Finalistă în 2014, Halep a fost eliminată în primul tur la Madrid de Alize Cornet: „Eram pregătită pentru un eșec”. Simona poate pierde locul 2. Mitu – Lepchenko 6-7, 4-6. Andreea, învinsă după două ore de luptă

Finalistă în 2014, Halep a fost eliminată în primul tur la Madrid de Alize Cornet:
  • Publicat:
  • Actualizat:

România a rămas fără două dintre reprezentantele pe tabloul principal al turneului de tenis de la Madrid. Simona Halep a cedat surprinzător, în minimum de seturi, în fața lui Alize Cornet din Franța, scor 6-7, 3-6, după un meci presărat cu multe greșeli neforțate din partea româncei, 38, iar Andreea Mitu a pierdut și ea, scor 6-7, 4-6, în fața americancei Varvara Lepchenko.

În urma celor două eșecuri de duminică, România mai contează în întrecerea feminină din capitala Spaniei doar pe Irina Begu, care s-a calificat în turul secund, unde va avea o misiune dificilă, urmând să o întâlnească pe nemțoaica Andrea Petkovic.


UPDATE 21:35 Game, set și meci Lepchenko! Americanca nu cedează presiunii, fructifică a treia șansă de meci și se impune, scor 7-6, 6-4, după două ore și trei minute de joc. Andreea iese din turneu, după o performanță solidă, reușind să ajungă pe tablou din calificări și cedând la limită în fața unui oponent mai bine cotat.


UPDATE 21:29 Andreea strânge din nou scorul. Ajunge la 4-5, iar presiunea va fi pe umerii lui Lepchenko, cea care va servi pentru meci.


UPDATE 21:20 Niciun game fără mingi de break, acesta poate fi rezumatul setului secund. Andreea se apropie la 3-4, după ce a salvat două mingi de 2-5. Cu un game înainte, românca a avut șansele ei de a câștiga pe serviciul adversarei, dar le-a ratat.


UPDATE 20:58 Break Lepchenko în setul secund. Americanca trece la conducere, 2-1, după ce câștigă pe serviciul Andreei în game-ul al treilea al setului secund.


UPDATE 20:42 Statistica primului set.


UPDATE 20:38 Din nefericire, Andreea a pierdut la limită primul set. A servit pentru câștigarea manșei la 5-4 și 6-5, dar în cele din urmă a pierdut tiebreak-ul, scor 3-7.


UPDATE 20:04 Mitu conduce cu 4-3 și serviciul, după primele șapte game-uri ale meciului. Andreea a avut prima șansă de a câștiga pe serva adversarei, chiar în game-ul inaugural, apoi a reușit să salveze trei mingi de break ale lui Lepchenko în game-ul patru și, imediat, a făcut break-ul, pe care a reușit să-l consolideze.


UPDAT: 19:33 A început partida dintre Mitu și Lepchenko. Din păcate, pe terenul 4 nu există stream-uri, așa că ne vom mulțumi cu desfășurarea live score a partidei.


UPDATE 19:12 Slavă Domnului, Lisicki și Vandeweghe au pus capăt unui meci de două ore și 36 de minute. Pe terenul 4, Mitu și Lepchenko vor începe partida peste aproximativ un sfert de oră. Andreea are șansa de a devenit a doua jucătoare a României calificată în turul secund, după Irina Begu, care a trecut ieri de japoneza Nara și va juca împotriva nemțoaicei Petkovic.


UPDATE 18:23  Andreea Mitu trebuie să mai aștepte până va intra pe teren. Meciul dintre Lisicki și Vandeweghe a ajuns în decisiv, după ce germanca a câștigat setul secund.


UPDATE 18:00 Au apărut și primele reacții ale Simonei după înfrângerea de astăzi:Am încercat să îmi apăr punctele și probabil asta m-a blocat mental. Eram pregătită pentru un eșec pentru că am jucat foarte multe meciuri și intervine oboseala”, a declarat Halep pentru DigiSport


UPDATE 17: 30 Simona Halep a fost eliminată surprinzător în primul tur la Madrid. Din păcate, lucrurile se pot complica pentru ea, dacă Șarapova va reuși un turneu bun aici. Vă invit să citiți o analiză interesantă făcută de colegul Cristi Voicu, despre cum poate pierde Simona locul secund în ierarhia mondială și de ce este atât de important, în acest moment, locul secund.


UPDATE 17: 00 Pe terenul 3 începe și meciul dintre Andrea Petkovic, cap de serie numărul 11 și Flavia Pennatta, o întâlnire importantă pentru români pentru că învingătoare o va întâlni în turul doi pe Irina Begu.


UPDATE 16:40 În acest moment pe terenul 4 are loc meciul dintre Sabine Lisicki și Coco Vandeweghe, partidă în care germanca se află în avantaj, 4-3, în primul set. După acest meci, urmează întâlnirea dintre Mitu și Lepchenko


UPDATE 16:20 Alte rezultate de la Madrid: Caroline Wozniacki a învins-o pe Jarmila Gajdosova, cu 6-3, 6-0, în timp ce Barbara Strycova a trecut  de Eugenie Bouchard, a șase favorită cu 0-6, 6-3, 6-3. Astfel, învingătoarea dintre Mitu și Varvara Lepchenko o va întâlni în turul secund pe Strycova.


UPDATE 15:49 România rămâne astfel pe tabloul principal la Madrid cu Irina Begu care s-a calificat deja în turul doi și cu Andreea Mitu care va juca astăzi în primul tur.


UPDATE 15:40 Prima mare surpriză a turneului de la Madrid. Simona Halep (2 WTA), finalistă anul trecut a fost eliminată în primul tur de Alize Cornet, cu 7-6 (6), 6-3


UPDATE 15:38 Cornet își câștigă serviciul și face 5-3. Simona servește pentru a rămâne în meci. Multe greșeli neforțate și un serviciu care a trădat-o fac ca Simona să se declare învinsă, după ce a salvat o minge de meci. Cornet se impune cu 7-6 (6), 6-3 și se califică în turul secund la Madrid.


UPDATE 15:35 Dacă Simona va pierde astăzi și Maria Șarapova va trece de turul secund, rusoaica va redeveni numărul 2 mondial, iar Simona va cădea pe locul 3


UPDATE 15:30 Cel mai bun game reușit de Simona până acum.  Ea își câștigă fără emoții serviciul și face 4-3.  „Cred că mă mișc foarte natural pe zgură. Cred că se joacă prea mult pe hard și prea puțin pe zgură. Ar fi foarte bine pentru corp să fie mai multe turnee importante pe zgură„, spunea Simona înaintea turneului de la Madrid. Probabil că are nevoie de mai mult timp de adaptarea la suprafața roșiatică.


UPDATE 15:25  Cornet este tot mai aproape de a câștiga acest meci. Ea și-a câștigat serviciul, în ciuda presiunii pe care Simona a pus-o pe ultimele patru mingi. 4-2 pentru Cornet!


UPDATE 15:20 Simona pur și simplu nu se regășește în acest meci. Totuși, fanii încă speră la o întoarcere spectaculoasă de rezultat.


UPDATE 15:15 Serviciul îi dă Simonei mari bătăi de cap, iar Cornet profită din plin de acest lucru. Halep salvează una din cele două mingi de break ale franțuzoaicei, însă e nevoită să cedeze game-ul. Este 3-2 pentru Cornet care încet, încet se apropie de o victorie mare.


UPDATE 15:10 Probleme mari pentru Halep. Simona e pusă sub presiune de Cornet care are trei șanse de break. Reușește însă să se adune și să își câștige cu greu serviciu, 2-1. În plus, mai cere o dată intervenția lui Cahill.


UPDATE 15:04 Cornet își câștigă serviciul cu un as, 1-1. Urmează Simona!


UPDATE 15:00 Între timp am aflat și cu cine va juca în turul secund, câștigătoarea din această partidă. Astfel, învingătoarea o va întâlni pe italianca Roberta Vinci (42 WTA), care a învins-o duminică, în primul tur, pe Monica Puig, cu 2-6, 7-6, 6-2


UPDATE 14:50 Începe setul doi. Simona servește și câștigă primul game, 1-0


UPDATE 14:50  Multe greșeli neforțate, chiar și o dublă greșeală, probleme mari la serviciu și nicio soluție pentru a contracara  jocul bun al lui Cornet o fac pe Simona să piardă tie-breakul, cu 6-8. Cornet câștigă primul set cu 7-6 (8), după o oră și 3 minute.


UPDATE 14:42 Simona își face cu greu serviciul și trimite meciul în tie-break, 6-6.


UPDATE 14:35  Cornet își câștigă serviciul, 6-5 și urmează Simona. Ea solicită intrarea pe teren a antrenorului. Locul lui Ioniță este luat de  Darren Cahill, cu care Simona se întreține câteva secunde


UPDATE 14:32 Simona servește pentru set, însă Cornet joacă excelent. Franțuzoaica salvează o minge de set și face break, pentru a restabili egalitatea, 5-5.


UPDATE 14:25 Simona se agață de fiecare minge a lui Cornet și pentru prima dată în acest meci ține aproape pe serviciul acesteia, 30-30. Eleva lui Victor Ioniță profită de o dublă greșeală a adversarei și reușește primul break al meciului, 5-4.


UPDATE 14:22 Simona Halep încearcă să o plimbe cît mai mult pe Cornet, să o scoată din ritm, știind că aceasta are probleme la mingile lungi. Din păcate, greșește foarte mult și franțuzoaica își trece în cont prima șansă de break, anulată însă repede de româncă, 4-4


UPDATE 14:15 În game-ul 7, Simona a reușit să pună presiune pe serviciu adversarei și să câștige două puncte, însă Cornet și-a adjudecat jocul și s-a detașat la 4-3.


UPDATE 14:05 Echilibru perfect, 3-3. Nicio șansă de break până acum.


UPDATE 14:00 Fanii tenisului și în special ai Simonei au remarcat că astăzi, românca are o coafură specială. Pentru prima dată, Simona a ieșit pe teren cu părul prins în ceea ce se numește în lumea modei, „coadă de cal”

 


UPDATE 13:55 Simona își câștigă și ea, fără emoții, serviciul, 1-1.


UPDATE 13:48 Începe meciul cu Alize Cornet la serviciu. Franțuzoaica câștigă fără probleme game-ul.


UPDATE 13:35  În câteva minute, pe terenul  Manolo Santana, începe meciul Simonei. Ea continuă și la Madrid colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, cel care i-a oferit numeroase sfaturi în timpul antrenamentelor.


UPDATE 13:25 Meciul dintre Maria Șarapova și Timea Bacsinszky s-a terminat, cu victoria categorică a rusoaicei, 6-2, 6-3. Ne pregătim de meciul Simonei Halep.


UPDATE 13:10 Tot astăzi va juca și Andreea Mitu, în primul tur la Madrid. Calificată în premieră pe tabloul principal, acesta o va întâlni pe americanca Varvara Lepchenko. Meciul este ultimul de pe terenul 4 și va începe în jurul orei 18:00, ora României. 


UPDATE 12:50 Până va începe meciul Simonei vă invit să citiți aici un articol interesant semnat de colegul Alex Tăcină despre surpriza de care a avut parte Simona, la Madrid


UPDATE 12:45 Șarapova a câștigat primul set și conduce cu 1-0, în cel secund.


UPDATE 12:25  Pe terenul principal al complexului care găzduiește turneul patronat de Ion Țiriac, Manolo Santana, a început primul meci al zilei dintre Maria Șarapova și Timea Bacsinszky. Rusoaica conduce deja cu 3-1 în primul set. După acest meci, va începe partida dintre Simona și Alize Cornet.


UPDATE 12:15 Bună ziua și bine v-am regăsit la o nouă zi de tenis a turneului de la Madrid. După ce ieri am trăit cu Irina Begu și Andreea Mitu bucuria accederi în turul secund, respectiv calificarea în premieră pe tabloul principal, astăzi îi vom ține pumnii Simonei Halep care va juca pentru prezența în turul secund.


Simona Halep începe astăzi lupta pentru apărarea celor 650 puncte cucerite anul trecut la Turneul de la Madrid, turneu de categorie Premier Mandatory, dotat cu premii în valoare totală de 4.185.405 euro. Finalistă în 2014, când pierdea în fața Mariei Șarapova, Halep încearcă acum să își ia revanșa și să își adjudece trofeul. În primul tur, Simona (2 WTA) o va întâlni pe Alize Cornet (28 WTA). Partida dintre cele două este programată pe terenul central, după meciul dintre Maria Șarapova și Timea Bacsinszky, care va începe la ora 12:00.

Halep și Cornet s-au întâlnit de trei ori până acum, iar franțuzoaica în vârstă de 25 de ani, se află în avantaj, după ce a câștigat două partide. Simona s-a impus în 2013 la Sofia, cu 6-4, 6-4, iar Cornet a câștigat în 2011, la Monterrey cu 7-5, 6-1. Ultimul meci dintre cele două a avut loc în 2014,la Dubai, Cornet profitând atunci de abandonul Simonei la scorul de 6-1, 1-1 pentru jucătoarea franceză.

Dacă va trece de Cornet, Halep va juca în turul 2 cu învingătoarea dintre Monica Puig (Puerto Rico, locul 47 WTA) și Roberta Vinci (Italia, locul 43 WTA).

 

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului său
IMAGINILE DURERII 😢 Mama lui Costel Corduneanu s-a prăbușit de durere când a văzut sicriul cu trupul neînsuflețit al fiului…
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Surprinzător! A văzut cine s-a calificat în semifinalele UCL și a spus clar ce echipă va câștiga trofeul
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
„Sincer, eu l-aș titulariza pe el la EURO”. Fotbalistul care nu trebuie să lipsească din echipa de start a României
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Pacienții care suferă de cancer colorectal se pot vindeca! Tratamentul revoluționar descoperit de medici
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
Bomba bombelor în showbiz, avem imagini colosale cu Anamaria Prodan
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte?…
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați. Filmul exploziei care a…
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape…
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Noi parteneriate cu țările din Orientul Mijlociu: România caută investitori pentru Tarom
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât veţi da înapoi pe lună
Cum puteţi să luaţi 40.000 de euro direct pe Revolut să vă plătiţi instant creditele de la alte bănci. Cât…
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz