Costică Buceschi după turneul echipei Corona Braşov în Ungaria şi Slovacia: ”Suntem în perioada de căutări a unei formule cât mai clare de joc”

7 aug 2017 1816 afişări Comentează şi tu Handbal
Costică Buceschi după turneul echipei Corona Braşov în Ungaria şi Slovacia: ”Suntem în perioada de căutări a unei formule cât mai clare de joc”

Corona Braşov a susţinut zilele trecute primele meciuri de verificare în ”era Buceschi”, bilanţul fiind o victorie şi trei înfrângeri. În drum spre turneul de pregătire de la Michalovce (Slovacia), echipa de la poalele Tâmpei a disputat o partidă cu Debrecen, scor 29-31, a doua zi efectuând şi un antrenament comun cu formaţia maghiară. În Slovacia, Corona a debutat cu o victorie în faţa polonezelor de la MKS Lublin, scor 34-32, Eliza Buceschi – 8 goluri şi Laura Chiper – 7 goluri fiind cele mai bune marcatoare ale echipei. Turneul a continuat cu două înfrângeri, 26-37 cu Iuventa Michalovce (Laura Chiper - 6 goluri) şi 31-32 cu Kisvarda (Ungaria). În acest ultim meci, ultima achiţie, Laura Popa, a înscris 9 goluri, fiind principala marcatoare a echipei.

"A fost un turneu de pregătire util, cu adversari cu stil de joc diferit, iar acest lucru ne-a prins bine pentru că ne-a arătat foarte bine ce mai trebuie să lucrăm. Nu s-a pus accent pe rezultatul final deoarece suntem în perioada de căutări a unei formule cât mai clare de joc", a declarat Costică Buceschi pentru pagina oficială de Facebook a Coronei.

Cum s-au ”mişcat” celelalte echipe din Liga Naţională în jocurile de pregătire susţinute în ultimele zile:

Turneu amical Vâlcea: Măgura Cisnădie - HC Zalău 31-24, HCM Rm.Vâlcea - SCM Craiova 18-22, SCM Craiova - HC Zalău 30-20, HCM Rm.Vâlcea - Măgura Cisnădie 38-29, SCM Craiova - Măgura Cisnădie 36-25, HCM Rm.Vâlcea - HC Zalău 25-24.

Rapid Bucureşti şi CSM Roman au disputat două partide în Capitală, ambele fiind câştigate de trupa lui Constantin Ştefan cu 30-27 respectiv 29-27. În acest ultim joc, echipa pregătită de Vasile Mărgulescu a condus cu 7 goluri în prima repriză, fiind evidenţiată noua achiziţie, portarul Krstina Graovac.

Dunărea Brăila a obţinut primele victorii în mandatul lui Florentin Pera: 25-22 cu CSU Danubius Galaţi (Marija Shteriova, ultima achiziţie, a fost principala marcatoare cu 5 goluri) şi 23-19 cu Unirea Slobozia (Alina Czeczi a marcat 4 goluri, fiind cea mai bună marcatoare a Brăilei).

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului? 

.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.