Halep a făcut un gest rar întâlnit în tenis! Arbitrul de la Indian Wells i-a acordat punctul, dar Simona a cerut să rejoace. Reacţia adversarei spune totul | VIDEO

15 mar 2018 61230 afişări Comentează şi tu Tenis
Halep a făcut un gest rar întâlnit în tenis! Arbitrul de la Indian Wells i-a acordat punctul, dar Simona a cerut să rejoace. Reacţia adversarei spune totul | VIDEO

Simona Halep a fost în noaptea de miercuri spre joi un exemplu pentru orice jucătoare de tenis. Constănţeanca a fost aplaudată atât pentru determinarea ei, cât şi pentru o mostră de fair-play pe care a oferit-o în sfertul de finală de la Indian Wells.

Simona Halep a smuls ropote de aplauze de la spectatorii din tribune, câştigând inclusiv respectul Petrei Martic încă din startul sfertului de la Indian Wells! Simona a dat dovadă de fair-play la scorul de 2-0, atunci când s-a petrecut o fază ieşită din comun. Arbitrul de linie a strigat "out", Simona a cerut challenge, iar reluarea i-a dat dreptate, mingea ştergând linia. Arbitra de scaun Paula Souza (Brazilia) i-a acordat punctul Simonei, pe motiv că Petra ar fi lovit deja greşit atunci când tuşierul a intervenit, decizie care a dezamăgit-o pe croată. Halep a impresionat în acel moment printr-un gest pe care puţine jucătoare l-ar fi făcut: a refuzat punctul şi a solicitat rejucarea sa, lucru care s-a şi întâmplat.

Adversara Simonei a fost surprinsă plăcut, mulţumind printr-un semn cu două degete ridicate. De asemenea, comentatorii americani au lăudat atitudinea liderului mondial.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.