10.000 de bilete vândute pentru Dinamo – Gaz Metan Mediaș! FOTO Antrenamentul „câinilor” pe Național Arena

Zece mii de tichete de intrare la meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș, programat, sâmbătă, pe Arena Națională, în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, au fost vândute până joi seară.

Tichetele au fost puse în vânzare începând de marți la casele Arenei Naționale și ale stadionului din Șoseaua Ștefan Cel Mare la prețuri care variază între 5 și 70 de lei. Conducerea clubului Dinamo a anunțat că la acest meci femeile vor avea acces gratuit la Tribuna a II-a a Arenei Naționale.

Tehnicianul echipei alb-roșii, Liviu Ciobotariu, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că așteaptă cât mai mulți suporteri la partida de sâmbătă. „Așteptăm mulți suporteri pe stadion. Au fost voci care au spus că Dinamo nu poate aduce mulți suporteri la stadion, însă eu cred că vor fi destui”, a spus antrenorul.

Chiar dacă oficialii dinamoviști au închiriat doar primul inel al Arenei Naționale (circa 20.000 de locuri), Marius Niculae a declarat că este suficient pentru ca suporterii să împingă echipa spre victorie. „E bun și un inel, având în vedere meciurile disputate acasă în tur. Eu sunt sigur că lumea va veni la stadion și ne va împinge de la spate să obținem cele trei puncte”, a explicat Niculae.

Jucătorii formației Dinamo au efectuat, joi seară, primul antrenament pe Arena Națională. Ședința de pregătire s-a desfășurat doar pe o treime din suprafața terenului, restul fiind acoperit cu o prelată.

Echipa Dinamo întâlnește, sâmbătă, de la ora 20.20, pe Arena Națională, formația Gaz Metan Mediaș, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a a Ligii I.

Mediafax

Publicat: 01 03. 2012, 19:26
Actualizat: 01 03. 2012, 19:27