Dorin Goian intră pe teren la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall | Baschet 3x3 în Bucovina

16 iun 2017 722 afişări Comentează şi tu Baschet
Dorin Goian intră pe teren la Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall | Baschet 3x3 în Bucovina 3 imagini http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7961/16473075/2/sport-arena-streetball-suceava-1.jpg

Castorii Suceava Streetball by Iulius Mall, a patra etapă din cadrul circuitului naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball Tour 2017, se va disputa sâmbătă şi duminică şi va reuni la start peste 150 de participanţi.

Este pentru prima oară când circuitul naţional de baschet 3x3 se opreşte în capitala Bucovinei, iar fostul tricolor Dorin Goian şi cântăreţul de muzică populară Alexandru Recolciuc se numără printre invitaţii speciali.Cele mai bune echipe din ţară se vor duela pe terenurile oficiale FIBA 3x3 instalate la Iulius Mall din Suceava, alături de reprezentante ale oraşului gazdă, în căutarea punctelor din clasamentul mondial dar şi a premiilor în bani, care la categoria Open Masculin se ridică la 4000 de lei pentru echipa câştigătoare. Singura excepţie este naţionala masculină de baschet 3x3 a României, care duminică îşi începe aventura la Cupa Mondială din Franţa.

Meciurile de baschet 3x3 vor asigura doar o parte din programul celor două zile la Castorii Suceava Streetbal by Iulius Mall. Trupe de majorete şi dansatori dar şi invitaţi speciali, precum fostul component al naţionalei de fotbal a României Dorin Goian şi cântăreţul Alexandru Recolciuc, autorul celebrei melodii “Cântă cucu-n Bucovina”, vor întregi programul, urmând a fi prezenţi duminică la eveniment.Iubitorii baschetului din Suceava vor putea juca baschet încă de vineri dimineaţă, preziua competiţiei fiind rezervată diverselor activităţi baschetbalistice organizate în parteneriat cu clubul Castorii Suceava. Se vor organiza antrenamente, lecţii de baschet, concursuri pentru copii dar şi pentru părinţi.

Baschetul 3x3 a fost numit recent disciplină olimpică şi va intra în programul Jocurilor începând cu ediţia Tokyo 2020. Sport Arena Streetball, organizatoarea circuitului naţional şi membru în FIBA 3x3 Advisory Board, împreună cu partenerii săi, au susţinut acest demers al Federaţiei Internaţionale de Baschet încă din anul 2013.


 

  • Evenimentul din Suceava este organizat de clubul de baschet Castorii cu sprijinul Primăriei Municipiului Suceava şi Consiliului Local prin intermediul programului de finanţare nerambursabil 2017 şi este susţinut pe plan local de Iulius Mall, Lovegan Bistro şi Ecooptic. Circuitul naţional Sport Arena Streetball Tour 2017 este susţinut de Raiffeisen Bank, Fitbit, Nike, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas şi Ursus Cooler. Powered by Kiss FM.
Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.