Viorel Simion şi Bogdan Dinu urcă în ring. Gala de Box Profesionist "Careul de aşi" are loc pe 18 martie în Bucureşti

11 feb 2016 984 afişări Comentează şi tu Box
Viorel Simion şi Bogdan Dinu urcă în ring. Gala de Box Profesionist "Careul de aşi" are loc pe 18 martie în Bucureşti
  • Gala de Box Profesionist "Careul de aşi" va fi organizată în data de 18 martie în Bucureşti, la Circul de Stat, a anunţat Federaţia Română de Box într-un comunicat oficial remis joi.

Printre sportivii care participă la eveniment se numără Viorel Simion şi Bogdan Dinu. Viorel Simion se va lupta, în cadrul galei de la Bucureşti, pentru titlul intercontinental la categoria pană, iar Bogdan Dinu va boxa la categoria grea.

Viorel Simion (34 de ani) deţine titlul mondial WBF la categoria pană, obţinut în data de 28 august 2015, în cadrul unei gale organizate la Galaţi. Românul s-a impus prin KO tehnic în repriza a treia în faţa ungurului David Kis (20 ani), după ce îşi trimisese adversarul la podea de două ori încă din repriza a doua. Simion a ajuns la 19 victorii la profesionişti (9 prin KO) şi o înfrângere.

Bogdan Dinu (29 de ani) a înregistrat 14 victorii din tot atâtea partide la profesionişti, dintre care 10 prin KO. Buzoianul stabilit în Canada este antrenat de Stephan Larouche, fostul tehnician între 2003 şi 2014 al lui Lucian Bute.

http://www.prosport.ro/alte-sporturi/box/viorel-simion-si-bogdan-dinu-urca-in-ring-gala-de-box-profesionist-careul-de-asi-are-loc-pe-18-martie-in-bucuresti-15069546
15069546
comments powered by Disqus
Versiune selectata: mobil / standard
ULTIMA ORĂ
Anuntul care aruncă în aer alegerile din Bucureşti. „Da, este adevărat, dar nu e o infracţiune”