Halep joacă marţi în primul tur la Australian Open! La ce oră va fi meciul Simonei

18 ian 2016 6860 afişări Comentează şi tu Tenis
Halep joacă marţi în primul tur la Australian Open! La ce oră va fi meciul Simonei

Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, o va întâlni în primul tur de la Australian Open pe sportiva chineză Shuai Zhang, locul 133 WTA, marţi, de la ora 10.00, conform programului anunţat pe site-ul oficial al competiţiei.

Meciul va avea loc pe Margaret Court Arena.

Marţi va juca la Australian Open şi Alexandra Dulgheru, locul 61 WTA, în compania sportivei australiene Storm Sanders (Australia), locul 355 WTA, beneficiară a unui wildcard. Acest meci va fi ultimul de pe terenul 7.

De asemenea, Andreea Mitu, locul 96 WTA, o va întâlni în al doilea meci de pe terenul 19 pe Julia Goerges (Germania), locul 45 WTA. În confruntarea a treia de pe acelaşi teren vor juca Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 29 şi Johanna Larsson (Suedia), locul 50 WTA.

Mediafax

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/halep-joaca-marti-in-primul-tur-la-australian-open-la-ce-ora-va-fi-meciul-simonei-14968307
14968307
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
CEL MAI DUR ATAC de până acum al lui Putin la adresa României. A spus-o pentru prima dată cu subiect şi predicat. ESTE O ŢINTĂ