Tricolorii au căutat carne de balenă

Mircea Sandu, Adalbert Kassai și Victor Pițurcă și-au dorit să deguste neapărat carnea de balenă. Astfel, oficialii FRF au apelat la fostul jucător al Universității Craiova, Eugen Vodă, care e stabilit în Feroe, să le facă rost de carne, pe care să o aducă în România, aceasta fiind destul de greu de procurat chiar și în Insule.

Mircea Sandu, Adalbert Kassai și  Victor Pițurcă și-au dorit să deguste neapărat carnea de balenă. Astfel, oficialii FRF au apelat la fostul jucător al Universității Craiova, Eugen Vodă, care e stabilit în Feroe, să le facă rost de carne, pe care să o aducă în România, aceasta fiind destul de greu de procurat chiar și în Insule.

Publicat: 11 09. 2008, 02:18
Actualizat: 11 09. 2008, 08:26