Halep pierde un meci maraton la Sydney: 6-7, 6-4, 3-6 în fața Kuznețovei. Simona ratează calificarea în a 20-a finală a carierei

Halep pierde un meci maraton la Sydney: 6-7, 6-4, 3-6 în fața Kuznețovei. Simona ratează calificarea în a 20-a finală a carierei
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Simona Halep (2 WTA) a fost învinsă de Svetlana Kuznețova (Rusia, 25 WTA), în semifinalele turneului de la Sydney (Australia), scor 6-7(5), 6-4, 3-6.
  • Meciul s-a întins pe durata a două zile, fiind suspendat joi la scorul de 5-4 pentru Halep, din cauza ploii. Vineri dimineață, Kuznețova a câștigat semifinala după un joc efectiv de 2 ore și 43 de minute.
  • Simona ratează o șansă imensă, ținând cont că în ultimul act s-ar fi confruntat cu o jucătoare venită din calificări, Monica Puig (Puerto Rico, 94 WTA).

Așa am trăit înfrângerea suferită de Simona în semifinalele Sydney WTA:

06:30 După trei seturi extrem de disputate, Halep părăsește turneul de la Sydney în faza semifinalelor: 6-7(5), 6-4, 3-6 pentru Svetlana Kuznețova! Simona a avut o minge de break în ultimul game al meciului, dar constănțeanca nu a profitat, așa cum a făcut cu majoritatea șanselor importante de care a dispus astăzi. De aemenea, prima manșă a fost cedată de Halep după trei mingi consecutive de set ratate, la scorul de 5-4! Simona Halep a irosit ocazia de a atinge o cifră istorică, prin calificarea în a 20-a finală a carierei.


06:28 Halep se apropie la 5-3, dar Kuznețova urmează să servească pentru calificarea în finală!


UPDATE 06:25 Nu vine rebreak-ul, deși Simona a condus cu 30-15! Kuznețova se desprinde la 5-2, iar Halep se află la un pas de eliminare! Simona servește pentru a supraviețui în meci, nu înainte de a se ascunde din nou sub prosop.


UPDATE 06:20 Kuznețova câștigă prima pe serviciul advers în decisiv, scor 4-2! Halep are nevoie de rebreak la fel ca de aer.


UPDATE 06:15 Kuznețova face 3-2 în setul trei, unul fără break până acum. Rusoaica nu îi mai oferă șanse de break Simonei și câștigă la 30.


UPDATE 06:10 Halep reacționează superb, chiar dacă se află sub presiune, și expediază două forehanduri câștigătoare pe final de game, scor 2-2!


UPDATE 06:05 Simona irosește patru mingi de break în game-ul trei din decisiv, iar Svetlana vine în față, scor 2-1! Ultimul game a durat aproape 10 minute, cel mai lung al meciului.


UPDATE 05:55 Kuznețova câștigă primul game din setul trei, scor 1-0, și plouă din nou la Sydney, de această dată cu soare. Avem majoritatea fenomenelor meteo în arena din Sydney: ploaie, soare și vânt. Mai lipsesc lapoviță și ninsoare.


UPDATE 05:45 SEEEET Halep, 6-7(5), 6-4, după două ore de tenis! Simona are o privire ucigătoare în momentul în care servește pentru set, iar constănțeanca n-o mai iartă pe Kuznețova. Halep începe decisivul la retur, în timp ce intrăm în a treia oră de joc.


UPDATE 05:35 Sydney, vântul suflă cu putere, serviciul rezistă! Halep se desprinde din nou, 5-3, iar Kuznețova servește pentru a rămâne în set.


UPDATE 05:30 Știu că este o oră târzie, dar nu vă speriați! În imagine nu este fantoma Casper, ci Simona Halep, care se ascunde sub prosop într-o scurtă pauză cauzată de ploaie. Meciul se reia rapid, la scorul de 4-3!


UPDATE 05:25 Halep dă senzația că și-a găsit un ritm mai bun pe propiul serviciu și se duce la 4-2! E adevărat că o ajută și Kuznețova, care a ajuns la 31 de greșeli neforțate. Simona are 20 de erori neprovocate până acum.


UPDATE 05:15 Daaa, Simona scoate în sfârșit reverul magic din joben și face 3-1 cu serviciul! Rusoaicei începe să-i tremure bentița de emoții.


UPDATE 05:05 Începutul setului doi este promițător, Halep venind în față grație unui break obținut la 40, scor 2-1! Hai, Simo, adună-ți forțele!


UPDATE 05:00 Break – break în debutul setului secund, scor 1-1! Simona a câștigat pe serviciul advers, dar Svetlana răspunde imediat! Cifrele Simonei din prima manșă nu arată foarte bine: 12 lovituri direct câștigătoare și 16 eori neforțate.


UPDATE 04:55 Set Svetlana Kuznețova, 7-6(5)! Rusoaica își adjudecă primul act cu noroc, mingea de set fiind fructificată cu ajutorul fileului. Svetlana își cere scuze și cu siguranță că Simona are multe motive să fie nervoasă. Halep a ratat 3 mingi consecutive de set, la scorul de 5-4 și 40-0, pe serviciul advers.


UPDATE 04:50 Tie-break-ul este unul pe muchie de cuțit! Simona vine hotărâtă la fileu și egalează la 3!


UPDATE 04:45 A început ploaia, în momentul în care Kuznețova conducea cu 40-0 pe propriul serviciu, la 6-5 pentru Simona. Au căzut însă doar câțiva stropi, iar copiii de mingi au șters repede suprafața. Halep și Kuznețova intră din nou la joc și avem tie-break.


UPDATE 04:40 Avem tie-break asigurat! Halep își face și ea serviciul, după egalitate, și conduce cu 6-5! Deși au mai jucat și joi aproape un set, Simona și Svetlana par a se tatona în aceste momente, neriscând niciuna dintre ele.


UPDATE 04:35 Woow, ce început nebun! Simona a avut 40-0 pe serviciul advers, dar Svetlana a anulat toate cele trei mingi de set al sportivei noastre, scor 5-5! La Sydney se anunță ploi în ora ce urmează, astfel că avem emoții că meciul se va întrerupe din nou.


UPDATE 04:25 Semifinala începe în sfârșit, de la 5-4, cu rusoaica la serviciu! Hai, Simona, vrem un break acum!

Let’s get @SydneyTennis Semifinals started, again! @Simona_Halep vs @SvetlanaK27–> https://t.co/AtAqJI5CvW #WTA https://t.co/EwUHR0eOP2


UPDATE 04:10 Meciul Halep – Kuznețova începe în aproximativ 15 minute! Dimitrov s-a grăbit să ajungă la întâlnire cu Nicole Scherzinger, pentru că bulgarul a închis repede meciul reluat cu Dolgopolov, scor 4-6, 6-3, 6-4! 

#Dimitrov does it. Finished off #Dolgopolov 4-6 6-3 6-4 to book a place in his first #SydneyTennis semifinal.


UPDATE 04:05 Cu puțin timp înaintea reluării semifinalei, îi transmitem Simonei o veste bună! Numărul doi mondial nu trebuie să își facă griji pentru efortul depus astăzi la Sydney, ținând cont că adversara din manșa inaugurală a Australian Open va fi una modestă. În urma tragerii la sorți a tabloului principal, aflăm că Halep va juca în primul tur de la Melbourne, pe 18 sau 19 ianuarie, împotriva unei jucătoare venite din calificări. În turul secund ar urma câștigătoarea meciului dintre Bojana Jovanovski (Serbia) și Alize Cornet (Franța).


UPDATE 03:50 Semifinală în stil emo! Adversara Simonei este o introvertită, iar tatuajul de pe antebraț ne face să credem că Svetlana este o adeptă a curentului emo: „Durerea nu mă omoară, eu omor durerea”! Halep nu are încă un tatuaj, dar dacă și-ar face vreodată, probabil că ar arăta cam așa: „Haters gonna hate”, cu aluzie la cei care o critică după înfrângeri și nu numai!


UPDATE 03.30 Bună dimineața fani ai tenisului! Facem noapte albă pentru a o susține pe Simona Halep în încercarea ei de a se califica în a 20-a finală a carierei! Tomic tocmai s-a retras în meciul cu Gabașvili, la scorul de 3-6, 0-3, așa că semifinala dintre Simo și „Sveta” urmează după meciul Dimitrov – Dolgopolov, care se va relua de la scorul de 4-6, 6-3, 4-2. Dacă vremea ține cu noi, se apropie ora de start, probabil 04:15 a României!

#Tomic has retired in his match v #Gabashvili. Teymuraz will play winner of Troicki/Mahut. #SydneyTennis


UPDATE 14:00 Organizatorii au anunțat programul de vineri, iar pentru Simona urmează o zi infernală! Meciul contra Svetlanei Kuznețova se va relua după ora 04:00, de la scorul de 5-4, în timp ce finala a fost fixată după ora 10:30! Astfel, dacă Simona obține calificarea, constănțeanca va reveni în doar câteva ore pe teren, pentru a se lupta cu trofeul pe masă.


UPDATE 13:35 Simona și Svetlana au purtat un dialog amuzant în pauza pricinuită de ploaie. Jucătoarele au conversat în secțiunea de comentarii a fotografiei postate de rusoaică pe Instagram:
.
Simona: „Nu e nicio șansă să se reia meciul”.
Svetlana: „Simona, te aștept de 10 minute pe teren. Vei fi descalificată”.
Svetlana: „Am glumit”.
Simona: „Așteaptă să îmi termin înghețata și vin”.
Svetalana: „Aștept până îmi termin lecția de cântat”.


UPDATE 13:15 Oficial: Semifinala Halep – Kuznețova se va relua vineri dimineață, la Sydney continuând rafalele de ploaie. Rămâi pe www.prosport.ro pentru a afla ora la care australienii vor programa reluarea partidei, de la scorul de 5-4 pentru constănțeancă.


UPDATE 12:30 Meciul dintre Halep și Kuznețova, întrerupt din nou de ploaie, dar stropii sunt mult mai serioși de această dată. Jucătoarele pleacă la vestiare și, ținând cont că la Sydney este deja ora 21:30, vor afla în scurt timp dacă semifinala va fi reprogramată pentru vineri sau vor reveni pe teren astăzi. În momentul întreruperii jocului, Simona se afla pe val, revenind după ce a fost condusă cu 3-4.


UPDATE 12:17 Halep câștigă cel mai frumos game al meciului, punându-și în funcțiune reverul de clasă mondială, scor 5-4! Rusoaica servește pentru a rămâne în set.


UPDATE 12:15 Pauza cauzată de ploaie a ajutat-o pe Simona să-și găsească ritmul, iar constănțeanca reintră în set, 4-4!


UPDATE 12:10 Ploaia revine la Sydney, iar meciul este întrerupt la scorul de 4-3, cu break, și 30-15 pentru Kuznețova! Umbrele se deschid din nou, dar jucătoarele nu pleacă încă la vestiare, având speranța că norii se vor risipi repede. În Australia este deja ora 21:10, astfel că o repriză de ploaie mai lungă ar suspenda meciul pentru vineri.


UPDATE 12:05 Simona își face serviciul, 4-3, dar simte nevoia unor sfaturi de la antrenorul Darren Cahill. Acesta îi recomandă să lovească cu mai mult lift, în condițiile în care vântul suflă extrem de puternic.


UPDATE 12:00 Halep pare puțin deconectată în startul meciului, iar Kuznețova își fructifică break-ul câștigat mai devreme, scor 4-2.


UPDATE 11:55 Break Kuznețova, 3-2! Rusoaica vine din nou în față, grație unei drepte pe care a plasat-o în diagonală. Este super determinată adversara Simonei, strângând pumnul după fiecare reușită!


UPDATE 11:52 Kuznețova revine de la 15-30 și egalează la 2. A ajutat-o și Halep, printr-un forehand care a eșuat în burta fileului.


UPDATE 11:48 Simona își face serviciul și conduce pentru prima dată, 2-1! Închidere frumoasă de game a româncei, care se așează perfect pe lovitură și expediază o lovitură câștigătoare în lungul liniei.


UPDATE 11:45 Halep a replicat cu un rebreak alb, 1-1! Vântul puternic le incomodează pe jucătoare la serviciu.


UPDATE 11:40 Kuznețova a câștigat tragerea la sorți și a ales să primească prima. Pare o decizie inspirată pentru că rusoaica începe cu break, 1-0!


UPDATE 11:35 Veste excelentă! Ploaia s-a oprit și semifinala va începe în câteva minute, la Centrul Olimpic de Tenis din Sydney! Halep și Kuznețova se încălzesc acum pe central.


UPDATE 11:30 Halep joacă imediat cum vremea va permite curățarea terenurilor! Meciul dintre Dimitrov și Dolgopolov (4-6, 6-3, 4-2), care trebuia să continue pe arena centrală, a fost reprogramat pentru vineri. Astfel, Simona și Svetlana vor intra pe teren dacă norii de la Sydney se vor risipi până la o oră rezonabilă. Acum, în Australia este 20:30.

All ATP matches for today have been suspended for the day & will be rescheduled for tomorrow from 10:30am. Gates open 10am. #SydneyTennis


UPDATE 11:15 Vremea neprietenoasă i-a strâns pe jucători în restaurantul oficial al turneului, acolo unde nu ai loc să arunci un ac. Probabil că Simona Halep și antrenorul Darren Cahill au avut destul timp la dispoziție pentru a se delecta cu preparatele locale puse la dispoziție de organizatori. Din păcate, nu au mai putut savura desertul preferat al Simonei, papanașii, așa cum au făcut la Poiana Brașov în perioada de pregătire. Rusul Teimuraz Gabașvili ne-a arătat, pe Instagram, ce fac jucătorii de la Sydney în aceste momente.


UPDATE 10:30 Tenisul a fost paralizat de ploaie la Sydney, dar în orașul australian se întâmplă totuși evenimente ieșite din comun. În această dimineață, Opera din Sydney a fost evacuată timp de o oră și 30 de minute. Poliția a instalat perimetre de securitate în jurul clădirii, iar mai multe curse de feribot au fost anulate. Potrivit The Guardian, ancheta nu vizează acte de terorism, fiind declanșată conform unei informații ce circula pe rețelele de socializare.


UPDATE 10:05 Continuă să cadă precipitații la Sydney, așa că găsim timp pentru publicarea unei opinii interesante, postată de userul „Supersolo” în secțiunea de comentarii: „După cum se vede pe webcam, la Sydney plouă zdravăn, pe un fundal excepțional al orașului, cu bărcuțe, iahturi și vaporașe. Cât despre ce a zis Kuznețova la conferința de presă, așteptați-vă la un meci lung. Doar așa o poate scoate pe Simona din „papuci”. Am revăzut acum partida cu Errani și rusoaica a revenit excepțional în meci, jucând mingi lungi și neriscând nimic. În setul doi a spulberat-o pe fondul oboselii italiencei”.


UPDATE 09:40 Vă întrebați ce face Simona în aceste momente de așteptare? Ei bine, ea se află în vestiar, butonând telefonul și citind mesajele de încurajare ale fanilor. Am intuit asta după ce am văzut ultima reclamă de la Vodafone în care apare sportiva. #HaiSimona.


UPDATE 09:15 Ploaia nu a ajutat-o pe Raluca Olaru, care a pierdut semifinala de dublu împreună cu Yaroslava Șvedova, 6-4, 3-6, 8-10 în fața Martinei Hingis și Saniei Mirza.


UPDATE 09:00 A început din nou ploaia! Meciul dintre Dolgopolov și Dimitrov, care precede întâlnirea Halep – Kuznețova, s-a întrerupt la scorul de 4-2 pentru bulgar, în setul decisiv.

Play suspended due to rain on all courts. #SydneyTennis


UPDATE 08:32 S-a oprit ploaia la Sydney. Meciul Simonei Halep cu Svetlana Kuznetsova va începe, cel mai probabil, în jurul orei 09:15 dat fiind faptul că trebuie să se încheie mai întâi partida dintre Dolgopolov și Dimitrov.


UPDATE 07:45 Kuznețova a vorbit despre meciul cu Halep și a identificat slăbiciunile Simonei, reprezentate de problemele fizice: „A început să fie mai consistentă, dar cred că are și multe probleme de sănătate. Trebuia să joc cu ea la Dubai și s-a îmbolnăvit. Câteodată se accidentează în mod neașteptat. Dar atunci când joacă bine, avansează în fazele superioare ale turneelor”. Svetlana și-a reamintit și ultima confruntare cu Simona, câștigată de româncă în sferturi la Roland Garros 2014, scor 6-2, 6-2: „Ea a jucat foarte bine în acea zi, dar și eu am fost ieșită din formă. Îmi amintesc că m-am simțit foarte rău, mă apăsa presiunea”.


UPDATE 07:20 Meciurile întrerupte, printre care și jocul de dublu disputat de echipele Raluca Olaru/Yaroslava Șvedova și Martina Hingis/Sania Mirza (6-4, 2-1) pe Terenul 1, se vor relua după ora 07:30. Halep – Kuznețova urmează după Dimitrov – Dolgopolov, suspendat la scorul de 6-4 pentru ucrainean, astfel că meciul sportivei noastre nu va începe mai devreme de ora 08:30. Vedem mai jos cât de profesionist lucrează australienii pentru curățarea suprafeței de joc a arenei unde Raluca Olaru se află la un pas de o mare surpriză, o victorie în semifinale contra celor mai bune jucătoare de dublu ale lumii.

Our #SydneyTennis volunteers get onto drying the courts. 🌦🌦🌦 pic.twitter.com/CxI5pYKIzc


UPDATE 07:00 Vești bune de la Sydney: ploaia s-a oprit, iar voluntarii turneului curăță suprafața de joc. Eu sunt Alex Tăcină și vă voi dezvălui un detaliu extrem de interesant. Svetlana Kuznețova a adoptat sistemul implementat de Anghel Iordănescu la naționala de fotbal a României, echipă care are trei antrenori secunzi. La fel ca „Tata Puiu”, adversara Simonei Halep lucrează și ea cu trei antrenori: Carlos Martinez, Hernan Gumy și Anastasia Myskina.


UPDATE 06:30 Ploaia amână meciul! Tenisul este un sport care îți întinde nervii la maximum în multe situații, mai ales atunci când trebuie să aștepți în vestiar ca ploaia să înceteze. Asta pățește acum Simona, pentru că vremea își face de cap în mai multe orașe australiene, printre care și Sydney. Meciul contra Kuznețovei era programat inițial la ora 07:00, dar va începe mai târziu, după încheierea partidei suspendate în acest moment, dintre Dimitrov și Dolgopolov (4-6, 0-0).

Play has been suspended due to weather. #SydneyTennis pic.twitter.com/sPUnCWmqWD


În ziua în care toate jucătoarele importante din WTA se relaxează înaintea primului Grand Slam al anului, Australian Open (18-31 ianuarie), Simona Halep se pregătește pentru un nou meci infernal în cadrul turneului Premier de la Sydney. Sportiva în vârstă de 24 de ani evoluează în semifinale contra unei sportive experimentate, Svetlana Kuznețova (Rusia, 30 de ani), într-un meci care le pune față în față pentru a șasea oară. Precedentele cinci întâlniri au indicat că rusoaica este „greu de ucis”, astfel că ne așteptăm la un joc palpitant.

Simona o conduce pe Svetlana, clasată pe locul 25 în ierarhia WTA, cu scorul de 3-2 la general: 0-6, 4-6 în turul doi la Miami 2011 (hard), 4-6, 6-4, 6-3 în primul tur la Toronto 2011 (hard), 6-1, 6-1 în primul tur la Roma 2013 (zgură), 5-7, 6-7(4) în optimi la Stuttgart 2014 (zgură) și 6-2, 6-2 în sferturi la Roland Garros 2014 (zgură).

Ambele sportive vin după meciuri câștigate în minimum de seturi la Sydney: Halep a învins-o în sferturi pe Karolina Pliskova (Cehia, 11 WTA) cu scorul de 6-4, 7-5, în timp ce Kuznetsova a trecut de Sara Errani (Italia, 19 WTA) cu 7-6(1), 6-0. În cealaltă semifinală, după ora 11:00, se vor duela Belinda Bencic (Elveția, 14 WTA), a 8-a favorită a competiției, și Monica Puig (Puerto Rico, 94 WTA).

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro…
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii?  VIDEO
Cel mai nou SUV lansat în România vine din China. Își merită banii? VIDEO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup