David Beckham dă în judecată firmele care vând produse contrafăcute, haine și parfumuri, cu brandul său pe Amazon sau eBay și cere milioane de euro despăgubiri!

David Beckham (48 de ani), fostul mare fotbalist al echipei naționale a Angliei, este implicat într-un scandal de proporții și cere milioane de euro despăgubiri.

Fostul mare jucător al lui Manchester United a decis să dea în judecată toate firmele care vând produse contrafăcute, haine și parfumuri, cu brandul său, iar acesta se așteaptă să încaseze o sumă uriașă de pe urma acestui proces.

David Beckham dă în judecată firmele care vând produse contrafăcute cu brandul său! Fostul mare fotbalist cere milioane de euro despăgubiri

Compania care administrează unul dintre brandurile fostului mare jucător de la Manchester United și Real Madrid a inițiat un proces pentru a recupera sume uriașe de la firmele care folosesc numele lui David Beckham pe anumite produse contrafăcute, anunță jurnaliștii de la The Sun.

Authentic Brands Group, firma ce gestionează drepturile de imagine ale lui David Beckham și-a pus avocații să obțină o sumă uriașă de firmele care folosesc marca DBV care îi aparține fostului căpitan al lui Manchester United. Printre produsele pe falsificate se numără parfumuri, haine și accesorii.

Dacă David Beckham va câștiga războiul cu firmele care vând produse contrafăcute cu marca DBV care îi aparține, atunci în conturile fostului fotbalist englez vor intra 1,58 milioane de lire sterline, adică 1.839.024 de euro.

Produsele contrafăcute cu marca lui David Beckham ar fost vândute pe site-uri precum Amazon, eBay și Etsy, iar cei care le comercializează sunt din China sau din altă parte din Asia.

Comunicatul emis de compania lui David Beckham

„David și echipa se mândresc cu produsele de calitate, inclusiv cu hainele și parfumurile lor, și nu doresc ca oamenii să fie furați fără să vrea când cumpără un fals.

Vânzarea de produse neautorizate reprezintă o amenințare reală pentru marca DBV. De asemenea, afectează sustenabilitatea afacerii DBV și a persoanelor și companiilor care le cumpără fără să vrea.

Produsele care nu îndeplinesc standardele de calitate ale DBV erodează reputația și bunăvoința valoroasă a mărcii.

Dacă consumatorii sunt nemulțumiți de calitatea produsului neautorizat, această nemulțumire va fi atribuită mărcii DBV. Disponibilitatea produselor neautorizate costă DBV pierderi considerabile de vânzări și dăunează relațiilor noastre cu deținătorii de licențe”, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Authentic Brands Group.

Publicat: 20 01. 2024, 19:51