Neagu: "Îmi place foarte mult modul în care lucrăm la CSM Bucureşti; lucrăm intens, foarte inteligent!" | ProSport LIVE

8 aug 2017 1345 afişări Comentează şi tu Handbal
Neagu: "Îmi place foarte mult modul în care lucrăm la CSM Bucureşti; lucrăm intens, foarte inteligent!" | ProSport LIVE

Interul stânga al echipei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a mărturisit, marţi, că este încântată de felul în care decurg pregătirile la noua sa formaţie, sub comanda antrenoarei daneze Helle Thomsen.

"Este stilul nordic de lucru, multă alergare, multă sală de forţă. Îmi place foarte mult modul în care lucrăm. Mă simt foarte bine. Mi se pare că lucrăm la modul foarte inteligent, nu la modul acela de foarte multe antrenamente doar ca să fim acolo în sală. Avem destul de mult timp liber, dar lucrăm intens. Mi se pare foarte bine până în acest moment şi nu pot să găsesc nici măcar un singur lucru care să nu îmi placă.

Nu numai neapărat de ea, şi Adi (n.r. - antrenorul secund Adrian Vasile), toată lumea care lucrează la echipă o face foarte bine, fetele sunt profesioniste", a afirmat Neagu, la ProSport LIVE.

Cristina Neagu, în vârstă de 28 de ani, spune că a avut o relaţie bună cu toate antrenoarele, dar precizează că au existat şi unii antrenori din partea cărora a simţit lipsă de respect. Căpitanul echipei naţionale consideră că tehnicianul suedez Tomas Ryde a implementat o altă mentalitate la prima reprezentativă a României. Interul stânga îl apreciază, de asemenea, pe noul selecţioner.

"Eu cu toate antrenoarele cu care am lucrat, m-am înţeles foarte bine. Antrenorul trebuie respectat indiferent dacă e bărbat sau femeie. Toţi au metodele lor de lucru mai bune sau mai puţin bune. Am avut şi antrenori cu care nu am rezonat. Am lucrat cu nişte antrenori de la care nu am simţit respect.

Tomas Ryde a luat presiunea de pe umerii noştri. Antrenorii români puneau foarte multă presiune pe mine. Dacă pierdeam un meci, mă arătau cu degetul. Tomas era un tip relaxat, nu punea presiune pe noi, pe rezultat, de aceea a şi funcţionat echipa naţională. Să nu uităm că în perioada lui am bătut pentru prima dată Norvegia într-un meci oficial după 16 ani. Ambros Martin nu mai are nevoie de prezentare. Ştim cu toţii ce rezultate excelente a obţinut la echipa de club", a completat Neagu.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.