După 7 ani sub comanda lui Vlad Caba, HC Odorhei a intrat într-o nouă etapă, cea a sârbului Dragan Djukic. Lotul formaţiei harghitene pentru noul sezon

17 iul 2017 1878 afişări Comentează şi tu Handbal
După 7 ani sub comanda lui Vlad Caba, HC Odorhei a intrat într-o nouă etapă, cea a sârbului Dragan Djukic. Lotul formaţiei harghitene pentru noul sezon

HC Odorhei a intrat într-o nouă etapă, după 7 ani petrecuţi sub comanda lui Vlad Caba, perioadă în care a cucerit trei medalii, una de argint (2011) şi două de bronz, dar şi Challenge Cup, în 2015. De la începutul acestei săptămâni, formaţia harghiteană a demarat pregătirile cu un antrenor sârb, Dragan Djukic.

HC Odorhei se poate considera cea mai ghinionistă echipă a handbalului românesc în ultimii ani. De fiecare dată a terminat în top 4 la sfârşitul sezonului regulat, în urmă cu 3 sezoane chiar pe locul 1, dar de fiecare dată a şi pierdut în primul tur al play-off-ului, astfel că a ratat bătălia pentru medalii şi, implicit, pentru titlu. Pur şi simplu, actualul sistem a dezavantajat-o! Dar HC Odorhei nu a dezarmat. După ce s-a reorganizat în ultima perioadă şi a efectuat câteva transferuri interesante, unii jucători fiind chiar cu rezultate la turnee finale precum Saldatsenka şi Kovacevic, harghitenii au plecat din nou la luptă. ”Obiectivul nostru este locurile 1-2 în Liga Naţională şi câştigarea Cupei României”, ne-a declarat Istvan Gyori, team-managerul HC Odorhei.

Chiar la începutul sezonului, oficialul harghitean a ţinut însă să-i mulţumească public lui Vlad Caba: ”Vreau să-i mulţumesc lui Vlad Caba pentru cei 7 ani petrecuţi împreună. În aceşti ani am avut rezultate foarte bune, de două ori locul trei, o dată locul doi, plus câştigarea Cupei Challenge. Pentru noi începe acum o etapă nouă în viaţa echipei cu Dragan Djukic şi cu câţiva jucători noi cu experienţă”

Lotul echipei HC Odorhei pentru sezonul 2017-2018

  • Portari: Rangel Luan da Rosa, Buzogany Barna, Viachaslau Saldatsenka (HBW Balingen-Weilstetten)
  • Extreme stânga: Csog Vencel, Antonjo Kovacevic (RK Dubrava)
  • Interi stânga: Robert Fekete, Milos Dragas (Metalurg Skopje), Viacheslav Sadovyi (Eger)
  • Centri: Goran Kuzmanovski, Botond Balasz, Marius Szoke (Steaua)
  • Interi dreapta: Radu Ghiţă, Djordje Golubovic (Aarau)
  • Extreme dreapta: Maksim Baranau, Andrei Mihalcea
  • Pivoţi: Huba Talas, Andrei Voinea (Politehnica Iaşi)

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.