”Hai, Messi!” Alint special din partea lui Uhrin pentru un jucător de bază de la Dinamo, înainte de deby-ul cu FCSB | VIDEO

Dusan Uhrin are numeroase probleme de lot înainte de derby-ul Dinamo – FCSB. Skovasja și Mihai Popescu sunt suspendați, iar Perovic se află pe lista accidentărilor, printre Montini și Neicuțescu. Cehul a fost optimist la conferința de presă susțintă sâmbătă și a spus că se așteaptă la victorie.

Uhrin își pune bazele în italianul Diego Fabbrini. Fabbrini (29 de ani), ajuns la Dinamo la în vara trecută, și-a arătat calitățile tehnice în tricoul dinamovist în startul sezonului, dar nu a reușit să marcheze.

El va fi titular în derby-ul de duminică, cu FCSB, dar acest lucru nu-l sperie pe Gigi Becali, jucător pe care a vrut să-l aducă la FCSB în trecut.

La unul dintre antrenamentele de dinainte de meci, Uhrin l-a alintat ”Messi” pe italian: Hai, Messi”. În acele momente, italianul încerca să-i impresioneze pe colegii săi cu câteva artificii tehnice.

LIVE BLOG | Dinamo – FCSB, ora 20:00

Dinamo  – FCSB se joacă duminică, 16 februarie, ora 20:00, în etapa 25 a Ligii 1. Derby-ul e în direct la Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus și în format live blog pe www.prosport.ro.

Dinamo: Piscitelli – Kostrna, Puljic, Grigore, Sin – Mrzliak, Filip – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – Perovic

FCSB: Bălgrădean – Crețu, Cristea, Planic, Soiledis – Tănase, Filip, Olaru – Man, Moruțan, Coman

Publicat: 16 02. 2020, 19:03
Actualizat: 16 02. 2020, 23:56