92.000 euro pe meci

Brazilianul Thiago a primit semnale de la FIFA că i se va da dreptate în cazul litigiului cu Dinamo. Sud-americanii sunt buni, dar scumpi. Dinamo a simțit asta pe propria piele când l-a transferat pe brazilianul Alberto Thiago. Adus pentru 550.000 de euro de la Sheriff Tiraspol, mijlocașul a fost una dintre cele mai scumpe afaceri din istoria clubului. I-a costat pe „câini” nu mai puțin de 92.000 de euro pentru fiecare apariție!
Thiago a jucat șase meciuri pentru Dinamo, dintre care numai unul integral. Până și fostul „galactic“ Julio Cesar a fost mai „abordabil” din punct de vedere financiar, cu tot cu salariu și primă de instalare ajungând la 400.000 de euro pentru 13 partide. Acționarii liderului nu mai pot profita nicicum de pe urma lui Thiago întrucât brazilianul a depus memoriu la FIFA pentru restanțe salariale de trei luni și a primit deja semnale că i se va dreptate. În concluzie, va fi declarat liber de contract.

L-au anunțat la Dinamo II

 În schimb, „câinii“ sunt convinși că sud-americanul se va întoarce în România și l-au trecut pe lista fotbaliștilor eligibili să joace pentru echipa secundă. Asta chiar dacă Thiago le-a spus pe un ton răspicat apropiaților că el nu va mai reveni vreodată la Dinamo.

 

262 de minute a acumulat Alberto Thiago în cele șase partide jucate la Dinamo

Publicat: 06 03. 2009, 08:55
Actualizat: 06 03. 2009, 09:26