Florinel Coman, dorit de AS Roma! Anunțul venit din Italia. „Discuții cu reprezentanții lui!”

Florinel Coman este la mare căutare în această perioadă, toate acestea după ce a devenit cel mai scump jucător care evoluează în Liga 1.

Internaționalul român care se află sub contract cu FCSB a intrat în atenția americanilor de la Orlando City, cei care sunt în negocieri avansate cu Gigi Becali pentru transferul lui ”Mbappe de România”, dar acum a intrat pe fir și AS Roma.

AS Roma, discuții cu reprezentanții lui Florinel Coman

Conform jurnalistului italian Flavio M. Tasotti, oficialii lui AS Roma sunt interesați de perla lui Gigi Becali. Acesta susține că italienii sunt în discuții cu reprezentanții lui Florinel Coman, dar doar tatonează terenul, deoarece este dificil să înainteze o ofertă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Steaua (n.r. – FCSB) o ofertă de 7 milioane de euro de la un club din MLS, dar Roma continuă să discute cu reprezentanții jucătorului, dar nu forțează lucrurile. E complicat și din cauza stării actuale din fotbal, generată de pandemie”,  a scris jurnalistul italian pe contul său de Twitter.

Gigi Becali a dezvăluit că Florinel Coman a fost ofertat din Europa

Gigi Becali anunța în urmă cu o săptămână că a primit o ofertă din Europa pentru Florinel Coman, dar nu a dorit să dezvăluie numele echipei.

”Au spus că ar da opt milioane de euro și 10% dintr-un viitor transfer, dar eu am zis nu. Eu am cerut 10 milioane de euro și un procent de 20% și banii să-i dea pe toți acum”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Publicat: 23 04. 2020, 09:48
Actualizat: 23 04. 2020, 10:00