Clujenii nu s-au vindecat de "Halep-mania". S-au vândut 10.000 de bilete în 3 ore, la meciul România - Germania. Când s-ar mai putea scoate în vânzare ultimele tichete

26 feb 2016 4826 afişări Comentează şi tu Tenis
Clujenii nu s-au vindecat de "Halep-mania". S-au vândut 10.000 de bilete în 3 ore, la meciul România - Germania. Când s-ar mai putea scoate în vânzare ultimele tichete
  • Meciul de tenis feminin, dintre România şi Germania, a creat isterie la Cluj Napoca.
  • Toate cele 10.0000 de bilete scoase la vânzare s-au epuizat în doar 3 ore, ardelenii stabilind un nou record în acest sens, la un eveniment organizat la Sala Polivalentă.

Tenisul feminin provoacă nebunie la Cluj Napoca. După ce la partidele cu Cehia s-au jucat cu casa închisă, se va întâmpla la fel şi la partidele cu Germania. Până şi organizatorii au rămas miraţi de interesul ardelenilor pentru partidă. În mai puţin de 4 ore s-au epuizat toate cele 10.000 de bilete scoase la vânzare, câte 5000 pentru fiecare zi. Biletele s-au putut achiziţiona de pe site-ul www.eventim.ro şi la stadul din Mall. Timpul rapid de vânzare a tichetelor a reprezentat un record, în privinţa partidelor organizate de Federaţia Română de Tenis. “Nu ne aşteptam să se vândă chiar atât de repede. A fost o supriză şi pentru noi. Se pare că lumea s-a obişnuit cu tenisul, la Cluj”, a spus Ionuţ Rusu, directorul Sălii Polivalente din Cluj.

Partidele de tenis, care se vor disputa pe 16 şi 17 aprilie, reprezintă al treilea eveniment sportive din acest an, organizat de Sala Polivalentă din Cluj, care se va juca cu casa închisă. Precedentul meci al echipei representative de tenis feminin şi partida de handbal dintre Românina şi Norvegia au epuizat, la fel, toate biletele scoase la vânzare.

Se ia în discuţie o nouă vânzare

Cererea mare de bilete a crescut preţul acestora şi pe “piaţa neagră”. Pe facebook au apărut deja anunţuri cu vânzări de bilete, pe care se cere de două ori sau chiar de trei ori mai mult, decât preţul initial. Cei care nu şi-au achiziţionat încă bilet ar putea avea o a doua şansă. Federaţia vrea să mai scoată la vânzare 1000 de bilete, înainte de meciuri.

 

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.