4000 de fani pe Hypo Worthersee Arena!**Mutu și Pițurcă luați în colimator

Suporterii României au început să ajungă la stadionul Hypo Arena din Klagenfurt, unde România întâlnește Austria de la 21:30. Fanii nu s-au sfiit să îl injure pe Adrian Mutu, care nu va evolua contra austriecilor din cauza unor problem la genunchiul piciorului stâng, și îi cer în cor demisia selecționerului Victor Pițurcă.

 

UPDATE:

Aproximativ 4.000 de suporteri români se află deja în tribunele stadionului Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, pentru a asista la partida Austria – România, contând pentru grupa a șaptea preliminară a Cupei Mondiale din 2010, ce va începe de la ora 21.30.

Suporterii români au avut la dispoziție 2.174 de bilete la meciul cu Austria, acestea fiind disponibile la peluza nord a stadionului din Klagenfurt, însă fanii români se află "împrăștiați" prin tot stadionul, mai puțin la peluza sud. Foarte mulți români și-au achiziționat bilete de la stadion.

Cei mai mulți suporteri ai echipei naționale au venit din Austria, Germania și Italia, în Klagenfurt putând fi văzute și foarte multe mașini din Timiș, Arad, Hunedoara, Bihor, Cluj, Alba, Vaslui, Brașov, București și Constanța.

Meciul Austria – România, cotând pentru grupa a 7-a a preliminariilor CM 2010, va avea loc, miercuri, de la ora 21.30, pe arena Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt, și va fi transmis de Pro TV.

 

Publicat: 01 04. 2009, 20:44
Actualizat: 01 04. 2009, 21:23