LIVE BLOG Turul Franței – Greipel i-a bătut pe Sagan, Kittel și Cavendish la sprint! Impey scrie istorie: e primul african în tricoul galben!

LIVE BLOG Turul Franței - Greipel i-a bătut pe Sagan, Kittel și Cavendish la sprint! Impey scrie istorie: e primul african în tricoul galben!
  • Publicat:
  • Actualizat:

Rutierii au de parcurs astăzi 176,5 kilometri între Aix-en-Provence și Montpellier, în etapa a șasea a Turului Franței. Fără să propună dificultăți importante de traseu, manșa se poate dovedi periculoasă pentru rutieri din cauza mistralului, care bate cu viteze puternice în această perioadă a anului. Se anunță viteze de 20-30 km/h, iar vântul va bate din față, creând condiții pentru borduri. Astfel, favoriții vor dori să stea cât mai în față pentru a evita „ruperea” de pluton, iar sprinterii vor încerca și ei să rămână în masa mare de cicliști. Se anunță o etapă nervoasă, care ar putea duce la noi căzături.


UPDATE 19:03: ProSport vă mulțumește pentru atenție și vă așteaptă și mâine, la etapa dintre Montpellier și Albi (205,5 km).


UPDATE 18:36: În ierarhia tricoului verde, Sagan rămâne pe primul loc, dar Greipel se apropie după ce a câștigat etapa și sprintul intermediar de azi.


UPDATE 18:27: Lobato (Euskaltel) a venit pe cinci, Kristoff (Katiușa) pe 6, iar J.J. Rojas (Movistar) pe locul 7.


UPDATE 18:26: Impey e noul lider al Turului, având un avantaj de 3 secunde în fața lui Boasson Hagen și 5 secunde în fața lui Simon Gerrans, fostul purtător al tunicii galbene.


UPDATE 18:22: Daryl Impey este primul rutier african care preia tricoul galben în istoria Turului Franței!


UPDATE 18:21: Daryl Impey este noul tricou galben al cursei!


UPDATE 18:19: Greipel a dominat clar, fiind lansat perfect de Greg Henderson. Cavendish a plecat mult prea devreme și nu a mai avut forță să câștige. Sagan a profitat și a terminat pe doi, iar Kittel a venit pe locul trei!


UPDATE 18:18: Andre Greipel a învins clar, după un sprint pregătit perfect de Lotto-Belisol.


UPDATE 18:17: Am intrat în ultimul kilometru!


UPDATE 18:16: Viteza rutierilor este de 65 de km/h în acest moment. Omega Pharma-Quick Step e mai în spate, nu are o poziție tocmai bună.


UPDATE 18:15: Plutonul e condus în acest moment de Argos-Shimano, echipă urmată de cei de la Lotto-Belisol. Mai sunt 2,5 kilometri până la finalul de la Montpellier.


UPDATE 18:14: Echipele sprinterilor vin în față! Va fi o nouă luptă între Cavendish, Greipel, Kittel și Sagan. Mai sunt 3 kilometri!


UPDATE 18:14: Au mai rămas 5 kiometri!


UPDATE 18:13: Brajkovic are probleme, sângerând serios din bărbie


UPDATE 18:11: Nici Daniel Navarro nu se mai poate ține de pluton după căzătură și va pierde timp!


UPDATE 18:11: Rein Taaramae (Cofidis), estonianul care era liderul echipei franceze, a pierdut contractul cu plutonul.


UPDATE 18:10: Plutonul s-a fragmentat, iar în primul grup au rămas în jur de 100 de rutieri. Mai sunt 7 kilometri până la final.


UPDATE 18:09: Slovenul terminase pe locul 9 în Turul Franței de anul trecut! Au mai rămas 8 kilometri!


UPDATE 18:08: Brajkovic a revenit pe bicicletă și pedealează singur spre final.


UPDATE 18:07: Astana ar pierde al treilea rutier în această săptămână, după Andrei Kașecikin, care a abandonat în etapa a treia, și Frederik Kessiakoff, care a renunțat azi.


UPDATE 18:06: Căzătură în pluton! Serios rănit este Janez Brajkovic, care nu se poate mișca! Unul dintre liderii de la Astana are mari probleme și este mutat cu greu de doctorul din pluton!


UPDATE 18:05: Cu zece kilometri înainte de final, Omega Pharma-Quick Step rămâne în frunte pentru Mark Cavendish. 


UPDATE 18:03: Plutonul este destul de alungit, din cauza trenei lui Omega Pharma-Quick Step


UPDATE 18:02: Omega Pharma-Quick Step preia trena în pluton cu 15 kilometri rămași de parcurs.


UPDATE 18:01: Zeci de mii de oameni au ieșit pe străzi pentru a saluta plutonul, chiar dacă etapa nu a fost deloc spectaculoasă.


UPDATE 18:00: Vântul bate puternic din lateral, cu circa 30 km/h. Câțiva rutieri pierd deja contactul cu marea masă a cicliștilor.


UPDATE 17:58: Plutonul este deja foarte alungit, s-ar putea crea o bordură datorită trenei puternice.


UPDATE 17:56: Au mai rămas doar 20 de kilometri din această etapă, iar Sky și Belkin sunt în fruntea plutonului.


UPDATE 17:53: Cavendish e destul de șifonat după căzătura de acum 15 kilometri.


UPDATE 17:52: Sky și Saxo-Tinkoff au venit în față și duc trena.


UPDATE 17:49: Plutonul a încetinit, iar Cav a revenit. Sylvain Chavanel a menținut o trenă relativ redusă în pluton, ajutându-l pe britanic.


UPDATE 17:47: În ultimii trei Kilometri, campionul Marii Britanii a recuperat 10 secunde și mai are doar 34 până la pluton! În sfârșit, Cav e așteptat de Peter Velits.


UPDATE 17:46: Interesant e că britanicul nu este ajutat de niciun coechiper să revină în pluton!


UPDATE 17:45: Cav  va forța să revină în pluton. Dar reușește britanicul să aibă destulă forță pentru sprintul final?


UPDATE 17:44: Cavendish are echipamentul destul de rupt! Totuși, britanicul este la 42 de secunde în spatele plutonului și folosește trena mașinilor pentru a reveni!


UPDATE 17:42: A fost o căzătură în pluton, a cărui victimă a căzut și Cavendish. Alți doi rutieri de la Belkin au fost implicați!


UPDATE 17:38: Probleme mecanice pentru Mark Cavendish, care revine în pluton cu greu.


UPDATE 17:37: Dacă Daryl Impey câștigă șapte poziții în fața lui Simon Gerrans, devine tricoul galben!


UPDATE 17:36: Au mai rămas 37 de kilometri, iar plutonul este în continuare compact.


UPDATE 17:28: Sagan nu a avut nevoie decât de doi-trei kilometri pentru a reveni în pluton.


UPDATE 17:26: Media orară pentru a treia oră de cursă a fost una ridicată, 48,9 km/h! Au mai rămas 46 de kilometri până la final!


UPDATE 17:24: Peter Sagan a spart în pluton și pierde timp față de pluton. Cu siguranță, slovacul va reveni în pluton.


UPDATE 17:19: Vântul nu este deloc prezent în cursă în ultimii 50 de kilometri. Ultimii 2,5 kilometri sunt destul de drepți, doar o curbă care îngustează drumul putând pune probleme rutierilor.


UPDATE 17:04: Etapa nu oferă spectacol. Plutonul pare să fi „neutralizat” cursa, neexistând nici măcar o tentativă de creare a unei borduri. Nici vântul nu pare a sufla tare.


UPDATE 16:45: A abandonat și Fredrik Kessiakoff (Astana), cu probleme după căzătura de ieri! Echipa kazahă a rămas cu doar șapte rutieri!


UPDATE 16:40: Până acum, etapa este, relativ, dezamăgitoare. Nicio evadare, nicio bordură, niciun eveniment important în 90 de kilometri!


UPDATE 16:33: În pluton au mai rămas doar 192 de rutieri. Lieuwe Westra (Vacansoleil-DCM) a spart, dar revine în pluton.


UPDATE 16:32: A abandonat Bouhanni! Francezul nu a mai putut continua și s-a urcat în mașina echipei sale.


UPDATE 16:30: Saxo-Tinkoff și Movistar se află și ele în față pentru a evita pierderea contactului cu Sky.


UPDATE 16:27: Cei de la Sky duc o trenă puternică în pluton, încercând să provoace o bordură.


UPDATE 16:25: Cedric Pineau, directorul sportiv al lui FDJ, consideră că Bouhanni este un luptător, dar că nu are șanse să termine Turul în acest an, fiind prea accidentat.


UPDATE 16:24: Mașina mătură este chiar în spatele lui Bouhanni. Sprinterul luI FDJ este aproape să abandoneze!


UPDATE 16:23: Media orară a celei de-a doua ore de cursă a fost de 41,7 km/h.


UPDATE 16:18: Bouhanni suferă și de o gastroenterită, care i-a forțat pe Andrei Kașecikin (Astana) și Yohann Bagot (Cofidis) să abandoneze acum două zile.


UPDATE 16:13: Nacer Bouhanni are mari probleme! Sprinterul celor de la FDJ a căzut ieri și se resimte, fiind lăsat de pluton la două minute în spate.


UPDATE 16:00: Cavendish a recuperat patru puncte față de Sagan. În schimb, Greipel a câștigat al patrulea sprint intermediar din pluton din acest Tur. Totuși, neamțul nu s-a descurcat la fel de bine și la final.


UPDATE 15:59: S-au format deja trenulețele pentru sprint! Sprint dus la o viteză destul de înceată, câștigat de Andre Greipel! Cavendish a terminat pe 2, Kristoff pe 3, iar Peter Sagan pe 4!


UPDATE 15:56: Quintana s-a dus la mașina medicală, unde a primit îngrijiri medicale la genunchi după căzătură.


UPDATE 15:53: Sprintul intermediar va avea loc în cinci kilometri!


UPDATE 15:50: Columbianul Nairo Quintana, unul dintre liderii lui Movistar, a căzut după o insuliță în mijlocul drumului. Columbianul nu a suferit răni grave și continuă.


UPDATE 15:48: Vântul bate cu putere din Vest cu 40 km/h. Dacă acesta își schimbă viteza, rutierii vor avea probleme.


UPDATE 15:46: Sprintul intermediar va avea loc în 10 kilometri. Echipele sprinterilor se poziționează deja în față.


UPDATE 15:44: Nu au existat borduri până în acest moment, dar totul este posibil. Vântul își schimbă direcția și viteza destul de des.


UPDATE 15:43: Directorul sportiv al lui Garmin-Sharp, Jonathan Vaughters, notează că plutonul este foarte nervos în aceste momente.


UPDATE 15:41: Cavendish are 35 de puncte în spatele lui Sagan în clasamentul tricoului verde. Dacă va câștiga sprintul intermediar, britanicul își va trece în cont alte 20.


UPDATE 15:39: Omega Pharma-Quick Step și Orica-GreenEdge au tras tare după Mate, care avea 5 minute avantaj la kilometrul 19. În doar 20 de kilometri însă, spaniolul a fost prins. Se merge rapid, cu o viteză de 45-47 km/h.


UPDATE 15:35: Plutonul dorește să rămână compact pentru sprintul intermediar de la kilometrul 63. Acolo, Cavendish, Greipel și Sagan se vor bate pentru puncte.


UPDATE 15:33: Luis Angel Mate a fost prins de pluton la kilometrul 40!


UPDATE 14:48: Nu este prima dată când spaniolul de la Cofidis a plecat singur într-o evadare într-un Mare Tur. S-a întâmplat anul trecut în Vuelta, în manșa a patra, cu final la Valdezcaray. Atunci a fost prins, iar etapa i-a revenit australianului Simon Clarke (Orica-GreenEdge).


UPDATE 14:45: Mate s-a distanțat deja la 3 minute și 20 de secunde în fruntea plutonului și pare că va fi singurul rutier din evadare azi.

 


UPDATE 14:40: Lui Mate îi va fi foarte greu să reziste în aceste condiții și cu un vânt extrem de puternic. Este singur și nu are niciun pic de ajutor. Dacă plutonul va rula repede, nu e exclus să se formeze o nouă evadare după ce ibericul va fi fost prins.


UPDATE 14:28: Mate s-a distanțat la aproape două minute după 4 kilometri.


 UPDATE 14:26: Conform primarului din Porto Vecchio, stațiunea din Corsica va câștiga 15 milioane de euro de pe urma organizării startului Turului Franței.


UPDATE 14:23: Primul atac a venit din partea ibericului Luis Angel Mate de la Cofidis, care are deja 40 de secunde avantaj.


UPDATE 14:22: A început etapa a șasea din Turul Franței!


UPDATE 14:06: Vești bune pentru Sky! Ian Stannard se simte mult mai bine, în timp ce Geraint Thomas se reface după fractura de pelvis suferită în etapa 1. 


UPDATE 14:00: Thomas de Gendt (Vacansoleil-DCM) a fost cel mai combativ rutier al zilei de ieri și va purta numărul alb pe fond roșu.


UPDATE 13:52: Destule coincidențe în ceea ce-l privește pe Mark Cavendish. Britanicul a câștigat pe 4 iulie și în 2012, dar și la Montpellier în 2011.


UPDATE 13:50: Peste zece minute se dă startul fictiv al etapei din Aix-en-Provence, iar rutierii încep să ajungă la linia de start.


UPDATE 13:43: Cavendish prezice că în etapa de azi vor exista borduri, la fel ca în manșa cu final la La Grande Motte din 2009, când Contador a pierdut 41 de secunde față de un grup de 28 de rutieri, din care a făcut parte și Armstrong.


UPDATE 13:41: Atât Haimar Zubledia, cât și Christian Vande Velde vor lua startul azi. Din Aix-en-Provence vor pleca, astfel, 193 de rutieri.


UPDATE 13:33: Startul manșei a șasea se va da la ora 14:20.


UPDATE 13:09: Van den Broeck a declarat că a dorit să continue, însă fizic nu a putut. „Nu am dormit toată noaptea, iar azi abia pot să merg! Mă doare îngrozitor”, a spus belgianul.


UPDATE 12:31: Și Christian Vande Velde (Garmin-Sharp) se resimte. Întrebat de Murillo Fischer (FDJ) dacă se simte bine, americanul a răspuns că nu e tocmai ok. Nu se știe dacă rutierul va porni azi spre Montpellier.


UPDATE 12:09: Dacă Jurgen van den Broeck, locul 4 din ediția trecută a Turului a abandonat, locul 6, Haimar Zubeldia (RadioShack-Leopard), suferă și el! Spaniolul a căzut ieri și și-a fracturat un deget. Dar bascul a promis că va continua, în ciuda durerilor.


UPDATE 12:05: Atacul piunezelor? După ce în ediția trecută, rutierii au căzut din cauza unor pene provocate de piuneze aruncate, iar Robert Kiserlosvki și-a fracturat clavicula după o căzătură, echipa Sky a anunțat că penele suferite ieri de Richie Porte și Geraint Thomas s-au datorat tot unor piuneze.


UPDATE 12:03: „Jurgen a vrut să continue, dar nu a fost posibil. Durerile au fost prea mari, iar de dimineață am extras 85 de centimetri cubi de fluid din genunchii săi„, au spus cei de la Lotto-Belisol despre retragerea belgianului Jurgen van den Broeck.


UPDATE 11:56: Rutierii își personalizează camerele din hotelurile unde locuiesc. Azi, Murillo Fischer și William Bonnet de la FDJ.


UPDATE 11:52: Van den Broeck este al doilea abandon după căzătura de ieri, primul fiind cel al francezului Maxime Bouet (AG2R-La Mondiale), care și-a fracturat mâna.


UPDATE 11:46: Lovitură puternică pentru echipa Lotto-Belisol. Liderul formației belgiene, Jurgen van den Broeck, a abandonat azi după ce a căzut la finalul manșei de ieri. Belgianul terminase pe locul 4 în Turul Franței în 2010 și 2012!


UPDATE 11:32: Mark Cavendish a câștigat ieri destul de clar sprintul final. A fost prima victorie pentru Cav după cea de acum două săptămâni de la Glasgow, când a câștigat titlul de campion național al Marii Britanii. Britanicul este și cel mai prolific rutier din Le Tour care se află în pluton, cu 24 de victorii de etapă în Marea Buclă. Seria sa a început în 2008 cu patru victorii de etapă, fiind urmat de un 2009 excelent, cu șase victorii. Au urmat cinci victorii în 2010 și în 2011 și trei în ediția trecută.


UPDATE 11:03: Daryl Impey poate deveni primul rutier african care deține tricoul galben dacă reușește să termine azi cu șapte locuri în fața lui Simon Gerrans.


UPDATE 11:02: Clasamentul general nu s-a modificat după etapa de ieri. Gerrans continuă să conducă, fiind la egalitate cu coechipierii Impey și Albasini.


UPDATE 10:58: Să forțeze azi Sky o bordură pentru a-l îndepărta pe Alberto Contador de Froome? Singura problemă este că rutierii vor întâlni mistralul la jumătatea etapei, iar o eventuală bordură ar putea fi anihilată de o trenă puternică pe parcurs.


UPDATE 10:36: Startul etapei se va da la ora 14:20, în timp ce postul Eurosport va intra în direct la ora 15:00.


UPDATE 10:35: Amendă incredibilă primită de Sylvain Chavanel. Rutierul francez de la Omega Pharma-Quick Step va trebui să plătească 100 de franci elvețieni pentru că a „mâncat într-un stil ce dăunează imaginii Turului Franței”.


UPDATE 10:33: Cavendish a câștigat clar în 2011 la Montpellier în fața lui Daniel Oss (Liquigas) și Tyler Farrar (Garmin). Nici Oss, nici Farrar nu se află în cursă.


UPDATE 10:19: Etapa de azi nu are pe traseu decât o cățărare de categoria a patra, astfel că rutierii au drum liber către sprint. Obișnuit, Montpellier găzduiește finaluri la sprint, dovadă și victoriile lui Robbie McEwen în 2005, Robbie Hunter în 2007, și Cavendish în 2011. 


UPDATE 10:14: Interesant este că patru echipe nu sunt sigure de viitorul lor după finalul acestui sezon. După doi ani în care Europcar a sponsorizat formația lui Jean-Rene Bernaudeau, firma de închirieri de mașini termină acordul și nu s-a pus de acord pentru o prelungire. Astfel, gruparea din care fac parte Pierre Rolland și Thomas Voeckler s-ar putea desființa după 13 ani, timp în care a purtat numele Bonjour, Brioches la Boulangere, Bouygues Telecom, BBox-Bouygues Telecom și Europcar. Nici Euskaltel-Euskadi, Sojasun și Vacansoleil-DCM nu își cunosc viitorul. Primele au probleme financiare, dar au sponsori, în timp ce Vacansoleil și DCM își retrag sponsorizarea după acest sezon.  Nu e de mirare că evadarea de ieri a cuprins doi rutieri de la Europcar, unul de la Sojasun, unul de la Vacansoleil-DCM și unul de la Euskatel-Euskadi.


UPDATE 10:12: Probabil cea mai amuzantă fază a zilei de ieri a venit cu 75 de kilometri înainte de final, când un fan care alerga pe lângă rutieri a primit un cot în față de la un alt suporter de pe marginea șoselei.


UPDATE 10:03: Rutierii de la Orica-GreenEdge continuă să surprindă și au creat o nouă parodie la un clip video cunoscut, pe care îl vor publica pe internet luni, în prima zi de pauză.


UPDATE 9:59: Ce este o „bordură„? Bordurile se formează în pluton în momentul în care vântul bate foarte puternic din față, iar rutierii care rămân în spatele plutonului sunt distanțați. E important ca rutierii să rămână cât mai în față, iar schimbul de trenă să se facă des, la 1-2 minute, pentru a evita ca un singur rutier să forțeze în față.


UPDATE 9:53: Prognozele meteo arată că vântul poate să bată chiar și cu 60-70 km/h între kilometrii 50 și 140 ai etapei de azi. Se merge în aceeași direcție pe care plutonul a mers și în 2009, către La Grande Motte, când o evadare de 28 de oameni, formată din Cancellara, Lance Armstrong, dar și toată echipa HTC-Columbia a lui Cavendish, i-a lăsat pe favoriții Contador, Schleck sau Evans în spate, aceștia pierzând 41 de secunde.


UPDATE 9:50: Fostul sprinter australian Robbie McEwen, acum consultant la echipa Orica-GreenEdge, glumește despre vântul anunțat azi, spunând că este destul de puternic pentru a spulbera spuma de pe capuccino-ul pe care îl bea.


UPDATE 9:48: După ce a câștigat clar ieri, în ciuda unei bronșite, Mark Cavendish e favorit la victorie și azi. Însă, cu siguranță, britanicul va trebui să se bată cu Andre Greipel (Lotto-Belisol), care nu a mai avut viteza necesară în sprintul de ieri pentru a se bate la victorie.


UPDATE 9:37: Nici Jurgen van den Broeck (Lotto-Belisol) nu se simte prea bine, având contuzii puternice la nivelul genunchilor. Un alt rutier de clasament general, Ryder Hesjedal (Garmin-Sharp) se resimte după ce și-a fracturat o coastă în etapa 1.


UPDATE 9:32: Căzăturile de ieri au făcut o nouă victimă în pluton. E vorba de Maxime Bouet (AG2R-La Mondiale), care și-a fracturat mâna și a abandonat din cursă. Nici Christian Vande Velde (Garmin-Sharp) nu se simte prea bine. A căzut ieri, iar un șurub fixat pentru o fractură de claviculă s-a deplasat, provocând un cheag în mușchiul sternocleidomastoidian. Nu se știe dacă veteranul american va porni în cursă.


Etapa 6: Sprintați! (joi, 4 iulie, Aix-en-Provence – Montpellier, 176,5 km)

Singura problemă pentru rutieri ar trebui să fie vântul care bate puternic în această zonă. Cu o unică ascensiune de categoria a patra la mijlocul etapei, manșa este desenată pentru un sprint masiv. Cu siguranță, o evadare va pleca din pluton încă din primii kilometri, însă nu va fi suficient de puternică pentru a rămâne în față până la Montpellier. Se vor asigura de asta echipele sprinterilor, care vor organiza o urmărire ca la carte, ce va deschide scena pentru un sprint masiv.

Favoriți: Mark Cavendish, Andre Greipel
Jokeri: Marcel Kittel, Matthew Goss

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Total bizar: iubita l-a pus să semneze un contract: ”Era foarte supărată!” Ce e obligat să facă și lucrurile interzise
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al…
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
„Foarte bun!” Portar pentru naționala României: „El va fi opțiunea la EURO”
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe toți cu prezența lui
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și…
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale
Ion Țiriac a plătit un preț obscen și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz!…
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din Iași
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
Ce a moștenit fiica lui Costel Corduneanu, la doar 12 ani. Elisa a...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au…
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
De ce suntem penultimii în UE la salarii și primii la creșterea prețurilor. Expert: „Inflația e mama tuturor taxelor”
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
11 sportivi români vor urca în ring la Campionatul European de box
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen