LIVE BLOG Australian Open, ziua a cincea. Insomnia România! „Black Friday”: Niculescu, Tecău și Olaru, eliminați de la Melbourne! Pentru Halep urmează încă un meci de la ora 2:00!

LIVE BLOG Australian Open, ziua a cincea. Insomnia România!
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Monica Niculescu a ratat calificarea în turul 4, după înfrângerea suferită în fața rusoaicei Ekaterina Makarova, scor 4-6, 4-6
  • Au fost eliminați din turul secund de la dublu  Horia Tecău (alături de olandezul Julien Rojer) și Raluca Olaru (alături de americanca Lapchenko)
  • Novak Djokovic continuă cursa de urmărire spre al patrulea titlu consecutiv la Melbourne
  • Serena Williams a obținut a 61-a victorie la Melbourne, după ce a trecut de Daniela Hantuchova

UPDATE 16:30 Maratonul s-a încheiat pentru ziua de azi, dar nu uita! La ora 23:00 deschidem blogul pentru a șasea zi de la Australian Open. Pentru că Melbourne e o poveste fără de sfâșit, pentru nici nu-ți trece prin minte ce se mai poate întâmpla pe hardul albastru și pentru că Simona Halep joacă în turul al treilea, în direct, pe Eurosport 2, de la ora 2:00. www.prosport.ro te așteaptă!


UPDATE 16:00 BLONDY Genie Bouchard, o tipă în plină ascensiune

UPDATE 15:10 NOLE CONTINUĂ‚ Djokovic a învins căldura. Dar și pe Denis Istomin, scor 6-3, 6-3, 7-5 și e în turul 4


UPDATE 14:20 Favorită La casele de pariuri, Simona Halep ere o cotă de 1,04 pentru o victorie în meciul din această noapte, din turul al treilea, cu Zarina Diyas (Kaz)


UPDATE 14:15 FETELE COCHETELE au jucat și au câștigat în ziua a cincea de la Australian Open. Iată rezultatele din turul al treilea:


UPDATE 14:05 BURETE? E tricoul lui Tomas Berdych sau un prosop?


UPDATE 10:10 Ana Ivanovic și Sam Stosur gata de meciul zilei. Disputa reprezintă și „derby-ul” turneului de până acum. 


UPDATE 09:40 Simona Halep este singura reprezentantă a României care continuă la Australian Open pe tabloul principal. La noapte, românca va juca de la ora 2:00 (ora 11:00 la Melbourne) cu Zarina Diyas. Organizatorii au decis ca meciul să se desfășoare pe terenul numărul 3.


UPDATE 09:37 Djokovic se relaxează… pe Twitter. Mesajul sârbului înaintea meciului cu Denis Istomin, care va începe peste vreo două ore.

UPDATE 09:30 Serena nu se mai oprește. Williams a obținut azi-noapte, în fața Danielei Hantuchova, a 61-a victorie la Melbourne. Ea a devansat-o astfel pe recordmena de până azi, Margaret Court, care avea 60 de victorii la Australian Open. Totodată, Serena a ajuns la a 21-a victorie consecutivă împotriva jucătoarelor care au împlinit 30 de ani. Patty Schnyder a fost ultima jucătoare trecută de 30 de ani care a învins-o pe americancă, în 2009 la Roma. În întreaga carieră, Serena Williams a pierdut doar trei meciuri în fața unor femei de peste 30 de ani, a mai cedat cu Nathalie Tauziat (2000, Paris) și Jill Craybas (Wimbledon, 2005).

 


UPDATE 09:20 Ferrer, un nume de luat în seamă. Prin victoria cu 6-2, 7-6, 6-2, Ferrer s-a calificat pentru a 15-a oară în optimile unui Grand Slam în ultimele 16 prezențe. „Probabil că a fost cel mai bun meci al meu din această săptămână„, a susținut David. În turul 4, spaniolul îl va înfrunta pe Florian Mayer.


UPDATE 08:43 Tomas Berdych s-a calificat în optimi după o victorie cu 3-0 în fața bosniacului Dzumhur. Emoții au fost doar în primul set: scor final 6-4, 6-2, 6-2. Din Top 10, doar Juan Manuel Del Potro a plecat acasă până acum, eliminat ieri în turul secund.


UPDATE 08:15 Daniela Hantuchova nr. 1. Slovaca nu a reușit să furnizeze surpriza cu Serena Williams, dar i-a luat totuși șase game-uri, scor 6-3, 6-3. În WTA, Hantuchova este însă cu siguranță numărul unu la pian. 


UPDATE 08:08 Gazdele mai au încă o fată cu care se mândresc pe lângă Sam Stosur, pe Casey DellAcqua, care a ajuns deja în optimi.


UPDATE 07:45 Pe tabloul feminin s-au disputat toate partidele zilei a cincea, cu excepția meciului vedetă dintre Samantha Stosur (Australia) și Ana Ivanovic (Serbia). Blockbusterul dintre cele două va avea loc de la ora 10:00, pe Rod Laver Arena.


UPDATE 07:20 Canadianca Eugenie Bouchard (31 WTA) a reușit un joc de zile mari împotriva americancei Lauren Davis (68 WTA), defilând pe Terenul 3: 6-2, 6-2. David Ferrer, locul trei mondial, n-a întâmpinat nici el probleme cu Jeremy Chardy (31 ATP), 6-2, 7-6, 6-2. Așadar, Ferrer și Bouchard și-au câștigat biletul pentru optimi!


UPDATE 06:55 Galerie ca la fotbal pentru bosniacul Damir Dzumhur (188 ATP), în confruntarea cu cehul Thomas Berdych (7 ATP). Jucătorul din Balcani se află pentru prima dată pe tabloul principal al unui Grand Slam și un număr impresionant de conaționali îl incurajează. Damir se descurcă de minune, afișând un serviciu solid: 4-4 în primul set!


UPDATE 06:30 Finalista de anul trecut, Li Na (China), s-a calificat în optimi, după o partidă dramatică. Lucie Safarova (Cehia) a câștigat primul set la 1, apoi a apoi a servit în două rânduri pentru meci, dar chinezoaica a supraviețuit și a întors scorul în favoarea ei, 1-6, 7-6, 6-3.


UPDATE 06:00 Cifrele ne confirmă faptul că jocul a fost decis de erorile neforțate comise de Niculescu, nepermis de multe pentru stilul ei. Monica a izbutit o eficiență maximă la mingile de break convertite, din păcate, acest aspect n-a ajutat-o prea mult.


UPDATE 05:35 Monica Niculescu (România) părăsește competiția de simplu, Ekaterina Makarova (Rusia) merge în optimi, scor final 6-4, 6-4 pentru rusoaică Din păcate, românca a reprezentat doar o umbră a jucătoarei care în turul precedent a facut-o KO pe Sabine Lisicki. A fost o zi neagră pentru români, aceștia părăsind pe rând turneul australian: Tecău, Olaru, iar acum Niculescu


UPDATE 05:30 Niculescu strânge scorul! Realizază două game-uri rapide și pune presiune pe Makarova: 4-5! Cum ar fi un nou break acum!?


UPDATE 05:24 Makarova trimite o dreaptă violentă în cros, Monica n-o poate bloca, iar soarta partidei este aproape de a fi tranșată. Din păcate, nu în felul în care noi ne-am dori: 5-2 pentru rusoaică, cu dublu break. O umbră de speranță se mai poate întrevede. Niculescu face break-ul, în urma unui forehand sălbatic al Ekaterinei, acum tabela indicând 3-5 și 30-15.


UPDATE 05:17 Mingile lui Niculescu zboară nestingherite în out, una după alta, și Makarova se distanțează la două lungimi: 4-2. Deja situația devine alarmantă pentru româncă!


UPDATE 05:12 Monica nu reușeste să calmeze jocul. Rusoaica vine peste ea și face un alt break. Niculescu cere challenge la o minge dubioasă, dar în zadar, aceasta a aterizat chiar pe tușa de fund și scorul devine 3-2.


UPDATE 05:07 Da, ăsta este jocul! Monica rupe serviciul rusoaicei, după ce a „tăiat” aproape toate mingile din game. Cu un astfel de joc a obosit-o pe Lisicki, iar acum s-ar putea ca mușchii Ekaterinei să fie la fel de afectați ca ai nemțoaicei. 


UPDATE 05:01 Loviturile năucitoare ale rusoaicei o pun în mare încurcătură pe Niculescu, iar greșelile vin una după alta. Makarova și-a valorificat break-ul reușit mai devreme și conduce cu 2-0 în actul doi. Monica ține aproape, după ce și-a făcut serviciul la 15, dar eleva lui Călin Ciorbagiu trebuie să-și impună și jocul la retur, altfel sunt șanse minine pentru o revenire.


UPDATE 04:55 Serena Williams, prima favorită a competiției, și-a respectat blazonul și a trecut de Daniela Hantouchova (Slovacia), în două seturi identice, 6-3, 6-3. Americanca o așteaptă în optimi pe învingătoarea dintre Stosur (Australia) și Ivanovic (Serbia) Pe Terenul 2 lucrurile nu stau tocmai bine pentru noi: Makarova a izbutit break-ul, încă din primul game.


UPDATE 04:52 Serviciul Ekaterinei a început să funcționeze, iar Niculescu nu are replică la retur. 4-6 este scorul primei manșe, dar partida se joacă. A revenit cu Lisicki, se poate și acum! Haide, Monica!


UPDATE 04:45 Monica reușește punctul meciului. Maschează perfect o scurtă care cade la jumătate de metru de fileu. Nicio șansa pentru Makarova, dar rusoaica se concentrează și trece game-ul în dreptul ei: 4-4. Acum, jucătoarea aflată pe poziția 22 în lume beneficiază de două șanse de break și nu-i mai oferă niciun cadou româncei: 4-5.


UPDATE 04:34 Makarova realizază break-ul, dar din nou răspunsul Monicăi este prompt. Ekaterina greșește și egalitatea se restabilește încă o dată: 3-3.  un „Haide Monica”! zgomotos se aude din tribune. Apoi, românca și-a păstrat calmul și a făcut un joc perfect pe propriul serviciu. Acum conduce pentru a doua oară în meci și devine favorită la adjudecarea primei manșe, 4-3.


UPDATE 04:27 Rusoaica egalează, în urma unui game în care a reușit câteva lovituri direct câștigătoare, 2-2. Învingătoarea dintre Niculescu și Makarova o va întâlni pe câștigătoarea meciului Na Li (China) – Lucie Safarova (Cehia). Acolo se prefigurează un prim șoc al competiției, cehoaica zburdând pe teren: 6-1, 2-1


UPDATE 04:21 Monica preia conducerea pentru prima oară în meci, după un forehand în fileu al rusoaicei. Românca își face jocul ei obișnuit de slice, iar lucrurile nu arată rau în debutul partidei: 2-1.


UPDATE 04:15 Pe Terenul 2 a început mult așteptatul meci dintre Monica Niculescu și Ekaterina Makarova. Rusoaica începe cu un break din primul joc, iar monica replică imediat, concretizând chiar prima minge de a rupe serviciul adversarei: 1-1!


UPDATE 03:59 Raluca Olaru  și americanca Varvara Lepchenko au fost eliminate în turul al doilea la dublu de perechea Chan – Huber, favorite 13, scor 4-6, 6-7/4


UPDATE 03:20 GAME OVER Horia Tecău și partenerul său, olandezul Rojer, favoriți 10, au fost eliminați din turul al doilea al probei de dublu, scor 4-6, 4=6 cu Bhambri (India) și Venus (NZL). Meciul a durat 64 de minute


UPDATE 03:00 Raluca Olaru și Lepchenko (SUA) au capotat în primul set, 4-6, cu Chan (Taipei) și Huber (SUA), favorite 13. Americanca împlinește 38 de ani în acest an


UPDATE 02:55 Chan și Huber conduc cu 5-4 și servesc pentru primul set în partida cu Olaru și Lepchenko. Bhambri și Venus au făcut break în gameul de debut al manșei secunde, 6-4, 1-0 cu Rojer și Horia Tecău


UPDATE 02:50 Indianul Yuki Bhambri și neo-zeelandezul Michael Venus au confiscat primul set al meciului cu Tecău și Rojer, 6-4, pe terenul 8.Doar 30 de minute a durat actul inaugural


UPDATE 02:45 Olaru și Lepchenko sunt conduse cu 4-2 de Chan și Huber în actul de debut al partidei din turul al doilea la dublu


UPDATE 02:40 Tecău și Rojer sunt conduși cu 5-3 în primul set al meciului din turul secund la dublu cu Bhambri și Venus.


UPDATE 01:50 Pe turnantă Mai e puțin până când Jeremy Chardy va intra în linie dreaptă spre meciul din turul al treilea cu David Ferrer, al treilea favorit. Partida e programată pe Rod Laver Arena, în jurul orei 4, ora României

UPDATE 01:10 Shopping În caz că vreți să faceți cadou unei persoane dragi echipamentul Serenei Williams… Verificați de două ori mărimile!


UPDATE 00:50 Mister Sarajevo Bosniacul nr.188 ATP, Damir Dzumhur (21 de ani), câștigă prestanță. S-a calificat în turul al treilea unde îl vaântâlni pe Berdych, după ce Ivan Dodig a abandonat. „E ceva incredibil pentru țara mea, iar rezultatul poate fi comparat cu accederea naționalei de fotbal la Mondialul din Brazilia”. Damir s-a născut la două săptămâni după ce a izbucnit războiul în Sarajevo și spune că în orașul său natal nu există decât un teren pe suprafață rapidă. „Eu am avut noroc pentru că tatăl meu era antrenor și nu m-a împins nimeni de la spate. Sunt bucuros că la Melbourne l-am întâlnit în vestiar pe idolul meu, Patrick Rafter. Când eram mic, îi admiram tricourile, șorturile, stilul de joc și rachetele”, frapează prin sinceritate jucătorul venit din calificări. Stați cu ochii pe el!


UPDATE 00:40 CITATUL ZILEI vine de la Juan Martin del Potro: „Uneori, favoriții ies devreme de pe tablou”. Desigur.


UPDATE 00:30 MISS GENIE  E din Canada, are 20 de ani, e calificată în turul al treilea la Melbourne și i se spune Genie. Ea e Eugenie Bouchard. I se spune Genie, e calificată în turul al treilea la Melbourne, are 20 de ani și e din Canada. A meritat repetiția!? E din Canada, are 20 de ani…


UPDATE 00:20 A LUAT DEJA MICUL DEJUN Francezul Gilles Simon n-are somn. A ieșit deja la antrenament și unul dintre sponsorii săi l-a prins pe teren

 

 

„Cred că e recordul carierei mele”

„Efoarte dificil să atingi așa ceva. Nici nu știu cum am făcut-o”

„Nu mi-am dat seama până nu am servit pentru meci”

„E un bun mod de a termina partida”


UPDATE 23:55 32.000 de euro e suma cu care s-a ales Victor Hănescu pentru prezența în turul secund. Bucureșteanul a făcut un prim set aproape perfect cu Milos Raonic, 6-7, dar s-a înclinat 4-6, 4-6 în următoarele două acte. Canadianul e unul dintre cei mai în formă jucători ai lumii


UPDATE 23:45 Ciudat După ce în cursul acestei săptămâni temperatura s-a ridicat la 40 de grade Celsius, în week-end se anunță 22 de grade Celsius în timpul zilei în Melbourne!


UPDATE 23:35 Pariezi? Ar fi mai bine să n-o faci pe telefon, laptop, tabletă dacă ești pe un teren de tenis. Britanicul Daniel Dobson (22 de ani) se uită pe patru pereți într-o cameră de arest din Melbourne după ce a fost prins în urmă cu două zile că-și alegea din tribună cotele. La partidele de tenis n-ai voie  să pariezi din arenă


UPDATE 23:30 Așa arată o super-copertă. Păcat că argentinianul Del Potro a părăsit competiția azi, în turul al doilea.


UPDATE 23:20 În afara terenului îi descoperim pe actorii din arenă lipsiți de inhibiții. The Herald Sun îi prezintă pe Fabio Fognini și pe Daniela Hantuchova

UPDATE 23:15 Meciuri de urmărit (turul al treilea), ziua a cincea, 17 ianuarie

Serena Williams – Daniela Hantuchova (meci 1, Rod Laver)

Samantha Stosur – Ana Ivanovic (meci 4, Rod Laver)

Jeremy Chardy – David Ferrer (meci 2, Rod Laver)

Novak Djokovic – Denis Istonin (meci 5, Rod Laver)

Tommy Robredo – Richard Gasquet (meci 1, Hisense)


UPDATE 23:05 Programul românilor. Ora 2:00: Horia Tecău / Rojer vs Bhambri / Venus (turul secund) Ora 2:00 Raluca Olaru / Lepchenko vs Chan/Huber (turul secund). În jurul orei 4:00 Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova (turul al treilea)


UPDATE 23:00 Bine v-am găsit într-o nouă seară în care vom simți că sportul românesc trăiește. Ne putem continua goana după palpitațiile provocate de Monica, Horia, Simona sau Raluca și ne agățăm odată cu ei  și cu sufletul de fiecare minge de pe hardul albastru din Melbourne. Ne vom motiva după fiecare punct,  le vom ține pumnii în schimburile intense și vom găsi și noi cele mai bune unghiuri de,,, vizionare. ProSport declară deschisă a cincea pagină a LIVE BLOG-ului Australian Open. Cu români și cu toate poveștile din Melbourne Park.


În ziua a cincea de la Melbourne vor avea loc meciurile din turul trei în proba de simplu, iar miza unei victorii este imensă.  Monica Niculescu intră din nou pe hardul de la Melbourne Park și, după ce a impresionat în partida cu Lisicki, vrea să o mai facă o dată acum, cu Makarova.  ProSport vă prezintă analiza întâlnirii dintre cele două, cu plusurile și minusurile rusoaicei.

Monica Niculescu (60 WTA) – Ekaterina Makarova (22 WTA), a treia întâlnire dintre cele două (scorul meciurilor directe este egal, 1-1)

Monica Niculescu (26 de ani) – România

  • Antrenor și familie: Este antrenată de Călin Ciorbagiu, părinții ei se numesc Cristina și Mihai (ambii ingineri) și are o soră mai mare, care a jucat și ea tenis, Gabriela. Filmul favorit este „Gladiatorul”, iar mașina preferată este BMW.
  • Date personale: S-a născut pe 25 septembrie 1987, la Slatina, iar reședința o are la București. Cântărește 63 de kg și măsoară 1,68 m înălțime. Jucătorii favoriți sunt Martina Hingis și Andre Agassi.
  • Stilul de joc: Modul în care lovește mingea este unul ieșit din comun. Uneori lovește atât cu dreapta, cât și cu reverul cu ambele mâini, iar alteori cu o singură mână. Atunci când folosește ambele mâini, încearcă să mărească ritmul schimburilor, iar când folosește doar o mână, vrea să „calmeze” jocul. Utilizează slice-ul foarte des, iar jocul ei de vole este bine pus la punct.
  • Performanțe la Grand Slam-uri: turul trei la Australian Open (2011, 2012), primul tur la Roland Garros (2008, 2009, 2011, 2012), turul doi la Wimbledon (2008, 2010, 2011) și optimi la US Open (2011)
  • Premii în bani: 2.367.425 de dolari

                                          

Ekaterina Makarova (25 de ani) – Rusia

  • Antrenor și familie: Este antrenată de Evgenia Manyukova. Pe mama ei o cheamă Olga, tatăl e Valery și fratele, Andrey. A început să joace tenis la vârsta de 6 ani.
  • Date personale: S-a născurt pe 7 iunie 1988, la Moscova, acolo unde are și reședința.Cântărește 65 de kilograme și măsoară 1.80 m înălțime. Turneul favorit este US Open
  • Stilul de joc: Lovește forehandul cu mâna stângă și reverul cu două mâini: Suprafețele favorite sunt hardul și iarba.
  • Performanțe la Grand Slam-uri: sferturi la Australian Open (2012, 2013), optimi la Roland Garros (2011), turul trei la Wimbledon (2013) și sferturi la US Open (2013).
  • Premii în bani: 4.405.519 de dolari.

Plusurile și minusurile Ekaterinei Makarova

Plusuri:

  • Forța loviturilor: lovește foarte puternic (așa numitul „punch), iar mingile ei capătă putere, dar și plasament bun)
  • Concentrarea: este una din acele jucătoare care își intră foarte bine în rol în timpul meciurilor, devenind foarte greu de învins.
  • Serviciu puternic: dacă îi intră primul serviciu, jocul ei devine redutabil

Minusuri: 

  • Mobilitate defectuoasă: reprezintă cel mai mare minus al ei.
  • Mentalul : devine vulnerabilă în meciurile cu presiune.
A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul" presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci ... citește mai mult
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut…
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest. Nu își mai poate privi copilul în ochi
„Ne pare rău de fata aceea” Tatăl lui Mirel a izbucnit în plâns după ce și-a vizitat fiul în arest.…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
E cutremur! Cine este blonda care aspiră la titlul de "noua doamnă Şoşoacă". Avem imagini-bombă!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să nu îl citești!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul Transilvaniei
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic în Moldova, estul și sud-estul…
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
Andreea Sasu este însărcinată. Tatăl copilului este un celebru milionar, cu care s-a împăcat după ce i-a iertat infidelităţile
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege ca să fie clar
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului:
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu pot să-l privesc în ochi"
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
FABULOS! Cum a folosit primul pacient implantul cerebral Neuralink?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Chinezii au lansat mașina care bate TESLA (la PREȚ și DESIGN)! - GALERIE FOTO
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup