S-au pus în vânzare abonamentele şi biletele pentru Campionatul European de Gimnastică de la Cluj

29 dec 2016 1605 afişări Comentează şi tu Gimnastica
S-au pus în vânzare abonamentele şi biletele pentru Campionatul European de Gimnastică de la Cluj sursa foto: clujeurogym2017.ro

Biletele pentru Campionatele Europene de gimnastică artistică, programate la Cluj, în perioada 19 – 23 aprilie 2017, au fost puse în vânzare, iar preţul unui abonament de categoria I, care include calificările şi finalele costă 280 de lei, informează site-ul oficial al competiţiei.

Eveniment important în lumea sportului, Campionatele Europene de gimnastică artistică, programate la Cluj, în perioada 19 – 23 aprilie 2017, în Sala Polivalentă din localitate, vor reuni aproape 400 de gimnaşti şi gimnaste din 40 de ţări, aceasta fiind prima mare competiţie care deschide noul ciclu olimpic.

Totodată va fi şi un excelent prilej de a celebra a 60-a aniversare a primelor Campionate Europene feminine, care au debutat în 1957 şi care are au fost organizate la Bucureşti, în Sala Floreasca.

Cu 110 zile înaintea startului, au fost puse în vânzare biletele pentru această mare şi prestigioasă competiţie, deocamdată doar pachetele “abonament”, urmând ca în scurt timp să fie accesibile şi celelalte bilete.

De asemenea, biletele mai pot fi achiziţionate şi de la toate Magazinele Diverta din întreaga ţară. În perioada următoare vor fi puse în vânzare şi în reţeaua din Cluj-Napoca, precum şi la Casele de Bilete ale Sălii Polivalente din Municipiu.

Mediafax

 

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/gimnastica/s-au-pus-in-vanzare-abonamentele-si-biletele-pentru-campionatul-european-de-gimnastica-de-la-cluj-16042837
16042837
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.

ULTIMA ORĂ
DEZASTRU anunţat în urmă cu puţin timp: ”A INTRAT ÎN PICAJ” .ANUNŢUL pe care nimeni nu voia să-l audă. Bilanţul este IMENS