Speranţe pentru Europene. Tavi Dobre (CSM Călăraşi) cel mai tehnic boxer de la Naţionalele de juniori

12 aug 2017 383 afişări Comentează şi tu Box
Speranţe pentru Europene. Tavi Dobre (CSM Călăraşi) cel mai tehnic boxer de la Naţionalele de juniori

Cei mai valoroşi juniori din boxul românesc s-au întrecut timp de cinci zile la Târgu Jiu, cu o dublă miză: titlurile naţionale şi un loc în lotul pentru Campionatele Europene de vârstă, programate luna viitoare la Albena, în Bulgaria (17-26 septembrie). În ring s-au tranşat 12 medalii de campion şi, aşa cum s-a întâmplat mai mereu în ultimii ani, cele mai multe trofee au ajuns la CSM Călăraşi. Clubul condus de fraţii Valentin şi Georgian Anghel a încheiat competiţia pe primul loc în clasamentul cluburilor, cu trei campioni, între care şi cel mai tehnic boxer al competiţiei, Tavi Dobre (categoria 46 kg).

Georgian Anghel: ”Avem copii buni şi sper să ne prezentăm cât mai bine la Campionatele Europene. Timpul este scurt şi din păcate nu s-au rezolvat problemele financiare ale federaţiei, aşa că va trebui să apelăm din nou la cluburi. Avem un cantonament în Republica Moldova, apoi un turneu în Bulgaria. Avem încredere însă în copii pentru că ştim că au valoare”. Valentin Anghel, Georgian Anghel şi Radu Zarif conduc lotul naţional de juniori.

Campioni 2017

Cat. 46 kg: Tavi Dobre (CSM Călăraşi)

Cat. 48 kg: Ciprian Dumitru (Horezu)

Cat. 50 kg: Mădălin Popescu (CSM Călăraşi)

Cat. 52 kg: Andreas David (Pandurii Tg. Jiu)

Cat. 54 kg: Ionuţ Lupu (CSM Iaşi)

Cat. 57 kg: Andrei Toboşaru (CSM Craiova)

Cat. 60 kg: Eduard Cristea (CSM Piteşti)

Cat. 63 kg: Ionuţ Pălănceanu (Dinamo)

Cat. 66 kg: Valentin Dumbravă (CSM Călăraşi)

Cat. 70 kg: Angelo Bambaloi (Craiova)

Cat. 80 kg: Ştefan Lătescu (Scorpions Iaşi)

Cat +80 kg: Vlăduţ Preda (CSM Danubius Tulcea)

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.