Dezastrul continuă pentru echipele new-yorkeze! Pacers a anihilat-o pe Knicks

Dezastrul continuă pentru echipele new-yorkeze! Pacers a anihilat-o pe Knicks
  • Publicat:
  • Actualizat:

A zecea victorie în 11 meciuri pentru Indiana Pacers a venit chiar pe terenul lui New York Knicks, echipă care nu se regăsește în acest debut de sezon. Dar Pacers a avut nevoie de cinci minute suplimentare, câștigând în prelungiri, scor 103-96

*Indiana Pacers are un start excelent de sezon, cu 10 victorii în 11 partide. Paul George devine un superstar
*Chris Paul l-a depășit pe Magic Johnson în topul celor mai bune starturi de sezon în ceea ce privește meciurile consecutive cu minimum 10 puncte și 10 pase decisive

*Erik Spoelstra a urcat pe locul 4 în topul antrenorilor cu cel mai bun procentaj de victorie din istoria NBA, cu 66,3%, după victoria de aseară a lui Heat, scor 120-92, cu Orlando Magic


Duelul dintre Pacers și Knicks a fost unul dur. Beno Udrih (în alb) l-a „faultat” pe George Hill pentru a recupera mingea

În urmă cu nouă ani, Indiana Pacers avea o echipă excelentă, care se putea bate la titlu. Doar că o bătaie generală, care a inclus atât fanii celor de la Detroit, cât și jucătorii celor două echipe, a lăsat echipa fără câțiva jucători, care au fost suspendați de șefii NBA. E vorba de Ron Artest, Stephen Jackson și Jermaine O”Neal, jucători importanți pentru echipa din Indianapolis. Revenind în prezent, Indiana este din nou o formație care se poate bate la titlu. Cu greu, șefii echipei au reușit să pună cap la cap o echipă suficient de puternică pentru a-i asigura lui Frank Vogel calitatea necesară pentru a se bate la un nou titlu. Iar Pacers arată excelent în acest debut de sezon. Nu numai că au pierdut un singur meci din cele 11 disputate până acum, dar au și câștigat un adevărat superstar în persoana lui Paul George.

Care a explodat din nou aseară, în victoria obținută în prelungiri în fața lui New York Knicks, scor 103-96, marcând 35 de puncte. Dintre care 9 doar în ultimele cinci minute, care au adus, de fapt, victoria Indianei în „Madison Square Garden”. Și care au instaurat o stare de panică în interiorul echipei new-yorkeze. „Eu de obicei nu mă sperii prea ușor. Chiar mi s-a spus să nu mă sperii. Dar e prea mult, devine deja periculos”, a declarat J.R. Smith (21 de puncte, 5 recuperări), al doilea cel mai bun marcator al lui Knicks după Carmelo Anthony (30 de puncte, 18 recuperări). Dar meciul excelent făcut de Melo a „pălit” în fața celui reușit de George. Iar presa americană susține deja că jucătorul Indianei e printre cei mai buni din NBA, chiar și mai bun decât Anthony. Deocamdată, cifrele îi dau dreptate. Și locul în clasament al lui Pacers (10-1), primul în Est, față de doar 14, penultimul, ocupat de Knicks (3-8).


Deși s-au zbătut, jucătorii lui Nets nu au reușit să își blocheze adversarii aseară

6-6 pentru locul 6

Nici Brooklyn Nets nu o duce prea bine. Echipa antrenată de Jason Kidd a bifat a patra înfrângere în ultimele cinci meciuri, scor 91-95, pe terenul lui Charlotte Bobcats. A fost prima victorie după șapte eșecuri la rând a lui Bobcats în fața lui Nets, iar succesul a venit în urma evoluției excelente a lui Kemba Walker (31 de puncte), record în acest sezon pentru conducătorul de joc al echipei patronate de Michael Jordan. Un alt plus important al gazdelor a fost jocul sub panou, acolo unde Bobcats a câștigat duelul recuperărilor, scor 41-36, și cel al punctelor marcate, scor 52-34. Fără Brook Lopez, accidentat, Kevin Garnett (4 puncte, 8 recuperări) nu a făcut un tandem eficient cu Reggie Evans (0 puncte, 3 recuperări), iar celelalte staruri ale lui Nets, Paul Pierce (12 puncte) și Deron Williams (4 puncte) au avut evoluții submediocre. Evident, Nets (3-8) e pe 13 în Est, un start mult sub așteptări, în timp ce Bobcats rămâne la 50%, cu 6 victorii și 6 înfrângeri, ocupând locul 6 în Est.


La 36 de ani, Nowitzki evoluează ca în prima tinerețe

Nowitzki, ca la prima tinerețe

Când Monta Ellis a fost adus la Dallas, mulți au spus că nu se va adapta sistemului și că va avea aceleași evoluții din trecut de la Golden State Warriors și Milwaukee Bucks: suficiente puncte marcate, însă multe ratări, chiar în momentele cheie. Dar până acum Ellis nu confirmă regula. Cel puțin aseară, în victoria lui Dallas, scor 123-120, obținută pe teren propriu în fața lui Houston Rockets, Ellis a fost excelent. Cu 37 de puncte, 2 recuperări și 8 pase decisive, l-a eclipsat până și pe Dirk Nowitzki (35 de puncte). Însă neamțul a fost cel care a adus victoria lui Dallas. Depășindu-l pe Reggie Miller pe locul 15 în topul marcatorilor all-time din NBA, cu 25.298 de puncte, Nowitzki a adus și victoria lui Mavs, reușind 14 din cele 35 de puncte în sfertul patru. Când Dallas a recuperat un deficit de 14 puncte, în ciuda faptului că Dwight Howard (33 de puncte, 11 recuperări) s-a zbătut teribil pentru a aduce victoria „rachetelor” în derby-ul Texasului. În clasament, Dallas Mavericks (8-4) e pe 4 în Vest, în timp ce Rockets (8-5) stă pe locul 7.


Zach Randolph (stânga) a câștigat clar duelul de aseară cu David Lee

E greu fără Curry

A venit și primul eșec pe teren propriu din acest sezon pentru Golden State Warriors! Echipa care nu fusese condusă și care nu pierduse niciun meci în „Oracle Arena” a cedat aseară, scor 81-88, după o repriză de prelungiri, în fața lui Memphis Grizzlies. Iar „urșii” încep să urce în clasament, după o perioadă de acomodare cu noul antrenor, Dave Joerger. Care după un start mai slab, în care și-a acomodat echipa cu stilul său ofensiv, începe să culeagă roadele. Iar Grizzlies a ajuns la patru victorii consecutive, ultimele două chiar în fața unor echipe puternice din Vest, LA Clippers și Golden State Warriors. Victoria de aseară însă a fost un joc ultradefensiv, cu foarte multe ratări, în care Zach Randolph (21 de puncte, 12 recuperări) și Marc Gasol (18 puncte, 11 recuperări, 4 pase decisive) au făcut din nou legea sub panou, fiind ajutați însă și de Mike Conley (19 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive). În schimb, Warriors a cedat din cauza unei bănci de rezerve foarte slabe, care nu a marcat decât 7 puncte! Și, probabil, din cauza absenței lui Stephen Curry, menajat de antrenorul Mark Jackson. Deocamdată, Warriors (8-4) e pe 6 în Vest, două locuri peste Grizzlies (7-5) e pe 8.


Chris Paul (în alb) își conduce echipa către play-off

Paul l-a bătut pe Magic!

După un start foarte bun de sezon, Minnesota Timberwolves începe să piardă teren. Echipa care are cea mai lungă serie din NBA fără o prezență în play-off, nouă ani, a pierdut aseară al treilea meci din ultimele cinci jucate, scor 98-102, pe teren propriu, contra lui Los Angeles Clippers. Debutul fulminant al lui Kevin Love și Kevin Martin – care alcătuiau cel mai bun cuplu de marcatori din NBA în primele două săptămâni ale sezonului – s-a cam stins. Iar Martin (28 de puncte, 10 recuperări, 4 pase decisive) și Love (10 puncte, 12 recuperări) nu au făcut față lui Chris Paul (20 de puncte, 11 assisturi) și lui Blake Griffin (20 de puncte, 10 recuperări). A fost al 12-lea meci consecutiv pentru Paul cu minimum 10 puncte și 10 assisturi, doborând recordul din debutul sezonului 1991-1992 al lui Magic Johnson, cu 11 astfel de meciuri. Clippers (8-4) urcă pe 4 în Vest, în timp ce Timberwolves (7-6) coboară pentru prima oară sub locul 8, fiind pe 9.


Cei de la Magic s-au concentrat prea mult pe LeBron, iar Heat a dat lovitura prin Jones

Din nou victorie pentru Heat

Dacă Indiana câștigă meci după meci, de ce nu ar face-o și Miami Heat? Fără Dwayne Wade, menajat pentru al doilea meci la rând, Heat nu a avut nicio emoție în meciul de aseară cu Orlando Magic, pe care l-a câștigat cu 120-92. Diferența s-a făcut în sfertul trei, când defensiva lui Magic s-a concentrat prea mult pe LeBron James (21 de puncte, 6 recuperări, 7 pase decisive) și l-a lăsat liber în colțul terenului pe James Jones, care a marcat cinci aruncări de trei puncte, distanțând-o pe Heat decisiv. A fost a 269-a victorie în 406 meciuri pentru Erik Spoelstra ca antrenor, pentru un procentaj de 66,3%, peste cel al lui Rex Auerbach, 66,2%! Practic, în NBA, doar Billy Cunningham, Gregg Popovich și K.C. Jones au procentaje de victorie mai bune decât Spoelstra, în peste 400 de meciuri antrenate. Heat (9-3) e chiar în spatele Indianei, în timp ce Magic (4-7) speră în continuare la play-off, fiind pe 8 în Est.

Alte rezultate înregistrate azi-noapte în NBA

Phoenix Suns – Sacramento Kings 106-113
New Orleans Hornets – Utah Jazz 105-98
San Antonio Spurs – Boston Celtics 104-93
Atlanta Hawks – Detroit Pistons 93-85
Cleveland Cavaliers – Washington Wizards 91-98
Philadelphia 76ers – Toronto Raptors 98-108
Milwaukee Bucks – Portland Trail Blazers 82-91

Adrian Costeiu / Redactor
Urmărește ProSport.ro pe Google News
Știri despre
Pe aceeași temă
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu
Mihai Stoica îl așteaptă la FCSB, dar fotbalistul pune o condiție. ”Vreau să joc fotbal”. Reacția lui Ilie Dumitrescu
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant…
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Presa din Cipru a reacționat după ce Elias Charalambous a cucerit titlul de campioană cu FCSB
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
Simona Gherghe, anunț tulburător pe rețelele sociale la exact 7 ani de când a spus DA: Aproape de naștere!
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un cartier riscă să rămână izolat:…
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Românul care l-a surclasat pe Ion Ţiriac în topul miliardarilor. Anunţul făcut direct de americani
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără mașină
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum a fost recuperată
O pisică a fost „expediată” din greșeală mii de kilometri cu un colet pe care stăpânii săi l-au returnat. Cum…
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
PSG a obţinut titlul în Ligue 1
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat…