Buducnost şi-a luat revanşa cu Gyor şi pare scăpată în câştigătoare a grupei din care face parte şi CSM Bucureşti

15 feb 2016 7260 afişări Comentează şi tu Handbal
Buducnost şi-a luat revanşa cu Gyor şi pare scăpată în câştigătoare a grupei din care face parte şi CSM Bucureşti

Budcnost Podgorica s-a impus cu 25-22 în faţa echipei Gyor, într-una din cele mai aşteptate partide de handbal ale sfârşitului de săptămână. Jocul s-a desfăşurat în cadrul grupe principale 2 a Ligii Campionilor şi a avut ca miză locul 1.

Cele două formaţii s-au întâlnit pentru a doua oară în această perioadă, prima partidă având loc la începutul anului la Gyor. Atunci s-a impus formaţia maghiară cu 22-20. Pentru a fi în pole-position în bătălia pentru locul 1, echipa Cristinei Neagu avea nevoie de o victorie fără a conta neapărat diferenţa, în condiţiile în care înaintea acestei runde cele două formaţii erau la egalitate de puncte - 11. Buducnost Podgorica a ţinut însă să câştige la o diferenţă mai mare decât a pierdut în jocul tur, astfel încât să fie avantajată şi de rezultatele directe în eventualitatea în care la sfârşitul fazei grupelor principale va avea acelaşi număr de puncte cu Gyor.  

Deţinătoarea trofeului şi-a îndeplinit obiectivul după cele 60 de minute, după ce a câştigat la o diferenţă de trei goluri, scor 25-22. Cristina Neagu a marcat 2 goluri. Astfel, Buducnost îşi permite şi o înfrângere în următoarele două partide, cu Vardar Skopje în deplasare şi FC Midtjylland acasă. Formaţia din Podgorica face parte din aceeaşi grupă cu CSM Bucureşti şi ar putea fi o posibilă adversară a echipei HCM Baia Mare în sferturile de finală.

Ştiaţi că avem o pagină de Facebook dedicată handbalului?

 

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/handbal/buducnost-si-a-luat-revansa-cu-gyor-si-pare-scapata-in-castigatoare-a-grupei-din-care-face-parte-si-csm-bucuresti-15074960
15074960
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
AMENDĂ URIAŞĂ pentru o televiziune din România, după ce pe ecran au apărut IMAGINILE ASTEA. Emisiunea era ”cu acordul părinţilor”, dar ei difuzau XXX