3.000 € de rapidist!

Dracu nu e chiar atât de negru la Rapid! După ce conducerea a anunțat că a achitat salariile jucătorilor, e drept, doar pe o lună, Copos a mărit și primele.
Rapidiștii nu au văzut până acum decât o singură primă, 1.000 de euro de la Jean Valvis după meciul cu Bistrița. Pentru victoria cu Farul au de primit 1.250 de euro, iar un eventual succes la Cluj le-ar aduce, conform regulamentului, 2.500 de euro. Numai că George Copos a înțeles importanța meciului de la Cluj și l-a sunat pe Nicolae Manea: „Spune-le băieților că joacă pe 3.000 de euro! Banii vor veni imediat după meci”, a promis George Copos, al cărui gest i-a luat prin surprindere și pe antrenori.

Nu mai stau „moca” la hotel

La amicalul de la Galați și la primul meci al returului, de la Bistrița, Rapid a beneficiat de mărinimia gazdelor. Acestea s-au oferit să achite cazarea și masa jucătorilor, știindu-se situația grea prin care trece clubul giuleștean. De data aceasta, rapidiștii s-au cazat la hotelul Rimini, de patru stele, cheltuielile fiind suportate în totalitate de George Copos. O cameră dublă la acest hotel costă 129 de euro.

Andrade nu și-a luat banii!

Deși conducerea a anunțat că a plătit salariile jucătorilor, cardul portarului Andrade e de altă părere. Goalkeeper-ul și-a verificat cardul chiar pe aeroport, înainte de plecarea spre Cluj, însă rezultatul a fost unul trist: nu era niciun ban depus.

„E un meci important, iar jucătorii au nevoie de motivație. E bine că știu și ei că joacă pe niște bani frumoși” – Nicolae Manea, director tehnic Rapid
 

Publicat: 13 03. 2009, 08:45
Actualizat: 13 03. 2009, 08:55