simona, intră Roger. Halep a terminat rapid meciul cu Erakovic, motiv pentru marele campion elvețian să tragă o fugă pe Arthur Ashe pentru un antrenament scurt. Îl vom vedea ceva mai târziu, contra argentinianului Leo Mayer.


19:21 Surpriza zilei a fost furnizată de ucraineanca Lesia Tsurenko, care a învins-o în două seturi, 6-4, 6-1, pe Lucie Safarova, finalista turneului de la Roland Garros. Nici elvețianca Bacsinzky, semifinalistă la Wimbledon și Openul Franței, nu se simte prea bine: e condusă cu 7-5 și 3-0 de cehoaica Barbora Strzycova. La masculin, favoriții nu au probleme. Francezul Simon și croatul Karlovic au câștigat primul set cu Donald Young, respectiv Federico Delbonis.


19:15 GAME, SET ȘI MECI KERBER! Din nefericire, Dulgheru nu i-a putut face față jucătoarei din Germania, care s-a impus categoric, scor 6-3, 6-1. Alexandra rămâne cu o secvență de meci bună în primul set și cu 40.000 de dolari.


19:12 SET BEGU! Irina răspunde rapid, după o primă manșă cedată clar în fața Govortsovei. A 28-a favorită la câștigarea turneului s-a adunat, a servit mult mai bine și a egalat scorul pe tableă, după 6-0 în setul doi.


19:09 GAME, SET ȘI MECI HALEP! Din păcate, Erakovic nu a mai putut continua meciul, din cauza problemelor la coapsa dreaptă. Simona avansează astfel în turul secund, după doar 47 de minute de joc. Adversara sa se va alege din meciul Putințeva – Bondarenko.


19:06 Vești bune, vești proaste. Simona profită de problemele fizice ale adversarei, joacă bine, lovește câștigător cu dreapta în lungul liniei și ajunge la 3-0 în setul secund. În schimb, Dulgheru e aproape de înfrângere: 3-6, 0-4 cu Kerber.


19:00 BREAK HALEP! DUBLU BREAK BEGU! Simona se comportă ca un contabil, adună greșelile adversarei și pornește bine și setul secund, 1-0 și serviciul. Din nefericire, pe Grandstand, Dulgheru e dominată clar de Kerber, care conduce cu 2-0 în setul al doilea. În schimb, Irina revine! Are 4-0 cu Govortsova în manșa secundă-


18:56 Probleme pentru Erakovic. Adversara Simonei are nevoie de îngrijiri medicale în pauza dintre seturi, iar doctorul turneului are grijă de coapsa dreaptă a neozeelandezei.


18:52 SET HALEP! De 32 de minute a avut nevoie Simona pentru a câștiga prima manșă, 6-2. 6 lovituri câștigătoare, 6 greșeli neforțate și 91% puncte câștigate cu primul serviciu sunt statisticile româncei. Iar veștile bune nu se opresc aici: Begu a reușit break-ul și conduce cu 3-0 în setul doi al meciului cu Govortsova.


18:50 Set Kerber, 6-3. Startul slab i-a fost fatal Alexandrei, care a revenit de la 0-5 la 3-5, a avut șansa de a venit la 4-5, dar nemțoaica s-a redresat la timp. Cifrele nu arată însă tocmai rău pentru Dulgheru.


18:47 Dublu break pentru Halep! Jocul bun al româncei nu are parte de un răspuns pe măsură din partea adversarei și Simona mai câștigă o dată pe serva lui Erakovic. Este 5-2, iar în câteva secunde Halep va avea șansa de a închide primul set.


18:43 Set Govortsova, 6-1. Irina a cedat de manieră clară primul set, unul în care a servit slab, conform statisticilor. Bielorusa a reușit două break-uri, având nevoie de doar 27 de minute pentru a-și trece în cont prima manșă. Veștile bune vin însă de la Simona Halep, care a rămas la conducerea meciului, 4-2. Dulgheru se apropie și ea de Kerber, 3-5 de la 0-5.


18:30 Simona, în schimb, începe bine. Conduce cu 2-1 și va urma la serviciu, după câteva puncte în care a arătat un tenis de nivel înalt. Begu a câștigat și ea primul game, 1-3.


18:25 Start dezastruos pentru Alexandra. Kerber se furișează rapid la 4-0, profitând de unele greșeli ale româncei, dar etalând același tenis constant cu care ne-a obișnuit. De la 1-0 pentru nemțoaică, Dulgheru a pierdut 16 dintre următoarele 20 de puncte.


18:22 Break Halep! Simona nu are nevoie de mult timp pentru a rupe echilibrul. Profită de greșelile adversarei, prinde tușa cu un rever lung și trece la conducere. 1-0 și serviciul. Din păcate, Irina și Alexandra au început slab.


18:18 Break Kerber. Nemțoaica sparge rapid serviciul Alexandrei, după un passing genial cu forehand-ul. Govortsova a câștigat și ea primul game de serviciu, mingea e acum în terenul Irinei. Halep începe la primire.


18:15 Prim game bun pentru Alexandra. Kerber își câștigă serviciul greu, după două șanse de break ale româncei. Dulgheru urmează la serviciu. Între timp, Halep și Erakovic au început încălzirea.


18:09 Intrarea Simonei pe Arthur Ashe se lasă așteptată, dar celelalte meciuri ale româncelor sunt gata de start. Kerber va servi prima în fața Alexandrei, în timp ce Irina pornește la primire împotriva Govortsovei.


17:45 Salut! Ne așteaptă o zi plină la US Open, una în care româncele debutează rapid. În mai puțin de 30 de minute, Halep, Dulgheru și Begu vor începe meciurile din primul tur al turneului american. Din păcate, partida Irinei cu Olga Govortsova nu a fost programată pe un teren televizat, așa că ne vom mulțumi doar cu evoluția scorului. Vom fi, însă, alături de Simona și Alexandra, care evoluează pe cele mai importante stadioane din complexul de la Flushing Meadows.


Armada românească prezentă la US Open ia cu asalt turneul american. După ce în prima zi Andreea Mitu a cedat în fața Terezei Smitkova, marți vine rândul altor patru tricolore să debuteze pe cimentul de la Flushing Meadows: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Monica Niculescu.

 Într-o companie selectă pe cea mai mare arenă de tenis a lumii, Simona Halep va da startul zilei pe Arthur Ashe. De la ora 18:00, contra Marinei Erakovic, o jucătoare din Noua Zeelandă, aflată la limita inferioară a top 100, pe locul 99.  De-a lungul timului românca de 23 de ani nu a avut șansa de a se întâlni cu adversara de marți, dar pornește, evident, cu prima șansă. Dacă în 2015 Halep a strâns cele mai multe vitorii pe hard, 31, Erakovic vine la US Open cu un palmares format din nouă victorii și tot atâtea înfrângeri, cea mai bună performanță pe suprafață rapidă fiind o semifinală la Pattaya City, în Thailanda, în luna februarie. De altfel, pentru a conștientiza diferența de nivel dintre cele două adversare, trebuie să spunem că victoria lui Halep e cotată de bookmakeri undeva în jurul valorii de 1.04.


Dacă misiunea Simonei se anunță facilă, sorții au fost din nou nefavorabili Alexandrei Dulgheru. La un an de la meciul cu Șarapova pierdut după trei seturi de luptă, a patra româncă în ierarhia mondială va debuta la US Open pe Grandstand, de la ora 18:00, contra nemțoaicei Angelique Kerber, a 11-a favorită la câștigarea competiției din New York. Învinsă de Halep la Toronto, Kerber are un an 2015 formidabil, în care a câștigat patru titluri (Charleston, Stuttgart, Birmingham și Stanford), anunțându-se una dintre candidatele la un loc în fazele superioare ale ultimului turneu de Mare Șlem al anului. În meciurile directe, jucătoarea din Germania conduce cu 1-0, câștigând singurul duel, în 2010, pe cimentul de la Beijing, scor 6-2, 6-1.


Tot de la ora 18:00, dar pe un teren ceva mai puțin popular, al 15-lea, Irina Begu, cotată favorită 28, se va duela cu Olga Govortsova din Belarus, a 68-a jucătoare a lumii. Cu un sfert de finală la Washington ca cea mai bună performanță în US Open Series, Begu are în față un adversar dificil, în fața căruia a cedat în urmă cu doar trei săptămâni, la Toronto. La 27 de ani, bielorusa Govortsova se poate considera o jucătoare cu experiență, care a obținut cele mai bune performanțe pe suprafețele rapide și are un avantaj moral evident în fața româncei, dat de victoria în minimum de seturi din Canada. În afara succesului de la Toronto, Govortsova a câștigat și celălalt meci direct cu Begu, jucat în 2014 la Hertogenbosch, 6-3, 7-6.


Începută în forță, cu trei românce intrate în luptă încă de la ora 18:00, ziua a doua de tenis se va încheia cu reprezentația altei tricolore. Meciul Monicăi Niculescu contra Alexandrei Panova din Rusia este programat pe Terenul 16, ultimul, după două partide din competiția masculină (Haase – Brown și Istomin – Becker) și unul din competiția feminină (Putințeva – Bondarenko). Cotată cu prima șansă la victorie, în principal datorită clasamentului mai bun cu 90 de poziții decât al adversarei, Niculescu ajunge la US Open cu bilanț negativ pe hard, patru victorii și opt înfrângeri și o formă fizică precară. Monica s-a retras din sfertul de finală de la Washington, de la începutul lunii, apoi a pierdut cu Sasnovic, în rimul tur de la Cincinatti, în timp ce adversara sa are avantajul celor trei meciuri jucate în calificările turneului de la New York.



Alte partide de urmărit din a doua zi a turneului de la US Open:

  • Richard Gasquet – Thanasi Kokkinakis (Terenul 5, meciul al doilea)
  • Philipp Kohlschreiber – Alexander Zverev (Terenul 6, meciul al doilea)
  • Leonardo Mayer – Roger Federer (Arthur Ashe, meciul al treilea)
  • Nick Kyrgios – Andy Murray (Arthur Ashe, ultimul meci)
  • Timea Bacszinsky – Barbora Strycova (Terenul 9, primul meci)
  • Lucie Safarova – Lesia Tsurenko (Louis Armstrong, primul meci)
  • Carina Witthoeft – Garbine Muguruza (Terenul 17, primul meci)
  • Andrea Petkovic – Caroline Garcia (Grandstand, meciul al treilea)
  • Julia Goerges – Anna Karolina Schmiedlova (Terenul 7, meciul al treilea)


 

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura
Mama studentei ucise în Timișoara a cedat când și-a văzut fiica în sicriu: „Este ținută doar pe perfuzii și hrănită…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Se jucau
Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
Ceva CIUDAT se întâmplă cu copacii din toată lumea! Primii care au observat
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă simt vinovat!
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: Nu mă…
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Cât mai are de trăit Kate Middleton, de fapt, după ce a fost diagnosticată cu cancer
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Decizie finală în România. Legea intră în vigoare din 1 iunie. Ciolacu: Așa e corect
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care s-a gândit familia
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro ANALIZĂ
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Atleta Viorica Viscopoleanu şi gimnastul Dan Grecu au primit Colanul de Aur la 110 ani de la înfiinţarea COSR
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
Care e, de fapt, viteza minimă de deplasare în localitate? Poți lua amendă pentru așa ceva?
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură îngrijise, de fapt
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a ajuns la veterinar. Ce creatură…