România a luptat eroic, dar minutul 70 a fost al Norvegiei! Tricolorele vor juca în finala mică la Campionatul Mondial. Meciul pentru medalia de bronz va fi cu Polonia

Redactor:
Marius Hutu
România a luptat eroic, dar minutul 70 a fost al Norvegiei! Tricolorele vor juca în finala mică la Campionatul Mondial. Meciul pentru medalia de bronz va fi cu Polonia
  • Publicat:
  • Actualizat:
  • Semifinalele Campionatului Mondial de handbal feminin din 2015: Olanda – Polonia 30-25, România – Norvegia 33-35

România va întâlni Polonia în finala mică a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, meciul fiind programat duminică, de la ora 15:45. Finala mare se va desfășura între Olanda și Norvegia, tot duminică, de la ora 18:15.

Prima reprezentativă a făcut o altă partidă pe care istoria o va reține pentru multă vreme. Fetele au fost senzaționale, și-au depășit limitele: după un meci cu Danemarca de 70 de minute, au urmat alte 70 de minute cu Norvegia. România a jucat de la egal la egal cu Norvegia, a reușit să revină de fiecare dată când a fost în dificultate, dar nordicele sunt totuși cele care merg în finala mare.

EVOLUȚIA SCORULUI:

sursa: ihf.info

70′ Chiar la intrarea în ultimul minut, Norvegia primește 7 metri. Înscrie Alstad: 32-34. Nechita aleargă extraordinar și înscrie: 33-34. Cu 3 secunde înainte de final, Herrem pătrunde și înscrie golul victoriei: 33-35. Norvegia este în finală, România a făcut însă un alt meci istoric.

69′ Mork pătrunde în exterior și înscrie în inferioritate: 31-33. Oana Manea înscrie rapid: 32-33.

68′ Brădeanu ține România în joc: 30-32. Perianu „fură” mingea și pleacă pe contraatac: 31-32. Scoate și 2 minute de eliminare în tabăra Norvegiei.

67′ Norvegia desface apărarea României și se desprinde: 29-32.

66′ Paula Ungureanu scoate admirabil unu la unu, Perianu cade cu mingea în semicerc. Tricolorele scapă însă fără gol primit.

65′ Naționala trece printr-un moment dificil. Ardean a fost eliminată 2 minute, iar Alstad a marcat de la 7 metri: 28-30. Geiger explodează și înscrie fenomenal, la vinclu: 29-30. Repunere rapidă, iar Loke marchează chiar înainte de pauză: 29-31.

64′ România rămâne aproape de Norvegia, după un gol extrem de important al Adei Nechita: 28-29.

63′ Fază genială făcută de Norvegia. Combinațiile au făcut șah-mat apărarea României, Loke a rămas singură și a înscris: 27-29.

62′ Neagu trimite o torpilă, mingea ocoloște spațiul porții.

61′ Brădeanu ratează primul atac din prelungiri. Norvegia înscrie un gol norocos, după ce mingea a lovit de 2 ori bara: 27-28.

60′ Mork a făcut forțare cu 13 secunde înainte de final. România a plecat în atac, Norvegia a încercat să blocheze, Ardean reușește totuși să se înalțe pe la 10 metri și aruncă. Grimsbo parează, semifinala intră în prelungiri! 27-27.

59′ Ryde a cerut time-out, România era în pasiv. Neagu nu a reușit să înscrie. 

58′ Brădeanu vine lansată și trage la poartă, mingea se duce în transversală. Din fericire, nici Norvegia nu are mai mult noroc. Mai sunt 2 minute, România este în atac. Finalul este dramatic.

57′ Apără Paula Ungureanu de la 7 metri!!! Geiger egalează în inferioritate: 27-27. Fazele se succed cu rapiditate. Norvegia face forțare în atac.

56′ Kristiansen „fixează” portarul și marchează: 26-27. În amenințare de joc pasiv, Neagu trage la poartă, apără Solberg. Adversarele pleacă pe contraatac, dar Paula apără. Arbitrii dictează 7 metri și 2 minute eliminare la Ada Nechita, pentru mână pe adversară.

55′ Valentina Ardean înscrie un gol cu șansă: 26-26.

54′ Manea își ia adversara în spate și egalează: 25-25. Oftedal nu lasă România să respire: 25-26. Tomas Ryde cere time-out. „Avem o mare problemă cu alergatul înapoi„, semnalează Neagu.

53′ Brădeanu irosește o situație de atac, mingea ajunge imediat în atac la Herrem, care readuce Norvegia în față: 24-25.

52′ România se descurcă și în inferioritate, Nechita înscrie: 24-23. Molid vede cartonașul roșu. Norvegia se grăbește și egalează rapid prin Loke.

51′ Interul stânga face de toate. Trimite o torpilă în bară, mingea este repusă rapid în joc de Norvegia care egalează. Tot Neagu este eliminată 2 minute.

49′ Cristina Neagu înțeapă tot mai des: 23-21. Norvegia repune rapid și reduce din diferență: 23-22.

48′ Neagu înscrie un gol important, 22-21, iar la faza imediat următoare Ungureanu scoate o minge din extremă.

47′ Acțiune rapidă a Norvegiei, Nora Mork a pătruns pe un culoar în partea dreaptă de atac și avem din nou egalitate: 21-21. Oana Manea primește iar o pasă genială de la Neagu, dar nu reușește să o învingă pe Solberg. Ada Nechita recuperează mingea la un contraatac lansat de adversare.

46′ Apărarea mai „scoate” o minge! Perianu și Brădeanu sunt tot mai „sudate” în zona centrală. Ada Nechita ratează desprinderea, trimite mingea peste poartă. Gabriela Perianu este eliminată 2 minute.

45′ România trece în față. În numai 6-7 minute, jocul s-a schimbat total. Ardean trimite mingea în poarta goală: 21-20. Hergeirsson cere time-out. „Liniștite, să dăm din picioare în apărare! Calm!”, cere căpitanul Valentina Ardean.

44′ Egalitate! Oana Manea scoate 7 metri după un assist magistral marca Neagu. Eliza Buceschi înscrie cu siguranță: 20-20.

42′ Cristina Neagu apare de la mare distanță de poartă în inter dreapta, pătrunde și înscrie: 19-20. România atacă într-o altă formulă, cu Neagu, Brădeanu și Geiger.

41′ Paula Ungureanu mai apără o minge, România are șansa de a se apropia la o lungime de Norvegia.

40′ Apără Paula Ungureanu. Apărarea începe să fie tot mai compactă. Ada Nechita apare din nou la finalizare: 18-20.

39′ Au fost trei atacuri consecutive fără gol ale României, dar tabela rămâne deocamdată înțepenită. Cristina Neagu este faultată pe brațul de aruncare, mingea sare departe de poartă, dar arbitrii nu fluieră nimic.

35′ Stine Oftedal pătrunde și înscrie: 17-19. Un șut al Elizei este atenuat de blocaj. Norvegia se desprinde la 3 goluri, după un gol al extremei Solberg: 17-20.

34′ Norvegia înscrie cu noroc, după ce mingea a revenit din bară. Urmează o fază extraordinară a României, o succesivă dusă foarte bine până în extrema dreaptă, iar Ada Nechita reduce din diferență: 17-18.

33′ România recuperează o nouă minge în apărare, Cristina Neagu pleacă rapid în atac, deschide spre partea dreaptă, iar Gabriela Perianu, venită lansată, pătrunde și înscrie: 16-17.

32′ În amenințare de joc pasiv, Cristina Neagu a marcat. A scos și eliminare de 2 minute: 15-17.

31′ S-a reluat repriza secundă, Norvegia ratează o primă acțiune. România atacă în aceeași formulă ca și în primul minut.

PAUZĂ‚: 14-17. Cifrele primei reprize sunt următoarele:

30′ România face o apărare mai avansată și câștigă mingea. Mingea circulă rapid în atac, ajunge în extrema dreaptă, dar Nechita are ghinion, lovește bara. Ultimul cuvânt al reprizei îl are însă Paula Ungureanu, care mai are o intervenție la o aruncare de la 7 metri.

28′ Apărarea nu a făcut un joc foarte bun în prima parte a jocului, dar în schimb a mers jocul cu pivotul. Oana Manea a ajuns la cota 4: 14-17.

27′ Trei ocazii consecutive pentru România de a reveni la 2 goluri. Norvegia pleacă pe contraatac, iar Buceschi oprește neregulamentar o adversară. Nora Mork transformă: 13-17.

25′ Apărarea face o intercepție, dar atacul nu profită. Buceschi face forțare. Ungureanu revine după câteva minute în poartă, mai prinde o minge, dar naționala nu profită. 

24′ Nora Mork ține reprezentativa nordică la 4 goluri: 12-16. Prea ușor găsește breșe Norvegia în apărarea tricoloră. Neagu ia o acțiune pe cont propriu, dar este blocată de Grimsbo. România rămâne în atac și reduce din diferență prin Manea: 13-16.

23′ Norvegia înscrie prea ușor, Ryde are o izbucnire pe margine: 11-15. Ada Nechita sparge și ea gheața: 12-15.

22′ S-au înmulțit greșelile, Norvegia profită și se desprinde la 4 goluri: 10-14. Valentina Ardean întrerupe seria nordicelor: 11-14.

20′ Melinda Geiger a intrat cu gol în echipa României. Tricolorele au pierdut însă două atacuri, iar Norvegia conduce cu 2 goluri: 10-12.

17′ Relația de joc Mork – Loke aduce încă un gol pentru Norvegia: 9-10. Eliza Buceschi pătrunde, dar trimite peste poartă. A scăpat mingea din mână.

16′ Valentina Ardean obține un 7 metri, Cristina Neagu ajunge la cota 4. Înscrie cu siguranță: 9-9.

15′ Kristiansen ajunge singură pe semicerc și nu greșește: 8-9.

14′  Eliza Buceschi pătrunde și înscrie un nou gol important: 8-8.

13′ Kristiansen și Herrem readuc Norvegia în avantaj. Se joacă într-un ritm nebun, România ține pasul: 7-8.

12′ Norvegia egalează imediat, după o repunere rapidă de la centru. A înscris Mork: 6-6. Mingea ajunge la Oana Manea pe semicerc, care nu „iartă”: 7-6.

11′ Cu dureri, dar la înălțime. Ungureanu apără de la 7 metri!!!

Luciana Marin a primit o lovitură în față și a ieșit de pe teren sângerând. În inferioritate numerică, România scoate 7 metri, transformat de Neagu: 6-5.

10′ Încă o breșă în apărare, Kristiansen pătrunde, dar Paula Ungureanu are o paradă fabuloasă.

9′ Apărarea deocamdată nu ține. Oftedal marchează din nou, din zona centrală: 4-5. Cristina Neagu trimite o bombă în stilul caracteristic: 5-5.

8′ Prima reușită și a Cristinei Neagu, care a trimis mingea direct în vinclu: 3-4. Nora Mork a lovit bara. România a plecat rapid în atac și a egalat prin Oana Manea: 4-4.

7′ Amanda Kurtovic a înscris de la 7 metri: 2-4. 

6′ Norvegia a preluat conducerea: 2-3. Aurelia Brădeanu a șutat în bară.

4′ Vine și prima intervenție a Paulei, la o aruncare de pe picioare a coordonatorului Oftedal. Cristina Neagu a fost deja luată om la om.

3′ Heidi Loke este angajată excelent pe semicerc și înscrie fără probleme: 2-2. Cristina Neagu a avut o primă tentativă de a înscrie, dar nu a nimerit ținta.

2′ Nora Mork a replicat imediat: 1-1. Dar Eliza nu le lasă pe adversare să repsire și trimite din nou mingea în poartă: 2-1.

1′ România înscrie de la primul atac. Gol Eliza Buceschi, după o aruncare cu podeaua.

1′ România a început în atac, cu „7-le” deja consacrat: Ungureanu – Ardean, Neagu, Buceschi, Brădeanu, Nechita, Manea.

S-a auzit strigătul de luptă: „Pentru cine jucăm noi? Pentru noi!„. Meciul poate să înceapă.


21:25 Costică Buceschi, cu câteva minute înainte de meci, la Dolce Sport: „Cred că joacă un alt handbal față de ce am jucat în grupă. Va fi un meci mai greu decât cel cu Danemarca, decât cel cu Brazilia. Sperăm să facem față, să respectăm în teren ce am pregătit la antrenamente”. Paula Ungureanu are probleme la genunchi după partida cu Danemarca, dar a primit OK-ul medicilor pentru a juca în semifinală.


21:15 România este susținută la Herning de peste 100 de suporteri, dar și de oficiali ai liderului din Liga Națională, CSM București. Fostul director general Constantin Căliman și managerul echipei feminine Nicolae Luca l-au susținut pe Kim Rasmussen la prima semifinală, iar acum vor face galerie României. La Herning s-au întâlnit și cu antrenorii danezi Jakob Vestergaard și Rasmus Poulsen.


 20:55 Cristina Vărzaru, aflată în studio la Dolce Sport, a făcut o scurtă caracterizare echipei Norvegiei, în comparație cu ultimul adversar al României: „Danemarca le-a avut pe Kristiansen și Gravholt. Norvegia le are pe Loke și Mork, iar relația de joc dintre cele două este de două ori mai bună. În rest, punctele forte ale Norvegiei sunt contraatacul și faza a doua”.


20:45 A mai rămas fix o oră până la semifinala România – Norvegia! Peste câteva minute, cele două echipe vor ieși la încălzire. Sunt toate premisele că sala va fi arhiplină.


20:35 Avem și statistica primei semifinale a zilei. După cum arată și cifrele „generale”, Olanda a câștigat în fața Poloniei cu ajutorul contraatacului.


20:25 Olanda este prima finalistă a Campionatului Mondial, după o semifinală de vis cu echipa Poloniei, scor 30-25. Așadar, HCM Baia Mare are cel puțin o reprezentantă în finala mare de duminică. Olandezele au controlat jocul de la început și până la sfârșit, nu au avut nicio emoție. 


20:05 Valentina Adean a vorbit înaintea meciului România – Norvegia și despre selecționerul Tomas Ryde, cel care a condus echipa în semifinale la Mondialul din Danemarca: „Gândește pozitiv și ne dă tot timpul energie. Pune foarte mult accent pe pregătirea mentală. Nu vreau însă să fac comparații. A fost bine la națională și înainte, este bine și acum”.


19:35 Olanda a făcut pași extrem de importanți către o finală istorică. După 30 de minute, Abbingh & Co au un avantaj de 7 goluri cu Polonia (scor 15-8), în prima semifinală.


19:15 Norvegienii de la TV2 au făcut un mic reportaj cu jucătoarele echipei naționale înaintea semifinalei din această seară. „Norvegia e Norvegia. Când spui Norvegia, spui cel mai bun handbal din lume”, a declarat Paula Ungureanu. 


19:00 Gabriella Szucs (România) și portarii norvegieni Grimsbo și Silje Solberg au suferit adevărate „electroșocuri” în timpul acestui turneu final. Cițiți aici despre ce este vorba


18:30 La antrenamentul din această dimineață, Thorir Hergeirsson, selecționerul Norvegiei, s-a arătat foarte deranjat de faptul că un spyder-cam a fost utilizat deasupra suprafeței de joc, fiind lăsat în jos, până la 170 de centimetri pe parchet. „Cine este Moș Crăciun care controlează drăcia asta”, a fost reacția antrenorului islandez, care s-a oprit în timpul ședinței de pregătire și a început să urle.

După antrenament, Hergeirsson a declarat, potrivit ziarului norvegian Dagbladet: „Este o lipsă de respect față de echipă și de antrenor să practici cinematografie la 1.70 metri în timp ce jucătoarele se antrenează, e chiar periculos. Norocul lor că nu le-a spart nimeni camera în bucăți”.


18:00 Danemarca este a 5-a reprezentantă a Europei care și-a asigurat calificarea la turneul preolimpic după Campionatul Mondial, după ce a învins Muntenegru cu 28-20. Franța și Muntenegru vor lupta, așadar, pentru ultimul loc la „preolimpice” asigurat de ierarhia turneului final din Danemarca. 

De remarcat faptul că România și-a câștigat deja locul la turneu preolimpic din martie 2016, dar se poate califica direct la Jocurile Olimpice dacă va intra în posesia titlului mondial! În acest caz, Franța și Muntenegru merg la „preolimpic” în urma Campionatului Mondial, iar Spania și Suedia în urma Campionatului European.

Dacă Norvegia câștigă titlu, Spania se califică direct la JO, iar Suedia și Franța / Muntenegru merg la turneul preolimpic după Campionatul European


17:30 Aflată pentru prima dată la un turneu final, Patricia Vizitiu a vorbit despre atmosfera din lotul României: „De cât timp sunt la echipa națională, e pentru prima dată când simt o unitate de grup. Tot timpul ne întâlnim, vorbim. Noi cele care suntem pe bancă ținem mereu legătura cu fetele din teren. Atmosfera este foarte bună. Respect toți antrenorii care au fost la lot, toate jucătoarele, dar parcă acum e ceva diferit”.


17:10 După primele 30 de minute, Danemarca – Muntenegru 15-11 în meciul din cadrul turneului 5-8.


17:00 O lege nescrisă a handbalului spune că o echipă nu poate să aibă rezultate dacă nu are în primul rând poartă. România a stat bine la acest capitol și la acest turneu final, mai ales în fazele eliminatorii. Paula Ungureanu a transmis siguranță coechipierelor și a intervenit de fiecare dată când echipa a avut mai mare nevoie de ea.

„Indiferent de meci, de miză, eu încerc să-mi ajut cât mai mult echipa„, spune portarul echipei naționale. Paula a devenit mult mai liniștită la acest turneu final din momentul în care în Danemarca a ajuns și familia, care o susține meci de meci din tribune. „Contează foarte mult că băiețelul, soțul sunt alături de mine aici. Sunt mult mai liniștită”, ne-a destăinuit Ungureanu. 

Înainte de meci, Paula a transmis și un mesaj suporterilor de acasă: „Să ne susțineți, să ne țineți pumnii pentru că avem mare nevoie și de ajutorul vostru!”.


16:45 Semifinala României va fi condusă în această seară de un cuplu de arbitri din Slovenia, Bojan Lah și David Sok. Sunt, de fapt, aceeași arbitri care au condus și partida din grupa de la Frederikshaven! Lah și Sok au mai fluierat alte două jocuri ale Norvegiei la acest Campionat Mondial, cu Kazakhstan și cu Spania.


16:30 Într-o discuție cu ProSport, Valentina Ardean, căpitanul naționalei, a susținut că echipa este suficient de bine pregătită fizic, astfel încât să facă față unui meci intens și cu Norvegia, chiar și de 70-80 de minute dacă va fi nevoie: „Rezistăm, de ce nu? Toată echipa rezistă, am mare încredere în toate fetele. Chiar dacă mai sunt unele dureri, încercăm să trecem peste ele și să luptăm de la egal la egal cu Norvegia”.

Tricolorele înfruntă Norvegia după un meci cu prelungiri susținut în sferturile de finală, cu Danemarca. 


16:10 Într-o conferință de presă desfășurată înaintea partidei România – Norvegia, la care au participat cei doi selecționeri, Tomas Ryde a explicat de ce a desenat pe suprafața de joc la ultimul time-out, în partida cu Danemarca: „Desenatul pe suprafața de joc a fost unul dintre lucrurile pe care le-am făcut pentru a le determina pe fete să se concentreze. Pentru că am schimbat modelul. În mod normal desenezi pe tablă, iar eu m-am aplecat până la nivelul solului și am desenat pe suprafața de joc”.


15:45 Penultima zi de handbal de la Campionatul Mondial a început cu partida Rusia – Franța, contând pentru turneul 5-8. Echipa lui Trefilov a câștigat cu 31-25, astfel că și-a câștigat locul la turneele preolimpice.


România și Norvegia se reîntâlnesc în Danemarca la 8 zile distanță după ce s-au înfruntat și în Grupa D, la Frederikshaven. Atunci, campioana olimpică și europeană en-titre a câștigat cu 26-22, după ce România a ratat startul în ambele reprize. Interesant este faptul că același rezultat s-a înregistrat și la ultima victorie a naționalei împotriva Norvegiei la nivel oficial, la Euro 2000. Dacă acest lucru anunță ceva, rămâne de văzut vineri seara, la Herning, unde s-au mutat cele două combatante.

Cert este că România este azi o echipă schimbată față de cea care a jucat săptămâna trecută în faza grupelor. Naționala s-a schimbat substanțial din punct de vedere al atitudinii, are suficientă încredere în propriile forțe după victoriile cu Brazilia și Danemarca, entuziasm. Totodată, jucătoarele au rezolvat între timp toate problemele de comunicare, iar acum formează un grup foarte unit. Echipa a crescut și ca joc, având o singură problemă importantă înaintea semifinalei, cât de bine se recuperează fizic după o partidă care a solicitat-o foarte mult, cea din sferturi cu Danemarca. 

Bineînțeles, și Norvegia a crescut ca formă sportivă, trupa lui Hergeirsson fiind recunoscută că începe mai greu, dar pe măsură ce avanseasă în competiții jocul este tot mai solid.

  • Norvegia este adversarul cel mai des întâlnit de România într-un cadru oficial în ultimii 2 ani. Cele două formații au fost în aceeași grupă preliminară pentru Euro 2014, au nimerit în aceeași grupă și la turneul final continental de anul trecut, sorții le-au pus față în față și la CM 2015, dar și în preliminariile CE 2016! De fiecare dată, campioana olimpică en-titre a câștigat: 25-23 la Oradea, 27-19 la Bergen și 27-19 la Debrecen (ambele în preliminarii), la Campionatul European. 

Miza partidei de vineri este total diferită față de cea de săptămâna trecută, când s-a jucat pentru poziționarea în Grupa D. Acum, bătălia se dă la un nivel mult mai ridicat, pentru calificarea în finala Campionatului Mondial. Norvegia nu a mai ajuns în această fază de 4 ani, iar România de 10 ani!

Așadar, fiecare națională mai are doi pași de făcut pentru a câștiga titlul mondial! Norvegia a tot câștigat medalii de aur în ultimul deceniu, astfel că are în sânge știința de a învinge în marile bătălii. România a fost doar aproape de medalia de aur, în ultimii 10 ani fiind prezentă în alte 3 semifinale la turneele finale. Îndrăznesc tricolorele să se gândească la mai mult de această dată, adică să câștige titlul mondial? ProSport a stat de vorbă cu mai multe jucătoare înaintea acestei semifinale, iar după declarații este evident că echipa gândește și trăiește unitar în aceste zile, ceea ce este încurajator! Dar ce au răspuns tricolorele cu privire la meciul cu Norvegia și a posibilităților de a merge până la capăt, adică să urce pe prima treaptă duminică:

  • Patricia Vizitiu, inter dreapta: „Acum ori niciodată, poate trecem și noi de Norvegia. Dorința noastră poate va fi peste mentalitatea nordică. Ele sunt favorite, dar noi nu cedăm și luptăm până la capăt”
  • Melinda Geiger, inter dreapta: „Fiecare echipă este de bătut, dacă ne facem treaba cu inima, cu sufletul. Până la titlul mondial mai sunt doi pași, nu ne gândim încă la acest lucru. Luăm totul pas cu pas
  • Ana Maria Tănăsie, extremă stânga: „Norvegia are o echipă foarte bună, dar nu avem nimic de pierdut. Unitatea de grupă ne poate ajuta să trecem mai departe. Cred foarte mult că putem merge până la capăt, dar luăm totul pas cu pas”
  • Paula Ungureanu, portar: „Nu mai contează ce a fost în grupă cu Norvegia, nu ne gândim la nicio revanșă, ci doar la posibilitatea de a ne califica în finală. Ne așteaptă un meci foarte greu, credem în șansa noastră. Nu ne gândim încă la titlu, luăm totul pas cu pas”.
  • Valentina Ardean, extremă stânga: „Unitatea de grup ne-a ajutat și ne va ajuta în continuare. Ne dorim să trecem și de Norvegia, trebuie să gândim pozitiv”

 Știați că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri de cuțit. Ce a mărturisit în fața sediului de poliție, în ziua în care Andreea a fost condusă pe ultimul drum
Mama lui Mirel face primele declarații, după ce fiul ei a ucis-o pe studenta la Medicină cu zeci de lovituri…
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Blonda care a uimit în finala Champions League din 2019 s-a reprofilat. Cu ce se ocupa acum tânăra
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă îi dă cineva!"
Câți bani cere Oana Zăvoranu pentru o apariție la TV. Cristi Brancu a dat-o de gol: „Habar nu am dacă…
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul.
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de el, şi de fata aceea…
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Să-i fie ţărâna uşoară! Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul lor
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe ultimul drum
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
F1 Manager 2024 va permite crearea și gestionarea unor noi echipe de Formula 1
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Gușă - Vizer, conflictul ia amploare: interviul exploziv care adâncește ruptura din judo
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Imagini ruşinoase din Gaza: soldaţi israelieni s-au fotografiat jucându-se cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Praful saharian ar putea afecta această piesă a mașinii
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup