Alin Petrache a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby

8 feb 2017 790 afişări Comentează şi tu Rugby
Alin Petrache a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Rugby

Fostul rugbyst Alin Petrache, în vârstă de 40 de ani, a fost ales, miercuri, cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

În cadrul Adunării Generale, la care au participat 73 de structuri dintre cele 82 afiliate, a fost ales cu unanimitate de voturi Alin Petrache în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Rugby, dar şi cei trei vicepreşedinţi Haralambie Dumitraş, Mircea Copaci şi Călin Matei, toţi aleşi fără niciun vot împotrivă.

"Vă mulţumesc pentru votul de încredere de astăzi, el este confirmarea de care aveam nevoie, dovada faptului că am lângă mine oameni responsabili, că îmi propun obiective pertinente, că îmi sunteţi încă aproape. Nu vă voi promite lucruri mari, nu cred în promisiunile demagogice ale lumii în care trăim, prefer să îmi iau angajamente în primul rând faţă de mine, vă asigur că sunt mereu cel mai aspru critic al meu.

Acest nou mandat coincide cu un ciclu de Cupă Mondială, probabil că acest reper este primul care ne vine tuturor în minte şi este într-adevăr o prioritate calificarea la urmatoarea ediţie. O prioritate pentru care vom face cu toţii tot ceea ce ne stă în putinţă, fiecare dintre contribuţiile dumneavoastră individuale contând în rezultatul final.

Un lider fără oamenii săi este inutil, la fel cum sunt şi grupurile care îşi dispersează forţele şi energia, nereuşind să se coordoneze pentru că nimeni nu şi-a asumat această misiune. Avem nevoie unii de alţii de dragul acestui sport, el ne-a adus aici, el ne-a hotărât destinul, însă tot el şi-a pus soarta în mâinile noastre. Sper să fiu ceea ce aşteaptă fiecare dintre voi de la mine. Însă pentru aceasta am nevoie să vă am aproape, trebuie sa îmi vorbiţi, fie că discutăm despre proiecte, perspective diferite, probleme, doleanţe, speranţe. Sunt reprezentantul vostru, iar aceasta mă bucură şi mă obligă să fiu mereu mai bun, aşa că închei mulţumindu-vă pentru această onoare şi dorindu-mi să o merit în faţa fiecăruia dintre voi", a declarat Alin Petrache, preşedintele ales al Federaţiei Române de Rugby.

Tot miercuri au fost aleşi în urma voturilor celor prezenţi şi membrii Biroului Federal al forului de specialitate: Daniel Mitrea şi Corneliu Negruţ cu unanimitate de voturi, Mădălin Octavian Bunoiu (58 de voturi pentru, 5 împotrivă şi 9 abţineri) şi Gihan Erdal (69 voturi, unul împotrivă şi 2 abţineri). De asemenea, a fost ales ca membru al Biroului Federal din partea echipelor de seniori şi rugby feminin, Bogdan Saramet, din partea cluburilor de copii şi juniori, Nicolae Manolache şi din partea AJR-urilor şi AMRB, Ciprian Popa.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.