20.000 de dolari pe capul lui Slovan

Președintele i-a anunțat pe jucători prima pentru accederea în grupele Europa League și le-a împărțit 60.000 de dolari pentru succesul de sâmbătă

Dinamo a reușit prima victorie și primele goluri din acest campionat la Piatra Neamț.
Mai mult, elevii lui Bonetti au făcut spectacol, 4-0 sub Pietricica, iar Cristi Borcea s-a declarat impresionat. În consecință, președintele executiv a băgat mâna în buzunar pentru a-i remunera pe jucători. În avionul de întoarcere spre București, șeful din „Ștefan cel Mare” le-a oferit o sumă simbolică fotbaliștilor, dar care a fost binevenită. Din câte se pare, „câinii” au împărțit în jur de 60.000 de dolari, însă mai important a fost anunțul pe care l-a făcut Borcea. „Vine cel mai important meci al nostru, cel cu Slovan Liberec. Dacă o să ne calificăm, o să aveți o primă de 20.000 de dolari pentru fiecare titular”.

Primă pe datorie!

Există și o parte mai puțin plăcută pentru jucătorii dinamoviști, cu care au fost puși la curent tot de către Borcea. În cazul unui eșec în „dubla” cu cehii, cu siguranță nu vor mai vedea nicio primă până la sfârșitul sezonului. Ba mai mult, Borcea a amenințat încă de la reunirea echipei că, dacă nu vor  intra în Europa League, ratele contractuale vor fi virate în a 59-a zi. Sâmbătă seara, acționarul a anunțat sec: „Dacă nu îi scoateți pe cei de la Slovan, prima primită acum o voi opri din contracte!”.

Publicat: 17 08. 2009, 10:08
Actualizat: 17 08. 2009, 10:10