Ce l-a determinat pe Ilie Dumitrescu să renunțe la afacerile cu artă în favoarea unui pub sportiv! „A fost foarte complicat să mai merg înainte!” | VIDEO EXCLUSIV

This browser does not support the video element.

Vezi galeria foto - 4 poze

Ilie Dumitrescu a povestit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru ProSport, de ce a ales să renunțe la afacerile cu artă și să meargă în direcția unei berării.

Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu, mare pasionat de artă, a ales să investească în hobby-ul său și să îl transforme într-o afacere de succes. Ceea ce a și reușit la Hanul cu Tei, unde a organizat galerii de artă și chiar casă de licitații și o consignație. Lucrurile nu au mai mers, însă, în direcția dorită după perioada de criză, încheiată în 2008, astfel că actualul analist TV s-a reorientat rapid.

Ilie Dumitrescu a hotărât să păstreze locația de la Hanul cu Tei, pe care l-a transformat, însă, într-o berărie. Fostul mare atacant al Stelei și al echipei naționale a României a povestit cum a reușit să își fidelizeze mulți clienți, cărora le oferea „tot felul de surprize plăcute”.

Ce l-a determinat pe Ilie Dumitrescu să renunțe la afacerile cu artă în favoarea unui pub sportiv! „A fost foarte complicat să mai merg înainte!”

După criza economică ajunsă la final în anul 2008, Ilie Dumitrescu a realizat că nu mai poate continua în zona artistică, astfel că a luat o hotărâre drastică.

Fostul mare fotbalist a renunțat la Galeria de Artă și Antichități Hanul cu Tei pentru a investi în zona de pub sportiv, care s-a transformat într-un real succes.

„Hanul l-am avut mai demult, aici a fost Galeria de Artă Hanul cu Tei, unde aveam și casă de licitații, era și consignație. A fost o perioadă frumoasă din viața mea.
După care într-adevăr, prin 2008, după criză, a fost foarte complicat să mai merg înainte cu afacerea asta în zona artei.

A fost zona asta de berărie, pub sportiv, unde într-adevăr aveam clienți fideli, mai ales la evenimentele sportive și le ofeream tot felul de surprize plăcute”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru ProSport.

Hanul cu Tei, situat în zona boemă a Bucureștiului, în Centrul Vechi, a fost construit în 1833 de Anghel Polizov și Stefan Popovici, care au ajuns în Capitala României în timpul războiului ruso-turc din 1806-1812.

Publicat: 27 10. 2022, 18:55