Halep e în finala Turneului Campioanelor, după un nou meci memorabil. „Mi-a ieșit tot!” Simona a eliminat-o pe Radwanska și așteaptă duelul cu Serena Williams

Redactor:
Marius Hutu
Halep e în finala Turneului Campioanelor, după un nou meci memorabil.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Serena Williams este prima finalistă la Turneul Campioanelor din Singapore, după ce a câștigat cu 2-6, 6-3, 7-6 (6) în fața danezei Caroline Wozniacki. A doua finalistă este Simona Halep, care o trecut de Agnieszka Radwanska cu 6-2, 6-2.

14:26 „Sunt încântată de calificarea în finală. Am reușit să joc cel mai bun tenis al meu și astăzi am făcut un meci perfect. Și ea (n.r. Radwanska) e o jucătoare foarte bună și vreau să o felicit. Le mulțumesc fanilor… Sunt foarte fericită. M-a ajutat mult serviciul și totul mi-a mers bine astăzi”, a declarat Simona Halep imediat după meci. Cât privește finala cu Serena Williams, românca a susținut: „Știu că va fi un alt meci și aștept să văd ce se va întâmpla. Vreau doar să mă bucur de finală. Știu că ea va fi mult mai concentrată”.


14:21 Pagină de istorie scrisă de Halep. Simona este prima româncă ajunsă în finala Turneului Campioanelor, după ce a învins-o cu 6-2, 6-2 pe Agnieszka Radwanska. Victoria a fost conturată în numai o oră și 7 minute. Ea redevine și numărul 3 mondial, poziție pe care va încheia sezonul 2014.


14:11 Recital Simona Halep. Aga este descumpănită în fața unui joc entuziasmant al româncei. Halep s-a desprins la 5-1, iar până în marea finală o mai despart câteva momente.


13:56 De neoprit! Evoluția Simonei de azi începe să semene tot mai mult cu cea din partida cu Serena Williams, de la mijlocul acestei săptămâni. Halep joacă un tenis de vis, la care Radwanska nu are replică. Româncei îi intră toate loviturile și face un al doilea break: 3-0.


13:50 Break Simona! Halep joacă un tenis de foarte bună calitate și în debutul setului secund. Românca a început cu break și zburdă spre finala de duminică împotriva Serenei Williams.


13:40 Fani din lumea întreagă își doresc o a doua confruntare între Simona Halep și Serena Williams la Singapore. Visul lor este foarte aproape să se împlinească. În numai 34 de minute, reprezentanta țării noastre a câștigat primul set, scor 6-2.


13.32 Dublu break Simona. Românca devine cu fiecare punct în plus irezistibilă pentru adversara ei. Radwanska este pusă în dificultate aproape la fiecare schimb. Halep s-a desprins la 4-1 și se îndreaptă cu pași mari către câștigarea primului set. Poloneza își pierde, treptat, și răbdarea.


13:22 BREAK Simona! Pe fondul unui ritm de joc foarte ridicat încă din startul întâlnirii, Halep reușește să câștige primul game pe serviciul adversarei. Românca o ține permanent sub presiune pe Radwanska, care încearcă pe cât posibil să domolească viteza de joc.


13:14 Radwanska câștigă primul game, în mare parte datorită serviciului. Simona se mișcă însă foarte bine în teren, ia rapid mingea și o plimbă pe poloneză ori de câte ori are ocazia.


13:09 A doua semifinală de la Turneul Campioanelor este gata să înceapă. Agnieszka Radwanska va servi în primul game al întâlnirii. Halep pare foarte liniștită și încrezătoare. Succes Simona! O țară întreagă te susține!


12:51 Simona Halep și Agnieszka Radwanska se întâlnesc pentru a șaptea oară în carieră, poloneza fiind în avantaj cu 4-2. Pentru prima dată însă, românca este mai bine clasată decât Radwanska în WTA, locul 4, respectiv locul 6. Citiți aici ce efecte au avut victoriile Simonei cu Radwanska.


12:32 Cu o victorie în fața polonezei Agnieszka Radwanska, Simona Halep revine pe locul 3 mondial, după Serena Williams și Maria Șarapova, care și-au asigurat deja aceste poziții până în 2015.


11:57 MECI WILLIAMS. Serena a câștigat prima semifinală, după un final dramatic. Americanca a revenit și în tie-break de la 1-4. Accederea în finală a reușit-o însă cu a patra minge de meci, cu 8-6 în tie-break. Bucuria Serenei a fost reținută. După ce Simona a calificat-o în semifinale pe Williams, liderul mondial o așteaptă acum pe Halep în finală. Românca mai are un obstacol de trecut, meciul cu Radwanska de la ora 13:00.


11:34 Se joacă cu garda jos pe final de meci. Wozniacki a avut o nouă șansă de a face break, dar Serena rezistă, chiar dacă nu mai are același serviciu constant, care a ajutat-o să revină în această semifinală. Williams este din nou la conducere, scor 6-5. Daneza va servi sub presiune. Caro are psihicul tare și salvează o primă minge de meci a adversarei, la un schimb de mingi senzațional! Prima semifinală se decide după un tie-break.


11:31 Serena își arată clasa. Williams a lansat o serie de atacuri, la care Wozniacki nu a putut să răspundă. Liderul mondial a făcut re-break!


11:11 Egalitate în setul trei: Serena Williams și Caroline Wozniacki au obținut fiecare câte 3 game-uri. Cine rupe echilibrul? Wozniacki are șansa break-ului la 4-4, dar lovește prea tare în minge și ratează prima oportunitate. BREAK LA A DOUA ȘANSĂ‚! Daneza este la un singur game distanță de finala de duminică.


10:48 Serena conduce pentru prima dată în această partidă: 1-0 în setul trei. Încurajările fanilor vin din toate colțurile lumii, care au găsit diverse modalități de a-și exprima susținerea. Serviciul este arma unu a americancei. Williams a servit deja 9 ași!


10:41 Egalitate la seturi în prima semifinală. Serena a renăscut din game-ul 13: altă concentrare, altă determinare, altă mișcare, alte lovituri și mai greu de returnat. Williams a câștigat cu 6-3, astfel că avem parte de un „decisiv”. Înainte de setul trei, numărukl 1 mondial s-a dus pentru câteva momente la vestiare.


10:27 Serena a rupt racheta, și-a apaludat adversara, a țipat cât au ținut-o plămânii și a izbutit în cele din urmă… Numărul 1 mondial a reușit primul break, la 2-2 în setul secund, și este din nou în meci. Până în acest game 13 al jocului, Wozniacki nu a arătat nicio slăbiciune.

10:11 De 26 de minute a avut nevoie Wozniacki pentru a câștiga primul set cu Serena. Reprezentanta Danemarcei s-a impus cu 6-2, după ce a încheita cu break. 14-2 a fost raportul greșelilor neforțate în primul set, în favoarea americancei.


10:05 Serena și-a ieșit din minți. A rupt racheta după un game în care Wozniacki nu i-a dat nicio șansă. Caro conduce cu 5-2 și pare că zboară spre finală. Williams a dat cu sete cu racheta de pământ, până a făcut-o „zob”


10:01 Jurnalistul american Ben Rothenberg remarcă faptul că Wozniacki a început partida cu Williams la fel ca și în disputele de la Montreal și de la Cincinnati, unde cele două jucătoare s-au întâlnit. De fiecare dată, daneza a câștigat primul set, dar Serena a revenit și a câștigat jocurile. Să avem parte și azi de un asemenea scenariu?


09:53 Reacția Serenei Williams se lasă încă așteptată, este 3-0 pentru Wozniacki. Este evident că Turneul Campioanelor nu a prins-o pe americancă în cea mai bună formă. De fapt, tot sezonul a fost destul de oscilant pentru ea. Poate și vârsta, 33 de ani, începe să-și spună cuvântul. Oricum, cu Serena nu se știe niciodată!


09:46 Partida dintre Caroline Wozniacki și Serena Williams a debutat cu jucătoarea daneză la serviciu. Și a servit foarte bine, motiv pentru care Williams nu a contat în primul game al jocului. Caro este pe tot terenul și reușește imediat să facă și primul break al partidei. Wozniacki confirmă încă din start forma excelentă pe care o traversează.


09.25 Urmează prima semifinală, Wozniaki – Williams, însă gândurile noastre zboară tot către meciul Simonei, de la ora 13:00. ProSport vă recomandă trei lucruri de ținut minte înaintea jocului Halep – Radwanska.


09:20 În câteva minute, în arena campioanelor își vor face apariția primele două semifinalsite, Caroline Wozniacki, primul loc în Grupa „Albă”, și Serena Williams, locul secund în Grupa „Roșie”. Din punct de vedere al palmaresului direct, Serena are un avantaj zdrobitor: 9-1! Daneza pare însă mai în formă ca niciodată și încearcă să dea lovitura în fața americancei. La pariuri, Wozniacki este cotată cu 3.25 la victorie. Cine are curajul să parieze pe Caro?


09:10 Simona Halep are ocazia de a deveni prima reprezentantă a României care va juca o finală la Turneul Campioanelor. În 1997, Irina Spârlea s-a oprit în semifinale, fiind eliminată de Jana Novotna. Atunci, Turneul Campioanelor se disputa în sistem eliminatoriu încă din primul tur, cu 16 fete pe tablou. Sandrine Testude și Mary Joe Fernadez au fost jucătoarele eliminate de Spârlea.


09:02 Înainte de a juca pentru un loc în finală, Caroline Wozniacki și Serena Williams s-au întâlnit și s-au încălzit la un concert susținut de Mariah Carey chiar la Singapore.


Bună dimineața vă spune Marius Huțu, care vă invită să stați alături de noi, să urmărim și să comentăm cele două semifinale de la Turneul Campioanelor. Pentru România este un moment istoric, având în vedere că între cele patru jucătoare care se luptă pentru accederea în marea finală de duminică se numără și Simona Halep. Sportiva noastră de aur va juca de la ora 13:00 cu Agtniesza Radwanska. Cele două jucătoare de top se vor înfrunta însă în a doua semifinală. În prima partidă, la Singapore, vor evolua Caroline Wozniacki și Serena Williams. Daneza este singura sportivă cu trei victorii în faza grupelor, în timp ce Serena Williams este în semifinale datorită Simonei Halep! Partida va începe la ora 9:30.

Știați că avem o pagină de Facebook dedicată Simonei Halep?

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros…
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe ultimul drum al tinerei
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup