20.000 de fani dinamoviști au cumpărat bilete pentru derby: „Vom câștiga detașat în tribune!”

Ionel Dănciulescu, un fost jucător cu multe derby-uri la activ, nu a dorit să comenteze prea mult pe seama noului episod ce va avea loc miercuri pe Arena Națională precizând că fotbaliștii trebuie să demonstreze pe teren la o asemenea confruntare. Oficialul dinamovist a declarat că până în acest moment s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete.

În ceea ce privește interesul manifestat de Steaua pentru jucătorii lui Dinamo chiar înainte de partida directă, Dănciulescu a declarat că și-ar dori ca Gnohere să nu se „mute” din iarnă la marea rivală. Transferul lui Rotariu la Steaua este total exclus, jucătorul urmând a schimba echipa doar atunci când va avea o ofertă din străinătate.

„Multe nu pot fi spuse înaintea unui meci de o asemenea importanță. Trebuie fapte. Sper să fie un meci frumos și Dinamo să câștige. Cu siguranță, în tribune vom câștiga detașat. Sper să câștigăm și pe teren. Din ce știu eu, s-au vândut vreo 19.000 – 20.000 de bilete.

Astea cu ofertele înainte de meci se întâmplă de fiecare dată. Și nu doar cu noi. Se întâmplă și cu alte echipe puternice pe care Steaua le întâlnește. Nu știu dacă Gnohere va ajunge la Steaua, mi-aș dori să nu se întâmple. De Roti nici nu se pune problema. De plecat, va pleca afară”, a declarat Dănciulescu în cadrul unei conferințe de presă.

Publicat: 29 11. 2016, 13:35
Actualizat: 29 11. 2016, 13:36