Nicu Vlad, gazdă pentru elita mondială a halterelor. Comitetul Executiv IWF s-a reunit la Bucureşti pentru a discuta câteva teme ”fierbinţi”

30 sep 2017 1011 afişări Comentează şi tu Alte sporturi
Nicu Vlad, gazdă pentru elita mondială a halterelor. Comitetul Executiv IWF s-a reunit la Bucureşti pentru a discuta câteva teme ”fierbinţi”

Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de Haltere s-a reunit la Bucureşti, pentru o şedinţă de lucru cu câteva teme extrem de fierbinţi. Gazda reuniunii este Nicu Vlad, preşedintele Federaţiei Române de Haltere şi vicepreşedinte al forului internaţional. Printre cei 21 de membri ai Comitetului Executiv prezenţi la şedinţa de la Bucureşti se numără preşedintele federaţiei internaţionale, ungurul Tamas Ayan, şi vicepreşedintele Zhanat Tussupbekov, CEO al KMG International (acţionar unic al Rompetrol). Gigantul petrolier este de altfel partenerul organizatoric al reuniunii de la Bucureşti.

”Este o şedinţă de lucru cu câteva puncte fierbinţi, urmează să le discutăm sâmbătă şi duminică. Pentru halterele româneşti este o onoare să găzduim acest eveniment”, a declarat campionul olimpic Nicu Vlad. Una dintre discuţii este legată de federaţiile care au avut mai multe încălcări ale codului antidoping. Din câte se aude, mai multe ţări vor primi o suspendare de un an din toate competiţiile. Între acestea se află nume grele.

Versiune selectata: mobil / standard

Citarea se poate face în limita a 250 de semne. Nici o instituţie sau persoană (site-uri, instituţii mass-media, firme de monitorizare) nu poate reproduce integral scrierile publicistice purtătoare de Drepturi de Autor fără acordul Mediafax Group.