500.000 € pentru Costea & co din partea Primăriei Craiova!**

Relațiile dintre primarul Craiovei Antonie Solomon și Adrian Mititelu par a se fi detensionat. După ce finanțatorul din Bănie a mărturisit în repetate rânduri că nu are sprijinul oficialităților și a amenințat că va muta echipa din Craivoa, Municipalitatea a reacționat.

Primăria Craiova a virat 500.000 de euro în conturile clubului de fotbal, suma reprezentând prima tranșă din contractul de asociere dintre club și municipalitate, anunță NewsIn, citat de Sport.ro

"Noi am promis sprijin, în limita posibilităților bugetare, și ne ținem de cuvânt. Poate că și sprijinul nostru a contat în decizia Federației de a acorda licență pentru sezonul viitor. Am semnat contractul de asociere cu SC Fotbal Club U Craiova SA și un protocol de colaborare, am virat prima tranșă de bani, de 500.000 euro, urmând ca în toamnă să virăm clubului o sumă similară", a declarat primarul Antonie Solomon.

Primarul Craiovei a mai anunțat că stadionul Ion Omblemenco va concesionat clubului pe o perioadă de 30 de ani. Mititelu va trebui să achite Primăriei o sumă modică în schimbul acestui serviciu. 

Ecran gigant în centrul Craiovei

Din cauza faptului că meciul din această seară, din Ghencea, contra Stelei se va disputa cu porțile închise, autoritățile au decis să amplaseze în centru un ecran uriaș, pentru ca fanii să poată urmări meciul. Acesta va fi montat pe platoul Teatrului Național Marin Sorescu.

Publicat: 29 05. 2009, 12:20
Actualizat: 29 05. 2009, 12:26