LIVE BLOG | Asia, luată cu asalt de valul de românce. Guangzhou: două tricolore în optimi. Halep reînnoadă șirul victoriilor pe ciment. „Die-hard” Niculescu suferă fizic, luptă fantastic și câștigă un duel epic! Seul: doar Begu triumfă și impresionează

LIVE BLOG | Asia, luată cu asalt de valul de românce. Guangzhou: două tricolore în optimi. Halep reînnoadă șirul victoriilor pe ciment.
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Cine s-a sculat de dimineață a avut parte de tenis tricolor la puterea a patra: am urmărit împreună, în format LIVE BLOG, duelurile din primul tur a patru românce, toate favorite la victorie, marți dimineață, în turneele asiatice de la Guangzhou și respectiv Seul.
  • Monica Niculescu (49 WTA) este prima româncă ajunsă în optimile turneului de la Guangzhou: „Die-hard” Monica suferă fizic, luptă fantastic și câștigă un nou duel epic, 7-6, 1-6, 6-3 în fața Yuliaei Putintseva (78 WTA).
  • Simona Halep (2 WTA) este a doua tricoloră în optimile de finală ale turneului de la Guangzhou: principala favorită a competiției a trecut în minimum de seturi, 6-4, 6-2, de croata Petra Martic (128 WTA).
  • Alexandra Dulgheru (54 WTA) a părăsit turneul de la Seul din primul tur, fiind învinsă de o jucătoare venită din calificări. Aliaksandra Sasnovick (136 WTA) a produs surpriza în fața favoritei șase a tabloului, câștigând în două seturi de câte 35 de minute, 6-3, 6-2.
  • Irina Begu (29 WTA) trece cu stil de primul tur al turneului de la Seul, învindând-o net pe ucrainianca Kateryna Kozlova (136 WTA), scor 6-2, 6-4. Principala favorită a competiției a defilat, după primele game-uri de tatonare, fiind de netrecut la serviciu,

 

Trei victorii tricolore au colorat marți dimineața pasionaților de tenis: România rămâne în cărți la Guangzhou și Seul prin cele două jucătoare principale-favorite – Simona Halep și Irina Begu, care ambele și-au câștigat cu lejeritate duelurile de la debut. Lor li se alătură în faza optimilor de finală din China, Monica Niculescu, autoarea unei noi partide marcă-înregistrată, în care a depășit cu multă dăruire și determinare problemele fizice apărute în final de prim set, întorcând soarta unui meci maraton, care a părut la 1-3 în decisiv și după o serie a adversarei de 9 gameuri câștigate din 11 disputate, că îi scapă mult de sub control. Viitoarea adversară a Monicăi Niculescu este jucătoarea venită din calificări, Rebecca Peterson (Suedia).

Simona Halep și-a confirmat supremația din 2015 pe terenurile rapide, cu o victorie de moral, care o ajută să reintre în ritm, fără a cheltui energie inutil, într-o zi cu condiții meteo dificile, cu temperaturi ridicate și, mai deranjant, umiditate foarte mare. În optimi, ne pregătim pentru un nou episod al rivalității româno-ungare pe terenurile de sport, Simona Halep urmând să o întâlnească pe promițătoarea Timea Babos.

Tot în două seturi, dar fără a avea fluctuații la fel de mari pe serviciu, a câștigat și Irina Begu, cea care a deschis prompt campania de la Seul, un turneu în care „echipa României” le-a pierdut deja pe Andreea Mitu și pe Alexandra Dulgheru. Pentru Irina, urmează duelul pentru un loc în sferturi cu Polona Hercog.


Așa am trăit împreună, în format LIVE BLOG, cele trei victorii în roșu-galben-și-albastru, dar și eliminarea Alexandrei Dulgheru

11:20 GAME, SET, MECI IRINA BEGU, 6-2, 6-4. Mai rapid decât Simona Halep, Irina își obține în 74 de minute biletul pentru turul următor al turneului de la Seul, acolo unde rămâne singura reprezentantă a României. Fără serviciu cedat, cu puncte decisive bine gestionate, Irina debutează ca o veritabilă favorită principală la trofeu.


11:12 Irina Begu va trebui să închidă partida cu serviciul, la 5-4, după două mingi de meci anulate cu joc îndrăzneț de Kozlova.


11:05 Break alb pentru Irina și desprindere la 4-3. Kozlovei nu-i rămâne decât să se agațe cu disperare de speranța că intervenția antrenorului o poate readuce în meci, la set și break avantaj pentru adversară. Irina Begu a fost însă extrem de calculată în acest meci.


10:55 Cinci game-uri fără break. Irina controlează autoritar game-urile pe propriul serviciu în setul  secund, cu un singur punct cedat în două lansări, în timp ce la retur, a fost aproape de break, înaintea ultimei pauze, însă Kozlova s-a ținut bine pe poziții în duelul „baloanelor”, cu mingi extrem de liftate, ucrainianca fiind prima care a accelerat, asigurându-și astfel succesul.


10:40 SET BEGU, 6-2. Doar 35 de minute i-au fost necesare Irinei pentru a încheia învingătoare primul set de la Seul. Serviciul o ajută, iar „Cobra” ne transmite în secțiunea de comentarii că „Begu joacă la nivel înalt…start ca o adevărată favorită”. Așa da!


10:35 Begu evadează în față și nu se mai oprește.11 din ultimele 16 puncte i-au revenit, iar meciul curge în favoarea ei, în mod categoric după primele patru game-uri de tatonare.


10:25 Break Irina Begu. Favorita turneului rupe ritmul la serviciu si preia conducerea pe tabela, 3-2.


10:20 Irina Begu este prima care are probleme la serviciu, cu 3 mingi de break- toate salvate, chiar daca Koslova are procentajul mult mai slab la mingea a doua – 25%, comparativ cu 40% – pentru Irina. 2-2.

,


10:05 Utlima, dar nu cea din urmă, Irina Begu dă și ea startul campaniei asiatice, din postura de principală favorită la Seul: Kozlova va servi prima pe terenul central.


10:00 Seul, altă poveste: Revenirea Alexandrei a fost una trecătoare, bielorusa taxând cu o serie de trei game-uri break-ul româncei. Dulgheru părăsește astfel turneul din primul tur, fiind învinsă de o jucătoare venită din calificări. Aliaksandra Sasnovick (136 WTA) a produs surpriza în fața favoritei șase a turneului, câștigând în două seturi de câte 35 de minute, 6-3, 6-2.


09:45 Revenirea Alexandrei: Dulgheru întrerupe la cinci seria de game-uri consecutive adjudecate de Sasnovick începând cu finalul primului set și, cu serviciul câștigat, pune presiune la retur, iar breșa se produce. Break-ul îi revine Alexandrei după o dublă greșeală a bielorusei – un scenariu pe care l-am regăsit mai devreme și în partida Simonei, și a Monicăi.


09:40 Problemele continuă pentru „Alex” Dulgheru: favorita 6 are prima șansă de break a manșei, o ratează, iar în game-ul imediat următor își pierde serviciul și astfel începe practic setul doi de la 0-3.


09:25 Set Sasnovick, 6-3. Alexandra nu reușește să mai apropie de serviciul advers, în timp ce propriile lansări rămân vulnerabile. Setul se încheie cu un nou break cedat, după două mingi de set anulate.


09:05 Start ezitant pentru Alexandra Dulgheru la Seul: „Piti” servește prima în meci și cedează chiar din debut, nereușind, spre deosebire de Sasnovick să convertească la rândul său oportunitatea de break din game-ul secund. 3-1 pentru bielorusă în puțin peste 15 minute de joc.


08:55 GAME, SET, MECI SIMONA HALEP, 6-4, 6-2. Principala favorită a turneului își obține și ea biletul pentru optimi, alăturându-i-se Monicăi Niculescu în această fază a competiției. Simona obține o victorie logică, fără a juca la nivel maxim, într-o zi dificilă din punct de vedere al condițiilor meteo.


08:50 La un game de victorie. Simona apasă pedala de accelerație și câștigă din nou contra serviciului, pentru a se desprinde la 5-2.


08:43 Așa se mobilizează Simona! Halep are o replică de clasă mondială după un game de serviciu complicat, de 14 puncte, cu minge de break a adversarei: își adună gândurile, îi arată prin fiecare gest adversarei că este montată și câștigă break pe serviciul doi. 3-2 și ecuația se simplifică pentru moment în setul doi.


08:35 Trei ore și 13 minute a durat lupta Monicăi cu prorpiul corp, cu o adversară cu destule lovituri câștigătoar, dar și cu canicula. Cel mai probabil, la fel ca la US Open, după prima victorie, ușurare este ceea ce simte acum Niculescu. Campioana s-a așezat rapid în scaun, sorbind cu nesaț apă, bucuria fiind reținută după un efort colosal. O altă jucătoare inimoasă, cu multe accidentări la activ dar și victorii smulse din ghearele adversarelor își face intrarea pe teren: Alexandra Dulgheru, la Seul.


08:30 VICTORIIIIIIEEEEE MONICA NICULESCU! „Die-hard” Monica suferă fizic, luptă fantastic și câștigă un nou duel epic, 7-6, 1-6, 6-3, efortul său încheindu-se cu un passant superb, pe lângă adversara sa făcută KO de voința incredibilă a campioanei en-titre.


08:22 Game-urile se lungesc pe Central, Simona ratează patru mingi de break într-un game maraton de 16 schimburi, dar în acest moment, veștile mari vin de pe terenul secundar, acolo unde Monica Niculescu chiar poate spune: „mai e puțin!”. Un game o mai desparte de victorie, la 5-3: Moni a exasperat-o cu jocul defensiv pe Putintseva, cu loburi trimise sistematic, repetitiv, până când adversara cedează.


08:17 Break alb, printre grimase pentru Monica, jucătoarea antrenată de călin Ciorbagiu aflându-se la serviciu, la 4-3!


08:15 Remontada: Monica Niculescu dă din nou lecție de supraviețuire pe teren și de îndârjire. Accidentată în final de prim set, condusă în decisiv, sapă adânc și găsește resursele pentru a câștiga contra serviciului și apoi de a egala la 3-3. Decisivul se joacă!


08:08 SET SIMONA HALEP, 6-4. Principala favorită domină partida, chiar dacă servicul doi este la cote de avarie. Raportul de forțe în raliu este însă net în favoarea tricolorei. Iată și statistica primului act.


08.05 Una caldă, una rece: pe Central, Simona câștigă din nou la retur, oferindu-și șansa de a servi pentru primul act, la 5-4, în timp ce de pe arena alăturată, veștile despre Monica Niculescu nu sunt deloc la fel de bune – sportiva din Slatina cedând break în fața Yuliei Putintseva și fiind condusă 1-3 în decisiv.


08:00 Simona pierde un nou break, a doua oară, tot din cauza serviciului doi, acolo unde procentajul este minuscul – un singur punct câștigat din 10. La egalitate, martic trimite un retur ghiulea pe mingea a doua, iar Simona cedează game-ul pe dublă greșeală, restabilind egalitatea, 4-4.


07:55 Halep domină net schimburile de mingi, o dată ce punctul a depășit două lovituri, dovadă fiind game-ul de serviciu, pentru 4-2, în care dreapta sa este letală. Martic ține însă aproape în set, cu o tactică super-agresivă la serviciu, de totul sau nimic: croata a servit deja cinci duble greșeli, a trântit racheta de pământ, dar tot serva apăsată o duce la 4-3.


07:40 Re-break Martic. Simona își cedează game-ul de serviciu, mingea a doua fiind o adevărată pacoste: niciun punct câștigat, din cinci. 2-2, însă stricăciunile sunt reparate rapid, cu un nou break, câștigat la 15.


07:35 Chinezii chiar nu se înghesuie la tenis, tribuna Centralului fiind la fel de goală ca și terenurile exterioare. Petra Martic evită al doilea break, ținută în viață de arma sa principală – serviciul.


07:30 Decisiv pentru Monica Niculescu. Putintseva câștigă categoric pe tabelă, 6-1, manșa secundă, care însă a fost tot un set lung, de 45 de minute – cu tot cu pauze incluse. Niculescu a fost clar sub potențial, câștigând doar 14 puncte, de două ori mai puține decât adversara sa. Regula de caniculă a WTA intră în vigoare și jucătoare primesc pauză de 10 minute.


07:25 Start lansat pentru Simona Halep: principala favorită se prezintă la startul turneului din Guangzhou cu același bandaj enorm pe coapsă pe care l-am văzut și la US Open, dar deplasarea în teren nu arată semne de suferință. Halep face ravagii pe diagonală, cu mingea razantă cu fileul, atacă prompt fileul și primește break-ul pe o dublă greșeală a adversarei, Petra Martic fiind evident pusă sub mare presiune.


07:20 Terenul central ne atrage atenția și emoțiile ca un magnet. Simona Halep a ieșit la încălzire, în frumosul echipament furnizat de Adidas. Petra Martic deschide confruntarea cu serviciul.


07:18 Monica Niculescu își câștigă primul game de serviciu în setul doi, însă partida care deja a depășit bariera de două ore de joc s-a complicat foarte mult pentru ea.


07:15 Undă verde pentru duelul Simonei Halep. Sara Errani a reușit trei break-uri în setul decisiv și s-a impus 6-2 în fața chinezoaicei Duan, astfel încât terenul central este pregătit pentru a o primi pe principala favorită a turneului.


07:10 Curs schimbat: Monica Niculescu suferă vizibil pe teren, iar Putintseva profită, câștigând opt din ultimele nouă puncte jucate cu returul și implicit obținând al doilea break consecutiv și desprinderea la 3-0 pe tabelă.


07:00 Monica Niculescu își pierde serviciul în debut de set doi: jucătoarele au revenit de la vestiare cu echipamente noi, Putintseva a dat rozul pe verde, iar Monica a optat pentru bleu. Vestea proastă este că erorile se fac din ce în ce mai prezente în jocul tricolorei, care cedează break într-un game în care a condus cu 40-15.


06:45 Prim set lung cât un meci de fotbal, finalizat cu greu de Monica, 7-5 în tiebreak. Niculescu se desprinde la 1-0 la seturi pe tabelă, câștigând cu mari eforturi tiebreakul primei manșe. Și aici, Monica a gestionat greu un start bun, cu un prim mini-break la primul punct oferit cadou printr-o dublă greșeală de Putintseva, pentru care tânăra de 20 de ani s-a pedepsit singură, cu lovituri repetate de rachetă în picior. Monicăi i-a tremurat însă și aici mâna, câștigând în prelungiri, cu punct făcut la retur, după ce se distanțase la 4-1 cu dublu break în debut de joc decisiv. și după 91 de minute de joc, ambele jucătoare își acordă o lungă pauză la vestiare, înainte de a relua duelul în setul doi.


06:35 Decizie la tiebreak în primul set: scenariul se repetă, Putintseva este agresivă, atacă serviciul doi al Monicăi în stilul Serenei Williams, mult din interiorul terenului, iar Niculescu nu poate salva decât una dintre cele trei mingi de break, ratând pentru a doua oară câștigarea primului act. Între timp, notăm faptul că meciul de pe Central – acolo unde așteptăm debutul Simonei Halep în China – Sarra Errani a fost egalată la seturi de Ying-Ying Duan, cu un set în oglindă, de 3-6, ceea ce înseamnă că startul meciului care ne interesează se amână, după ora 07:00.


06:26 Bis: Monica servește pentru a doua oară pentru set, după un un game de retur dominat și câștigat la 15. 6-5 pentru campioana în exercițiu. Veștile nu sunt însă deloc bune: tricolora cere intervenția medicilor la schimbul de terenuri și meciul este întrerupt pentru un time-out medical.


06:20 Monica Niculescu ratează închiderea setului, pierzându-și serviciul și egalitatea este restabilită pe tabelă, 5-5. O combinație deloc fericită pentru Monica, de eroare pe forehand, plus agresivitate sporită din partea mai tinerei Putintseva, care își crește raportul de reușite directe într-un game – așa se scrie istoria unui break în ceasul al 12-lea pentru sportiva din Kazahstan. Niculescu este atacată pe dreapta, împinsă în defensivă, iar winner-ul cu care Putintseva își oferă a doua minge de break a aterizat razant pe tușă. Momentul inspirat dintr-unul dintre filmele clasice ale copilăriei, „Cartea Junglei”, i-a purtat noroc Yuliei Putintseva, care s-a folosit de rachetă pentru a se scărpina, în loc de copac – așa cum făcea ursul Baloo.


06:10 Putintseva se îndreaptă mulțumită spre scaun, prosopul salvator cu multă gheață și adierea plăcută a ventilatorului după încă un game reușit de serviciu, care o forțează pe Monica Niculescu să închidă setul cu serviciul, la 5-4.


06:05 Monica, la un game de 1-0 la seturi. Putintseva pune pe tabelă primul său game alb la serviciu, iar Monica se desprinde din nou la diferență de două lungimi pe tabelă, la 5-3 cu un game comod, adjudecat la 30.


05:55 Niculescu se desprinde la 4-2, dar mimica sa este departe de a sugera mulțumirea. Efortul este eivdent, game-urile sunt mai degrabă  smulse unei adversare aflate acum în pragul unei crize de nervi, după cel mai frumos și intens schimb al partidei, cu Monica inspirată în defensivă, salvând cu lob spectaculos care aterizează pe tușa de fund a terenului un prim atac în raliu al kazahei, apoi cu minge chiar în colțul terenului, pe care Yuliei îi este peste putință a o returna. Putintseva dă cu racheta de pământ, iar Monica răsuflă ușurată încă o dată. Chiar dacă a câștigat punctul setului, Monica are probleme vizibile în a finaliza: intră în teren, încearcă atacul decisiv, însă primește replică și se retrage înapoi în spatele liniei de fund, însă și erorile Yuliei sunt numeroase.


05:50 Monica Niculescu întrerupe seria break-urilor, cu un game alb de serviciu, iar la 3-1 rezistă cu greu tentației de a se răzbuna pe fileu, după ce ratează mingea de dublu break și apoi atacul în diagonală scurtă, de la câțiva centimetri de plasă. Totuși, scorul pe tabelă îi este favorabil, la 3-2.


05:40 Al treilea break în trei game-uri: Niculescu se simte mai în largul său în game-urile de retur, iar nesiguranța adversarei – care găsește un passant inspirat, cu marjă mare de eroare dar suficient de departe de tricoloră – însă apoi livrează două cadouri, o propulsează pe favorita 6 la 2-1 pe tabelă. În timp ce pe terenul al doilea al complexului abia s-au încheiat trei game-uei, pe Central, acolo unde Sara Errani o testează pe reprezentanta gazdelor, Ying-Ying Duan, se schimbă mingile, la 4-3 cu break pentru italiancă!


05:34 Re-break Putintseva, după un game maraton pe serviciul Monicăi. Niculescu nu se poate desprinde pe tabelă, în ciuda celor patru mingi de game, venirile sale la fileu fiind timide. Break cedat pe o minge în diagonală care nu trece fileul, după un game care a durat mai mult de zece minute.


05:20 Break Monica Niculescu în debut de partidă. Start bun pentru campioana în exercițiu, care însă nu a reușit să îi aducă pe chinezi în arenă. Jucătoarea născută în Rusia se poticnește la serviciu, oferindu-i Monicăi minge de break cu o dublă greșeală, iar tricolora construiește cu răbdare punctul, pe serviciul secund al adversarei, forțând eroarea în apropierea plasei din partea mai tinerei sale adversare, cu o minge înaltă pe care Putintseva o smashează în propriul teren. 1-0 pentru favorita 6.


05:15 Evident, roz! Dacă mai avea cineva vreun dubiu, după ce am prezentat fotografia de mai jos, ei bine Yulia Putintseva alege o fustă roz și pentru duelul cu Monica Niculescu. Yulia deschide partida cu serviciul.


05:10 Es este Yulia, adversara Monicăi: nu în echipamentul de joc, ci în ținuta trendy flendy aleasă pentru petrecerea jucătoarelor.


05:00 Bună dimineața! Este marți, româncele iau cu asalt Asia: începem cu China și turneul de la Guangzhou, acolo unde toți ochii sunt ațintiți asupra Simonei Halep, singura jucătoare de Top 10 care se prezintă la startul competiției. Până să o vedem însă la lucru pe Simona, îi ținem pumnii Monicăi Niculescu. Pariorii prevăd o victorie a campioanei en-titre în minimum de seturi, luând în calcul precedentele două partide directe cu rusoaica atrasă de mirajul petrodolarilor spre federația din Kazahstan, Putintseva.


„Asian Swing” ne atrage atenția marți dis-de-dimineață asupra evoluțiilor a patru tricolore: două turnee au ca principală favorită o româncă – Guangzhou și Seul, iar Simona Halep își face revenirea în arenă după un US Open în care și-a salvat în mare parte sezonul 2015, etalând o impresionantă capacitate de a întoarce rapid situația complet defavorabilă de la capătul părții preferate a sezonului.

Simona Halep (2 WTA) – Petra Martic (128 WTA), Guangzhou, de la ora 06:30 (ora României)

Simona Halep este așteptată pe terenul central din China, în postura de mare favorită, constănțeanca având un avantaj net în fața oricărei jucătoare de pe tablou, în condițiile în care a doua favorită este clasată cu 15 poziții mai jos în ierarhia WTA. În plus, Simona este încrezătoare, are un record senzațional pe ciment în 2015, iar constanța în turneele de categorie a doua o recomandă detașat în fața unei adversare cu mari fluctuații.

Petra Martic are argumentul taliei, al unui serviciu puternic, are apetit ofensiv important, însă zilele în care croata reușea să provoace cutremure în circuitul WTA au rămas mult în urmă, la borna 2012. Avantajul din întâlnirile directe al lui Martic este irelevant, în condițiile în care partida s-a disputat în perioada cea mai bună a croatei, în timp ce Simona a crescut ca joc mai lent, ducând însă ascensiunea până la capăt.

Problemele la coapsă ale Simonei nu sunt întru totul depășite și sunt un motiv suficient de îngrijorare, mai ales în condițiile în care miza de puncte și bani nu este una specială la acest turneu. Însă a doua jucătoare a lumii și-a anunțat intențiile clare, pentru un turneu care, după Wimbledon, la momentul înscrierii pe lista de concurs, ar fi putut reprezenta un colac de salvare a sezonului.

Monica Niculescu (49 WTA) – Iulia Putintseva (78 WTA), Guangzhou, de la ora 05:00 (ora României)

Luptătoarea Monica Niculescu dă deșteptarea pentru fanii români ai tenisului, cu un duel în fața unei jucătoare din noul val, Iulia Putintseva, care nu traversează chiar cea mai bună perioadă. Crescută la Spartak Tennis Club, din Moscova, pe terenurile indoor pe care s-au antrenat, de-a lungul timpului, Anna Kournikova, Elena Dementieva, Anastasia Miskina sau Dinara Safina și Marat Safin, actuala reprezentantă a Kazahstanului nu a mai simțit gustul victoriei pe un tablou principal WTA de la Washington, la început de august.

Chinuită de o accidentare la mușchii abdominali înainte de US Open, Monica intră și ea, ca și Simona, cu un mic semn de întrebare legat de forma fizică, însă, pe hârtie, campioana în exercițiu este favorită în fața unei jucătoare răbdătoare, care reușește de multe ori să își plimbe adversara.

Alexandra Dulgheru (54 WTA) – Aliaksandra Sasnovick (136 WTA), Seul, de la ora 08:00 (ora României)

Turneul de la Seul, valoric sub cel din China, ne ține în priză pe mai departe, dacă ziua de tenis curge conform așteptărilor: Alexandra Dulgheru a prins lista capilor de serie și are din nou șansa de a aduna puncte și victorii, în tentativa sa de a reveni în Top 50.

Moralul bielorusei este alimentat de victoria recentă în calificările de la Cincinnati, în fața Monicăi Niculescu, cu tiebreak în setul decisiv.

Irina Begu (29 WTA) – Kateryna Kozlova (136 WTA), Seul, de la ora 08:00 (ora României)

Irina Begu închide ziua de joc pe arena centrală din Seul: până la un punct, similitudinile cu scriptul din partida Simonei, din China, sunt evidente. Din nou, principala favorită se întâlnește cu o sportivă trecută de sita calificărilor, însă Irina are net avantajul experienței, al vârstei și al taliei, în fața ucrainiencei care declară că iubește mingile tăiate și drop-shot-urile.

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Familia lui Costel Corduneanu refuză să deschidă sicriul cu trupul neînsuflețit. Motivul pentru care apropiații au luat această decizie
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Fanii n-au mai suportat! Ce a făcut jucătorul lui Arsenal, după ce echipa a fost eliminată din UCL: ”Dați-l afară!”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
Tânărul pe care Mădălin îl urmărea cu mașina rupe tăcerea: „A murit din prostia lui”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Cum să evitați epuizarea la locul de muncă: sfaturile utile de la specialiști
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate, fără păcănele
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Prințul cuceritor s-a despărțit de șatena sexy din Cluj și… din nou lângă marea iubire
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
FCSB – Rapid evidențiază o situație dezolantă pentru echipa lui Dan Șucu: giuleștenii au luat o decizie bizară
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
❗ Modificare: Trusa de prim ajutor și stingătorul NU mai sunt obligatorii pentru aceste vehicule❗
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură…