Răspunsul lui Mihai Rotaru, după ce a fost întrebat dacă vrea să cumpere FC U Craiova 1948: „Am evitat să comentez”

Adrian Mititelu Jr. anunțat că va vinde FC U Craiova 1948, după scandalul pe care l-a avut cu suporterii formației din Bănie.

Întrebat dacă este interesat să cumpere clubul, Mihai Rotaru, patronul rivalei Universitatea Craiova, a anunțat că nu își dorește acest lucru.

ProSport a anunțat în exclusivitate că Adrian Mititelu vinde FC U Craiova 1948, după presiunile venite din partea suporterilor nemulțumiți de rezultatele slabe ale echipei.

Răspunsul lui Mihai Rotaru, după ce a fost întrebat dacă vrea să cumpere FC U Craiova 1948: „Am evitat să comentez”

Oricine are bani poate să cumpere FC U Craiova 1948, conform unui anunț făcut de Mititelu Jr., inclusiv patronul rivalei, Mihai Rotaru. Acesta din urmă nu este dispus să preia clubul.

„Nu comentez. Fiecare să meargă pe drumul lui, să își ducă soarta. Am evitat sa comentez pe seama altor echipe”, a spus Mihai Rotaru, conform Digisport.

Totodată, Miahi Rotaru a declarat că, în 2023, s-ar putea retrage din fotbal.

„După zece ani de mină, pot să mă pensionez. La un club cu pretenții, să reziști emoțional, ai două variante: fie ești sociopat, nu îți pasă de ce se întâmplă în jurul tau, nu îți pasă de suporteri, fie ai atât de mulți bani încât nu îți mai pasă și, pentru tine 10 milioane de euro sunt doar bani de țigări”, a mai spus Mihai Rotaru.

Publicat: 08 12. 2021, 20:04
Actualizat: 08 12. 2021, 20:05