Situaţie bizară la o partidă de handbal din Liga Naţională, jucată la Cluj. Unul dintre arbitri a acuzat o criză de sciatică, echipele şi-au dat acordul pentru un joc în condiţii speciale

24 ian 2016 4482 afişări Comentează şi tu Handbal
Situaţie bizară la o partidă de handbal din Liga Naţională, jucată la Cluj. Unul dintre arbitri a acuzat o criză de sciatică, echipele şi-au dat acordul pentru un joc în condiţii speciale Fotografii: Dan TAUŢAN / MEDIAFAX

Partida dintre ”U” Cluj şi Măgura Cisnădie (scor 28-26), din cadrul etapei a 16-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, disputată sâmătă după-amiază, a fost condusă de un singur arbitru! La acest joc au fost delegaţi arbitrii internaţionalii Constantin Din şi Sorin Dinu, numai că al doilea a acuzat o criză de sciatică, astfel că nu a putut fi prezent în teren. Înaintea partidei, Sorin Dinu a fost consultat de medici, dar nu s-a putut face nimic în timp util pentru ca aceast să conducă jocul alături de Constantin Din.

În mod normal, jocul ar fi trebuit să fie condus de o altă brigadă de arbitri din localitate, dacă cele două echipe şi-ar fi dat acordul, sau să fie amânat cu 24 de ore pentru desemnarea unui nou cuplu. Totuşi, ”U” Cluj şi Măgura Cisnădie şi-au dat acordul ca partida să fie arbitrată doar de Constantin Din, care a dus la bun sfârşit meciul. Niciuna din cele două formaţii nu s-a plâns la final de arbitraj. Constantin Din şi Sorin Dinu au arbitrat anul trecut şi finala Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Veszprem.

  • A fost pentru prima dată în ultima vreme când o partidă de handbal a fost condusă de un singur arbitru, misiunea acestuia nefiind deloc simplă având în vedere dinamica unui joc.

În urma rezultatului de sâmbătă, ”U” Cluj s-a îndepărtat de locurile care duc automat în Divizia A la sfârşitul sezonului. Echipa pregătită de Carmen Amariei este acum la 10 puncte distanţă de locul 13, ocupat în prezent de Rapid Bucureşti. În schimb. Măgura Cisnădie continuă să aibă emoţii mari, având 4 puncte peste Rapid.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/situatie-bizara-la-o-partida-de-handbal-din-liga-nationala-jucata-la-cluj-unul-dintre-arbitri-a-acuzat-o-criza-de-sciatica-echipele-si-au-dat-acordul-pentru-un-joc-in-conditii-speciale-14986248
14986248
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Nu, nu este o glumă! Informaţia despre Gabriela Firea a EXPLODAT cu o săptămână înainte de alegeri. „Este adevărat că soţul său...”