1.111 file de poveste!** Mircea Sandu a venit a DNA cu un morman de documente despre care spune că îi vor dovedi nevinovăția

1.111 pagini, majoritatea fiind regulamente interne sau internaționale, a adus Sandu la întâlnirea cu procurorii Anticorupție la prima sa audiere în dosarul dezafilierii Universității Craiova. Tehnicianul naționalei a fost și el audiat ieri, însă doar în calitate de martor.

Mai relaxat decât în ultimele zile, șeful FRF a ajuns la DNA în jurul prânzului. Fără a mai scăpa vreo înjurătură printre dinți la adresa jurnaliștilor, Mircea Sandu (foto stânga) a vorbit la ieșire câteva zeci de secunde cu mulțimea de reporteri strânsă în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție: „Am venit doar să depunem niște acte!”. „Un memoriu de 1.111 pagini, mai exact”, l-a completat avocatul Cristian Ene. Apoi, „Nașul” a vorbit pentru prima dată despre împrumutul pe care soția sa i l-a acordat lui Jean Pădureanu. „A vrut să ajute un prieten”, a început Sandu, lăsând să se înțeleagă că nu are nicio legătură cu împrumutul.

„Așa cum eu ajut de opt ani trei copii din localitatea Grajduri, care au rămas fără părinți, așa și soția mea a vrut să facă un bine”, a încheiat președintele federației. Imediat după ce acesta a părăsit sediul DNA a apărut și Victor Pițurcă (foto stânga). Selecționerul a stat aproape o oră alături de procurori și nu a dat declarații presei.

Mircea Sandu, vă spun precis asta, l-a scos pe Pădureanu cu ochii în lacrimi din Liga I. Jean a fost lucrat de către cei din Comisia de Licențiere…
Dumitru Dragomir, președinte LPF

Publicat: 22 11. 2011, 08:26
Actualizat: 22 11. 2011, 08:27